Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar geçmişe dönmeden kahvaltımı paylaşayım tadı güzel sadece tuzsuz olması beni zorlayacak rahatlıkla yenebilir yeşilliğim yoktu ıspanakla yaptım çiğ.her öğün için ayrı pirinç haşlıycam pirinç ilk piştiğinden daha sevimli oluyo bide haşlanırken kötü koktuğu için tarçın attım süper oldu

Günaydın kızlar
Uykusuz kazan gibi bi.kafadan.herkese selam

günaydın şery
kaptan duymasın ama bugün herkeste bi haller var,gelen dökülüyorum diyo neyse cumaya kadar toplanırız evelallah

görüntü güzel,afiyet olsun,bende yapmak istiyodum ama cesaret edemedim iykide etmemişim bugün çok halsizim dahada beter olurdum

inanmıyorum hayyyıııııır

Günaydın kızlar
Uykusuz kazan gibi bi.kafadan.herkese selam
gel gel kayna tembel halayına kaya kaya halay başı oluyoruz sonra sende açılırsın yanlız şöyle yer açın ben bi kolbastı yapıcak kıvama geldim.
ayy beni adama yazık ya ben bi, taban bi tavan.

sanırım bikahve içmeden afyonum patlamıycak.2 gün içmeyim dedim ama..işte kahveye doğru giden benEki Görüntüle 1954057

dünkü tembel halayında oynayamayacak kadarım gerisini sen düşün kaptanım

bendede kronik yorgunluk var ama sebebi belli düzensiz uyku kansızlık

sana abla tavsiyesi o kendini bilmeze bu durumu bildğini bir şekilde çaktır bırak birazda onun içini tırmalasın

ömürsün birini çıkart rahatla bende beni sıkan kıyafetleri hiç sevmem

benim arabamda küçük.
şöyle büyük peugeot partner gibi arabaları kullanan kadınlara çok imreniyorum.
Ben de büyükleri kullanamıyorum ama ufaktan alışmak istiyorum yaa
Wuuu büyük araba candır bu evi almadan önce vip siyah Transporterım vardı İstanbul a tatile onla giderdim dolmuşçular bile bana bakmak için yol verirdi hey gidi günler heyyyy

gel gel kayna tembel halayına kaya kaya halay başı oluyoruz sonra sende açılırsın yanlız şöyle yer açın ben bi kolbastı yapıcak kıvama geldim.
ayy beni adama yazık ya ben bi, taban bi tavan.
ben de kazağı çıkardım,badylen kaldım üstümede bi yelek buldum,kamuflemi yaptım azcık rahatladım,ohh bee ama yorgunluğun asıl kaynağını buldum dün pazar alışverişinde yordum kendimi,çok yük yüklenmişim omuzlarım fecii halde
doktorum tembel halayına bende varım ama kolbastıya yoqum

haydaaaa ....hemşire hanımın annesi kızım bi parca varmıs bi açsana bana demiş.adı ne anne demiş.atmıycan atmıycan diye bişey demiş.parçada buymuş.

atcan teyze atıcan göbek atıcan...

ya kazak degaje yaka body çıkaramam,kazağı çıkarırsam body sarıyo öyle duramam diye çıkarmadıydım ama bi yelek buldum giydim şimdi azda olsa rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…