Afiyet olsun ahucum bende yaptım bugun buna benzerdi ama pek bi zor yedim yahu hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim yerken pamuğa hak verdim valla zor yeniyoKızlar geçmişe dönmeden kahvaltımı paylaşayım tadı güzel sadece tuzsuz olması beni zorlayacak rahatlıkla yenebilir yeşilliğim yoktu ıspanakla yaptım çiğ.her öğün için ayrı pirinç haşlıycam pirinç ilk piştiğinden daha sevimli oluyo bide haşlanırken kötü koktuğu için tarçın attım süper oldu
Eki Görüntüle 1954077
ahaha alemsiniz yahuuu
bi hunili daha geldi, maşallah bereketli bi gün daha
Günaydın ortim senin bebiş bugun uyumadı anlaşılanGünaydın kızlar
Uykusuz kazan gibi bi.kafadan.herkese selam
tmm bayanlar her bol kalori yakan kahkaya başına 5tl topluyoruz.çetlenizi tuttum.şişş sen ordaki gördüm katıla katıla güldün.
Bende etmedim.ve yağlı ve semirmis bedenimde.usumeden eser yokay daha kahvaltı etmedimmmmuyanamıyorummm
çok zayıf olduğum için narin ve hassas bedenim üşüyorr
Kızlar delirdim
Gunaydin ortisimmm.Günaydın ortim senin bebiş bugun uyumadı anlaşılan
Arabam yağ yaksa üzülürüm deeehahaha içinde bırakma kilo yapmasın
su yakmıyoruz burda yağ yakıyoruz hadi ablacım pamuk eller cebe
Ahuu kizzz calistimm cabaladimmm param minicik picocuguma kia picanto ya yetti.Wuuu büyük araba candır bu evi almadan önce vip siyah Transporterım vardı İstanbul a tatile onla giderdim dolmuşçular bile bana bakmak için yol verirdi hey gidi günler heyyyy
Bende etmedim.ve yağlı ve semirmis bedenimde.usumeden eser yok
alllaamm yarebbimmmmmmm bi depresiff takılamiyikkkkkkk
Gunaydin ortisimmm.
Kendi kalkti anasini kaldirdi şimdi de yattı cadalozum..
Arabam yağ yaksa üzülürüm deee
Kendim yaktimmm seviniom
kız bizim bu çok feci
sonradan görmeee
şnsana konuşurken gerizekalı muamelesi yapıyor ama bana bir yaptı ik yaptı 3 diyemedi tabii
Yansinnn yaglaaar.,bende de yağ maşallah yavrum yaaa nazar değsin artık şu yağlarıma parçalansınlar yok olsunlar
depresyonu cuma görücez hahahaha sopayı da görebiliriz...
yansınnn yağlar
ne alakaysa köprücük diyince köprüden önce son çıkış aklıma geldi,bu beynimin bi sinyali heralde,yaz geliyo işi sıkıya al,son çıkıştasın diyo galibaYansinnn yaglaaar.,
Ciksiiiiim koprucukleeeeer
aile hekimiyle olmaz bu iş.
bence hormon versede kullan.acaba neden bu kadar erken ailesel mi.hormon tedavileri hep iki ucu keskin bıcak gibi.
menapozda östrojen eksikliğine bağlı kemik yakınmaları olur.östrojen takviyesi kilo yapma riski olsada eksikliğide kilo yapıyorki.metabolizma yavaşlar eksikliğinde.bence hazır bıurdasın spor yapıyorsun siyette yapıyorsun .tedavini ol.cok cok farkedek kilo almazsın belki östrojen takviyesine bağlı metabolizman hızlanır.[/QUOTElgın daktırım
çılgın daktırım benim ablam 34 yaşında menapoza girdi
annem 47 sinde doğum yapmıştı
diğer ablam 40 yaşında hamile
bana diyorlar ki çocuk şimdi yap yaşın geçiyor ben 33 yaşındayım
annem e bakarsam vakit var gibi sen ne den bu duruma acep
ne alakaysa köprücük diyince köprüden önce son çıkış aklıma geldi,bu beynimin bi sinyali heralde,yaz geliyo işi sıkıya al,son çıkıştasın diyo galiba
Coşku diyoruz coskun.sabah diyorsun.
Koprucuk.diyoruz köprüden önceki son çıkış diyorsun.
Begum iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?