- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ayy ne güzelmiş bu,azcık omuzları hareket ettireyim iyi gelir inşallah,doktorum hemen yazdın reçeteni,ordan doğru buldun çaremi,ben seni seçtim pikaçuuhaydaaaa ....hemşire hanımın annesi kızım bi parca varmıs bi açsana bana demiş.adı ne anne demiş.atmıycan atmıycan diye bişey demiş.parçada buymuş.
atcan teyze atıcan göbek atıcan...
kaptaniçeyi etiketleyecek kadar sıyırdım Allah akıl fikir versin.@kaptaniçem aramış bi hastamı dr unuza moral verin demiş.lakin hastam tatlı yapıp getirmiş.
doktorum sen bi rapor yaz kendinekaptaniçeyi etiketleyecek kadar sıyırdım Allah akıl fikir versin.
ama iyi kıvıriii@begüm75 bittiyse buna başla.yanlız erkek hoca cidden köyün delisi gibi
haydaaaa ....hemşire hanımın annesi kızım bi parca varmıs bi açsana bana demiş.adı ne anne demiş.atmıycan atmıycan diye bişey demiş.parçada buymuş.
atcan teyze atıcan göbek atıcan...
Kız deme öyle kötü oluyor benim sadece göğüsler küçüldü diğer yerlerim doroyo sütyenlerimin içi bomboş kaldı valla buda kas kaybımın çok olduğunu gösteriyor cnmdemiyeydin bunuGeçmiş olsun Ben de şiş şiş şişşim, sonra anladım niye şiş olduğumu, son üç aylık gidişata göre yarın veya cuma sabahı regl olmam lazım Ben göüslerimi taşıyamıyorum sabaha kadar canım yanıyor son üçgündür ve çok şişiyorlar Bir an önce zayıflayıp küçültmek istiyorum inşallah
ama iyi kıvıriii
buda orjinali sanırım,evde olanlar 2 kıvırtın bizim yerimizede
Kız deme öyle kötü oluyor benim sadece göğüsler küçüldü diğer yerlerim doroyo sütyenlerimin içi bomboş kaldı valla buda kas kaybımın çok olduğunu gösteriyor cnmdemiyeydin bunuGeçmiş olsun Ben de şiş şiş şişşim, sonra anladım niye şiş olduğumu, son üç aylık gidişata göre yarın veya cuma sabahı regl olmam lazım Ben göüslerimi taşıyamıyorum sabaha kadar canım yanıyor son üçgündür ve çok şişiyorlar Bir an önce zayıflayıp küçültmek istiyorum inşallah
Gunaydin canımgünaydın şery
kaptan duymasın ama bugün herkeste bi haller var,gelen dökülüyorum diyo neyse cumaya kadar toplanırız evelallah
görüntü güzel,afiyet olsun,bende yapmak istiyodum ama cesaret edemedimiykide etmemişim bugün çok halsizim dahada beter olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?