Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız dur hedef koyma hemen ... öğlene bi halay başı begüm görüyorum ben

ya kaptanım wc de neyi farkettim biliyomusun,çok saçma ama yanlız türkün aklı niyeyse hep orda çalışıyo
kazağımın yakası degaje,içine boğazlı body giydim ama degaje yaka kazağım sanırım biraz çekmiş sıkıyo,içine uzun kollu boğazlı bady giyince kendimi kundaklanmış bebeler gibi hissediyorum,benim sıkıntım birazda ondan galiba yaa,ufff akşama kadar çatlıycam böylee

Çıkar body i şekerimmmm ...

Ayyyyy atın üzerinizden fazlalıklarııı

5 gündür bitmedi paket üstünde bi porsiyon 64 kalori yazio

Bu iradenin sonucu Cuma 1 kg gider

ne zmandır sorucam unutuyorum
hasta başınamı ücret alıyorsunuz ?
yada hasta sayısı etkiliyor mu ?
asm lerde otomatik olarak atmıyormu hastayı sistem
bize kayıtlı kişi başına maaş alıyoruz.normalde her dr kayıtlı hastası olur ama bu sene yeni uygulama oldu mevcut kayıt sayısını dr başına düşürmek için sıfır hastası olan birimler açıldı.üstelik binada yok.ben mecbur geçtim.istanbuldan kayseriye gecerken aile hekimliiğinden ayrılmak zorunda kalmıştım kayseride boş yer yoktu.
dükkan tuttuk duvar lavabo badana boya kapı cam yaptırıp odalara böldük.hasta bekliyoruz.biraz sosyete semte düştük bunlar asm ye gelmiyor acıbademe gidiyor
maaaşımız düşük oyüzden masrafta cok oldu.ama yeni yönetmelik çıktı inşallah resmileşirse maaşa taban bi değer verecekler.karışık işler anlıycan.

Begümü wc ye esnemeye yolladım ...

Srni nereye yollayayımmm

Pff mutlu olunnnn beeee

Hayat zaten rutinnn sıkıcııı

Biz mutlu olacağız ki gün güzel geçsinnn

ya tam mutlu olayımd iyorum bişiy çıkıyor
dün patron karısına çiçek gödertti mis gibi çiçek hasbam begenmemmişşşşş
sokaka satıcısından mı sipariş verdn diyor allah kmseyi sonradan görme etmesin

ah canım ya inşallah tez zamanda olur da rahatlarsın

Kız sana ne , kadının kocası sinirlensinn .

Sen sana yollanan çiçeklerle mutlu ol

Ayyy dur merak ettim , bunu sizin duyacağınız şekilde mi dedi eşine

ayyy bunu o kadına gönderiyorum umarım beğenir
yahu analarının evinde hergün özel gün kutlarlardı sanki bu neyin beğenmemesi,neyin kafasını yaşıyo acaba anlamak zor

Allam yaaa . Benim koca dün hiç mi hiç bişi yapmadi. Ben de gönül koydum. Simdı gidim alım bilmem ne sacmaladi. Hani tamam saçma geliom us ona bugün ama iste insan beklio. En azindan yemeğe teklif etseydi n dedm. É iyi de sen yemion dio. Ben de bu kavurma yerdim yani dedm gül alıcaktim sordum öncedn söylemen lazım ki kalsın demişler kalmamış. Heee bunu duyan bennn. Mutluluk tavan .. O yeter

Kız sana ne , kadının kocası sinirlensinn .

Sen sana yollanan çiçeklerle mutlu ol

Ayyy dur merak ettim , bunu sizin duyacağınız şekilde mi dedi eşine

canım ben asistanım , herbişeyle ben ilgileniyorum
çiçekçiyle kontak kuran benim
patron karıı çiçegi begenmeyince
papara yiyende benimyoksa bananeeeeee

yazık yazık insanlık bitmiş

Eeeee yuhh ne biçim insanmiss yaaa valla ben cicekten gectim kaktüs bile gelmediiii banaaa ama sagolsun babam anneme bana kardesime hediyeler aldi.Esimde bizle gelemediği icin saf dışı kaldi gelse inada alirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…