dünkü tembel halayında oynayamayacak kadarım gerisini sen düşün kaptanımHeeeeeeey yasaklıyorummmmm şişimmmm
Moralsizimmmmmmm
Enerjim düşükkkkkkkk yoook
Hadiiiii bu tür şeyler sinerjiktir . Çabuk sirayet eder .... virüs gibi yayılır
Çoşkunuzu yayın bakayımmmm
Sabah ve coşku deyince COŞKUN SABAH geldi aklıma
dünkü tembel halayında oynayamayacak kadarım gerisini sen düşün kaptanım
Benim halam ona aşıktı
Galiba hala da aşık
Enişteeeeeeeeeeee
Düşünemiyorummmmm begümmm
Miskinliğin boyutunu düşünmekte yasak
Hadiiiii bak hala tembel halayı diyooor
bu nasıllllllll
tamam kaptanım hemen wc ye gidip çaktırmadan esneme hareketleri yapıp açılmaya gidiyorum
sanırım bikahve içmeden afyonum patlamıycak.2 gün içmeyim dedim ama..işte kahveye doğru giden benEki Görüntüle 1954057
ya 4 bir yandan taaruz var bugün için ama yenilmiycem.
ilk hastam aşırı depresif bi okadar agresif bi teyzem.
yandaki dr dün benim 5 hastamı alacagını söyledi çünkü onlar tanıdık dedi yanlışlıkla sana geçmişler vs dedi,bugün o dr izinli tevafuk hasta bana geldi.şeytan dürttü sordum nerden tanıdık.hasta yooo dedi.ailenin yarısı bende yarısı onda demiş onlara.dilekçe almış.gelde güven şimdi.
Keşke daha çok gelebilsen canım o ayrı ama mazur görmek ne demek ... bak bi iki kısma ile ilk 1 gitmiş .
Ama menün diyet menüsü olmaktan uzak tatlım .
Haftaya biraz daha otursak daha güzel olmaz mı ?
Canım benim yani sorun vardır yoktur bilemem tabii de ...tabağında ne olduğu erkekleri pek ilgilendirmez bunu demek istedim .
Umarımmm yemek dışında eğlenmişsinizdir
oyy ne fesatmış yaa,kimseye güven kalmamış,doktorum sen boşver onları senin gülen yüzün oldukça hastalar sana geri gelirya 4 bir yandan taaruz var bugün için ama yenilmiycem.
yandaki dr dün benim 5 hastamı alacagını söyledi çünkü onlar tanıdık dedi yanlışlıkla sana geçmişler vs dedi,bugün o dr izinli tevafuk hasta bana geldi.şeytan dürttü sordum nerden tanıdık.hasta yooo dedi.ailenin yarısı bende yarısı onda demiş onlara.dilekçe almış.gelde güven şimdi.
ahahahahaha bu güzeldi bende tam masadan kalkmış kahve almaya gidiyorkeneee
ya 4 bir yandan taaruz var bugün için ama yenilmiycem.
en azından tembel halayına aradan kaynayıp girecek hale geldim,gece uyku vakti geldiğinde halay başı olurum heralde
Kız bu biraz şeşi beş bakıyor
Eveeeeet işte buuuuuu
Let s gooo begümmm
ya birde ben yediigm herşeyi keyifle yerim
ayyyy bög , ben salatamı yiycem şimdi siz onu yerken filan demem aslaa
brokolide yesem , karnıbaharda yesem bi aşkla yerim ben yemegiii
niye okaaa ilgilendi bende anlamadımmm
bende deidmki 2 hazirana kadar bana müsade 2 haziran ccuma günü 58 im dedimmmaman tanrım didimmmm
en azından tembel halayına aradan kaynayıp girecek hale geldim,gece uyku vakti geldiğinde halay başı olurum heralde
He he he yapmakız ben bu şişkinliğime sporda yaparsam 1- canım acır, göğüslerime üflesem ağrıyorlar 2- Allah kourusun daha da ağır gelirim cuma sabahı diye korkuyorum.
55 kalori falandır o paket . Tabii hangi meyve ve şeker ilave olup olmadığı önemli.Günaydınlar kizzelrrrr mini kahvaltı evdé yapıldı .simdi çay zamanı. . Ogrenciler denemede ben kk debu arada bu kurutulmuş meyve cayın yanınà uygundur umarım çikolata bisküvi naynnnEki Görüntüle 1954067
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?