Insallah haziran gelmeden düşersim canım yazında rahat rahat eşinle yemeğe çıkarsın
Wc ye bile kivira kivira gidiyom haha
Aynı bennnnnn
Açtım arabikimibuzdolabı sildimmmm kıvıra,kıvıra
Iki üç parçada ütü
Hooop bi de banyo ov
Ohhhhh yandannnnn
aşı odasında kıyamet koğpuyordu bebek nasıl ağlıor ay bi baktım benim hasta.bebek orda çığlık atıyo anne köşeye sızmış.yazık garibim ilaçkullandıgı için emzirmiyor birileride ona kucagına alıştırma demiş.bebek güvensiz.
bebeği aldım kucagıma bi sardım sarmaladım bebek tık sustu.
anneyi iyice doldurdum al okşa sev hatta aç boynunu kulagını bebek sana dokunsun.babada diyorki çok ağlarsa kapınıza bırakıp kaçacagız
yazıkayy doktorum alemsin,ama ellerin şifalı sanırım,benim omuzlara da bi el atıversen yaa
yaa bebekler okşanmayı böle minnak minnak masajları çok seviyo,kadına yazık milletin lafına bakıp bebeğini sevgisinden mahrum bırakmış
ayy doktorum alemsin,ama ellerin şifalı sanırım,benim omuzlara da bi el atıversen yaa
yaa bebekler okşanmayı böle minnak minnak masajları çok seviyo,kadına yazık milletin lafına bakıp bebeğini sevgisinden mahrum bırakmış
AAAA resmen işi ticarete dökmüşler bu nasıl iş ya biz güvenip sözde doktora gidiyoruz sanıyoruz meğerse tüccara gidiyomuşuz sözüm meclisten dışarıya 4 bir yandan taaruz var bugün için ama yenilmiycem.
ilk hastam aşırı depresif bi okadar agresif bi teyzem.
yandaki dr dün benim 5 hastamı alacagını söyledi çünkü onlar tanıdık dedi yanlışlıkla sana geçmişler vs dedi,bugün o dr izinli tevafuk hasta bana geldi.şeytan dürttü sordum nerden tanıdık.hasta yooo dedi.ailenin yarısı bende yarısı onda demiş onlara.dilekçe almış.gelde güven şimdi.
İşte bu özgüvene bayılıyorummmya birde ben yediigm herşeyi keyifle yerim
ayyyy bög , ben salatamı yiycem şimdi siz onu yerken filan demem aslaa
brokolide yesem , karnıbaharda yesem bi aşkla yerim ben yemegiii
niye okaaa ilgilendi bende anlamadımmm
bende deidmki 2 hazirana kadar bana müsade 2 haziran ccuma günü 58 im dedimmmaman tanrım didimmmm
Öyleki bugun regl olacagim sisim demeye korkar oldum..evet gözünü aralayan şişim halsizim diye girdi takıma.
aile hekimiyle olmaz bu iş.kelebekolacam sevgili takım doktorumuz
Geöen yıl kışın erken menopoz için ilaç kullandım kadın doğum a gittim sonra kilo alınca bıraktım
Yazın diyet yapmayınca düzene girdi 1.5aydır kemik ağrım ateş basmsları regli olamıyorum
Dr gitsem yine horöon verecek gitmesem kemiklerim ağrıyor acaba aile hekiminemi gitsem yoksa ne yapayım durumu kabullenip zamanamı bıeaksam ne dersin canım
Ya ben kendimi videoya çektim bugün.
Oynarken
Cidden gördüğüm tablodan hoşlanmadım
Lütfen kulak tıkayınnn , ooooo harika oldunnn ,vaay yeter diyenlere .
Bana manken oldun diyen var . 1.62 buçuk boyunda 63 kilo manken mi var
Şükür evet ... hamdolsun ... eski halime göre.
Ama daha yolum var .
Bana neee yaaa bende vazgeçtimmm ,mimu88 gibi köprücük istiyorum
Kızlar geçmişe dönmeden kahvaltımı paylaşayım tadı güzel sadece tuzsuz olması beni zorlayacak rahatlıkla yenebilir yeşilliğim yoktu ıspanakla yaptım çiğ.her öğün için ayrı pirinç haşlıycam pirinç ilk piştiğinden daha sevimli oluyo bide haşlanırken kötü koktuğu için tarçın attım süper oldu
Eki Görüntüle 1954077
ay daha kahvaltı etmedimmmmuyanamıyorummm
çok zayıf olduğum için narin ve hassas bedenim üşüyorr
Kızlar delirdim
Kızlar delirdim
Kızlar delirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?