Günaydın kızlar
Uykusuz kazan gibi bi.kafadan.herkese selam
Kızlar geçmişe dönmeden kahvaltımı paylaşayım tadı güzel sadece tuzsuz olması beni zorlayacak rahatlıkla yenebilir yeşilliğim yoktu ıspanakla yaptım çiğ.her öğün için ayrı pirinç haşlıycam pirinç ilk piştiğinden daha sevimli oluyo bide haşlanırken kötü koktuğu için tarçın attım süper oldu
Eki Görüntüle 1954077
ben kolbastı bilem yapabilirim...en azından tembel halayına aradan kaynayıp girecek hale geldim,gece uyku vakti geldiğinde halay başı olurum heralde
inanmıyorum hayyyıııııırKızlar geçmişe dönmeden kahvaltımı paylaşayım tadı güzel sadece tuzsuz olması beni zorlayacak rahatlıkla yenebilir yeşilliğim yoktu ıspanakla yaptım çiğ.her öğün için ayrı pirinç haşlıycam pirinç ilk piştiğinden daha sevimli oluyo bide haşlanırken kötü koktuğu için tarçın attım süper oldu
Eki Görüntüle 1954077
gel gel kayna tembel halayına kaya kaya halay başı oluyoruz sonra sende açılırsın yanlız şöyle yer açın ben bi kolbastı yapıcak kıvama geldim.Günaydın kızlar
Uykusuz kazan gibi bi.kafadan.herkese selam
kapa gözlerini kapa.inanmıyorum hayyyıııııır
sanırım bikahve içmeden afyonum patlamıycak.2 gün içmeyim dedim ama..işte kahveye doğru giden benEki Görüntüle 1954057
dünkü tembel halayında oynayamayacak kadarım gerisini sen düşün kaptanım
ya 4 bir yandan taaruz var bugün için ama yenilmiycem.
ilk hastam aşırı depresif bi okadar agresif bi teyzem.
yandaki dr dün benim 5 hastamı alacagını söyledi çünkü onlar tanıdık dedi yanlışlıkla sana geçmişler vs dedi,bugün o dr izinli tevafuk hasta bana geldi.şeytan dürttü sordum nerden tanıdık.hasta yooo dedi.ailenin yarısı bende yarısı onda demiş onlara.dilekçe almış.gelde güven şimdi.
ya kaptanım wc de neyi farkettim biliyomusun,çok saçma amayanlız türkün aklı niyeyse hep orda çalışıyo
kazağımın yakası degaje,içine boğazlı body giydim ama degaje yaka kazağım sanırım biraz çekmiş sıkıyo,içine uzun kollu boğazlı bady giyince kendimi kundaklanmış bebeler gibi hissediyorum,benim sıkıntım birazda ondan galiba yaa,ufff akşama kadar çatlıycam böylee
Wuuu büyük araba candır bu evi almadan önce vip siyah Transporterım vardı İstanbul a tatile onla giderdim dolmuşçular bile bana bakmak için yol verirdi hey gidi günler heyyyybenim arabamda küçük.
şöyle büyük peugeot partner gibi arabaları kullanan kadınlara çok imreniyorum.
Ben de büyükleri kullanamıyorum ama ufaktan alışmak istiyorum yaa
Nare83 ozaman bence o kadın işin ucu sana dokunacak diye beğenmemiş olabilerrr.ay çok mu fesat oldum.
daha çok erken.ay bitmiyor bu antibiyotik daha bir hafta var bitmeside
bogazım geçti ama bıraksam keisn tekrarlar dimi
ben de kazağı çıkardım,badylen kaldımgel gel kayna tembel halayına kaya kaya halay başı oluyoruz sonra sende açılırsın yanlız şöyle yer açın ben bi kolbastı yapıcak kıvama geldim.
ayy beni adama yazık ya ben bi, taban bi tavan.
inanmıyorum hayyyıııııır
öğrendimde yapacak çok şey yok..ayrıca sen onlara güvenemeyeceğini öğrendin sanıyordum
ya kazak degaje yaka body çıkaramam,kazağı çıkarırsam body sarıyo öyle duramam diye çıkarmadıydım ama bi yelek buldum giydim şimdi azda olsa rahatladım
bendede kronik yorgunluk var ama sebebi belli düzensiz uyku kansızlık
sana abla tavsiyesi o kendini bilmeze bu durumu bildğini bir şekilde çaktır bırak birazda onun içini tırmalasın
ömürsün birini çıkart rahatla bende beni sıkan kıyafetleri hiç sevmem
haydaaaa ....hemşire hanımın annesi kızım bi parca varmıs bi açsana bana demiş.adı ne anne demiş.atmıycan atmıycan diye bişey demiş.parçada buymuş.
atcan teyze atıcan göbek atıcan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?