Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy kuzuya resmen eziyet etmişler canı hiç kıyamam
İyi demişsin doktorum ama senin
Evdekilere bide bu gelirzeaman şakası bile zor Allah korusun

Bebeklerin en güvenli sığınağıdır anne kucağı .

Bir Yusuf varmışşşş çooook tatlıymışşşşş ... diye uydurduğum bi ninnim vardı .

Sarılıp kulağına usulca söylerdim huysuzlaşınca .

Hemen sakinlerdi .

Tek yan etkisi ... 7 yaşına geldi , ulu orta hala en tatlı kendisinin olduğunu iddia eder

yazık

yazık bence kendiside mahrum kalmış bebeğinin miss cennet kokusundan
cahillik mi saflık mı anlamadım ben

AAAA resmen işi ticarete dökmüşler bu nasıl iş ya biz güvenip sözde doktora gidiyoruz sanıyoruz meğerse tüccara gidiyomuşuz sözüm meclisten dışarı

İşte bu özgüvene bayılıyorummm

aile hekimiyle olmaz bu iş.
bence hormon versede kullan.acaba neden bu kadar erken ailesel mi.hormon tedavileri hep iki ucu keskin bıcak gibi.
menapozda östrojen eksikliğine bağlı kemik yakınmaları olur.östrojen takviyesi kilo yapma riski olsada eksikliğide kilo yapıyorki.metabolizma yavaşlar eksikliğinde.bence hazır bıurdasın spor yapıyorsun siyette yapıyorsun .tedavini ol.cok cok farkedek kilo almazsın belki östrojen takviyesine bağlı metabolizman hızlanır.

kaptanım sana köprücüklü fotoğraf atıcam

dün bana da kardeşimin arkadaşı miray abla çok güzel olmuşsun falan dedi çok orantılı zayıflamışsın yüzün küçülmüş ama çökmemiş dedi. ben 2 sene önce tozla zayıflayınca herkes bi korkmuştu. ama 74 ne ki neeeee ben 64 olucam valla kim ne derse desin..

yaaa pirinç lapasına bile güzellik katmışş ahummmm canım çekti yemin ederim yaaa bende yapıcam banane ay valla canım çekti hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…