Kız dur hedef koyma hemen ... öğlene bi halay başı begüm görüyorum ben
5 gündür bitmedi paket55 kalori falandır o paket . Tabii hangi meyve ve şeker ilave olup olmadığı önemli.
ya kaptanım wc de neyi farkettim biliyomusun,çok saçma amayanlız türkün aklı niyeyse hep orda çalışıyo
kazağımın yakası degaje,içine boğazlı body giydim ama degaje yaka kazağım sanırım biraz çekmiş sıkıyo,içine uzun kollu boğazlı bady giyince kendimi kundaklanmış bebeler gibi hissediyorum,benim sıkıntım birazda ondan galiba yaa,ufff akşama kadar çatlıycam böylee
5 gündür bitmedi paketüstünde bi porsiyon 64 kalori yazio
bize kayıtlı kişi başına maaş alıyoruz.normalde her dr kayıtlı hastası olur ama bu sene yeni uygulama oldu mevcut kayıt sayısını dr başına düşürmek için sıfır hastası olan birimler açıldı.üstelik binada yok.ben mecbur geçtim.istanbuldan kayseriye gecerken aile hekimliiğinden ayrılmak zorunda kalmıştım kayseride boş yer yoktu.ne zmandır sorucam unutuyorum
hasta başınamı ücret alıyorsunuz ?
yada hasta sayısı etkiliyor mu ?
asm lerde otomatik olarak atmıyormu hastayı sistem
alın bendede o kadar ne oldu bilmiyorum ama tartıya bakıyorum çıkmaya korkuyorum.sanada cnm takımın ruhu ölü bugün
Begümü wc ye esnemeye yolladım ...
Srni nereye yollayayımmm
Pff mutlu olunnnn beeee
Hayat zaten rutinnn sıkıcııı
Biz mutlu olacağız ki gün güzel geçsinnn
ah canım ya inşallah tez zamanda olur da rahatlarsınbize kayıtlı kişi başına maaş alıyoruz.normalde her dr kayıtlı hastası olur ama bu sene yeni uygulama oldu mevcut kayıt sayısını dr başına düşürmek için sıfır hastası olan birimler açıldı.üstelik binada yok.ben mecbur geçtim.istanbuldan kayseriye gecerken aile hekimliiğinden ayrılmak zorunda kalmıştım kayseride boş yer yoktu.
dükkan tuttuk duvar lavabo badana boya kapı cam yaptırıp odalara böldük.hasta bekliyoruz.biraz sosyete semte düştük bunlar asm ye gelmiyor acıbademe gidiyor
maaaşımız düşük oyüzden masrafta cok oldu.ama yeni yönetmelik çıktı inşallah resmileşirse maaşa taban bi değer verecekler.karışık işler anlıycan.
Çok tatlısın
Çıkar body i şekerimmmm ...
Ayyyyy atın üzerinizden fazlalıklarııı
Bu iradenin sonucu Cuma 1 kg gider
ya tam mutlu olayımd iyorum bişiy çıkıyor
dün patron karısına çiçek gödertti mis gibi çiçek hasbam begenmemmişşşşş
sokaka satıcısından mı sipariş verdn diyorallah kmseyi sonradan görme etmesin
Hooop hooop hepsi iyi hoşta tarihte hata var hocammmm .5 Mayıs Cuma olacak
ayyyya tam mutlu olayımd iyorum bişiy çıkıyor
Allam yaaa . Benim koca dün hiç mi hiç bişi yapmadi. Ben de gönül koydum. Simdı gidim alım bilmem ne sacmaladi. Hani tamam saçma geliom us ona bugün ama iste insan beklio. En azindan yemeğe teklif etseydi n dedm. É iyi de sen yemion dio. Ben de bu kavurma yerdim yani dedmya tam mutlu olayımd iyorum bişiy çıkıyor
Kız sana ne , kadının kocası sinirlensinn .
Sen sana yollanan çiçeklerle mutlu ol
Ayyy dur merak ettim , bunu sizin duyacağınız şekilde mi dedi eşine
yazık yazık insanlık bitmişya 4 bir yandan taaruz var bugün için ama yenilmiycem.
ilk hastam aşırı depresif bi okadar agresif bi teyzem.
yandaki dr dün benim 5 hastamı alacagını söyledi çünkü onlar tanıdık dedi yanlışlıkla sana geçmişler vs dedi,bugün o dr izinli tevafuk hasta bana geldi.şeytan dürttü sordum nerden tanıdık.hasta yooo dedi.ailenin yarısı bende yarısı onda demiş onlara.dilekçe almış.gelde güven şimdi.
canım ben asistanım , herbişeyle ben ilgileniyorum
çiçekçiyle kontak kuran benim
patron karıı çiçegi begenmeyince
papara yiyende benimyoksa bananeeeeee
Eeeee yuhh ne biçim insanmiss yaaa valla ben cicekten gectim kaktüs bile gelmediiii banaaa ama sagolsun babam anneme bana kardesime hediyeler aldi.Esimde bizle gelemediği icin saf dışı kaldi gelse inada alirdi.ya tam mutlu olayımd iyorum bişiy çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?