Çok şükür Saadet çok şükür lütfen geri dönme.sen celladına aşık olmuşsun ve şu anda onun seni bırakmasını anlayamıyorsun.stockholm sendromu duydunmu hiç.bencr bi pdikologtan yardım al ve ona sakın ama sakın dönme lütfenAyrıldık biz sevgilimle 4 gün önce. Her günüm her dakikam onu unutmaya çalışmakla geçiyor. Bi gün başarırım belki buna inancım var, ancak yeni birini sevebileceğime ve hatta sevilecek birinin dünya üzerinde var olduğuna inancım sıfır.
Ahahah süper
Sen yapma begooo sana göre değil tansiyon dibe vururgünaydın şery
kaptan duymasın ama bugün herkeste bi haller var,gelen dökülüyorum diyo neyse cumaya kadar toplanırız evelallah
görüntü güzel,afiyet olsun,bende yapmak istiyodum ama cesaret edemedimiykide etmemişim bugün çok halsizim dahada beter olurdum
heralde oda olabilir,depresif hava dalgası geçiyo heryerden,kış kış edelim gitsinGunaydin canım
Demin.whats up tan bi.arkadaş ta diyor ki ayy yorgynumuykum var.
Bugun zor kalktim.
Buradaki havadan bagimsiz.genel havaya bağlı bi.durum var galiba..
tansiyonmu mu düşer şekerim düşerde titrermiyim bilmem ama cesaret edemedim ama hala hevesim var belki birgün neden olmasınÇok şükür Saadet çok şükür lütfen geri dönme.sen celladına aşık olmuşsun ve şu anda onun seni bırakmasını anlayamıyorsun.stockholm sendromu duydunmu hiç.bencr bi pdikologtan yardım al ve ona sakın ama sakın dönme lütfen
Ahahah süper
Sen yapma begooo sana göre değil tansiyon dibe vurur
ya birde ben yediigm herşeyi keyifle yerim
ayyyy bög , ben salatamı yiycem şimdi siz onu yerken filan demem aslaa
brokolide yesem , karnıbaharda yesem bi aşkla yerim ben yemegiii
niye okaaa ilgilendi bende anlamadımmm
bende deidmki 2 hazirana kadar bana müsade 2 haziran ccuma günü 58 im dedimmmaman
Bi.süre sporsuz gideyim dedim.ahucum.Kedibochi kııız sıfırlara doymadınmı kııızzz başlamadın sporaa
@kaptaniçem aramış bi hastamı dr unuza moral verin demiş.lakin hastam tatlı yapıp getirmiş.
haydaaaa ....hemşire hanımın annesi kızım bi parca varmıs bi açsana bana demiş.adı ne anne demiş.atmıycan atmıycan diye bişey demiş.parçada buymuş.
atcan teyze atıcan göbek atıcan...
aşı odasında kıyamet koğpuyordu bebek nasıl ağlıor ay bi baktım benim hasta.bebek orda çığlık atıyo anne köşeye sızmış.yazık garibim ilaçkullandıgı için emzirmiyor birileride ona kucagına alıştırma demiş.bebek güvensiz.
bebeği aldım kucagıma bi sardım sarmaladım bebek tık sustu.
anneyi iyice doldurdum al okşa sev hatta aç boynunu kulagını bebek sana dokunsun.babada diyorki çok ağlarsa kapınıza bırakıp kaçacagız
ayy doktorum alemsin,ama ellerin şifalı sanırım,benim omuzlara da bi el atıversen yaaaşı odasında kıyamet koğpuyordu bebek nasıl ağlıor ay bi baktım benim hasta.bebek orda çığlık atıyo anne köşeye sızmış.yazık garibim ilaçkullandıgı için emzirmiyor birileride ona kucagına alıştırma demiş.bebek güvensiz.
bebeği aldım kucagıma bi sardım sarmaladım bebek tık sustu.
anneyi iyice doldurdum al okşa sev hatta aç boynunu kulagını bebek sana dokunsun.babada diyorki çok ağlarsa kapınıza bırakıp kaçacagız
Suan actim arabic sarkilari yemek yapiyorum dolaptan salcayi almaya giderken kivira kivira gidiyorum...yemegi karistirirken popoyu salliyorum...ayyy cok eglenceli cook iyi geldi....
Doktorum ac bi sarki hastalarina kivira kivira bak...)
Begum kalk kiz oturmaya mi geldik amannnn
Masumm amann patronun esine salla popoyu ohhhh cok keyiflendim bir porsiyon profiterol yemis kadar oldum oyle mutluluk doldu icime ...
Haydi omuzlar saallaaa titrettt hadiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?