- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
çoşkun sabahı seven kaptanımın halasıydı (aramızda kalsın hala haala seviyomuş ama platonik,enişte duymasınCoşku diyoruz coskun.sabah diyorsun.
Koprucuk.diyoruz köprüden önceki son çıkış diyorsun.
Begum iyi misin
Coşku diyoruz coskun.sabah diyorsun.
Koprucuk.diyoruz köprüden önceki son çıkış diyorsun.
Begum iyi misin
ahu spor doktoru öğrendim bi kerem ben, hiçte karıştırmıyorumkesin ahuyu dr sananda begümdü
kaptanım sana köprücüklü fotoğraf atıcam
dün bana da kardeşimin arkadaşı miray abla çok güzel olmuşsun falan dedi çok orantılı zayıflamışsın yüzün küçülmüş ama çökmemiş dedi. ben 2 sene önce tozla zayıflayınca herkes bi korkmuştu. ama 74 ne ki neeeee ben 64 olucam valla kim ne derse desin..
yaaa pirinç lapasına bile güzellik katmışş ahummmm canım çekti yemin ederim yaaa bende yapıcam banane ay valla canım çekti hahahahah
ben mor olanı seçtim,iyimirenk renk desen desen çeşit çeşit hunilerim var .sıkıntı yok.hangisini istersiniz???Eki Görüntüle 1954147 Eki Görüntüle 1954148 Eki Görüntüle 1954149
renk renk desen desen çeşit çeşit hunilerim var .sıkıntı yok.hangisini istersiniz???Eki Görüntüle 1954147 Eki Görüntüle 1954148 Eki Görüntüle 1954149
akşama eşine sorda öyle al bacım.seninki renk beğenmiyor kolya kolay.ben mor olanı seçtim,iyimi
canım geçmiş olsun,tam anlayamadım, kim kaza yapmış,sen neden ödüyosunKızlar bıktım artık cana geleceğine mal à gelmiş diyip para odemekten kaza haberi duymaktan. Tobe yaaa. Kulustür arabayı alıp 99 model başka bi kulustr almaya niyetlendik ki gelince kaza yapmış getiren adam. 14 bin borç yine bende
o kesin sarı derakşama eşine sorda öyle al bacım.seninki renk beğenmiyor kolya kolay.
aaa neoldu canım ya geyik yapacam diye görmemişim.hayırdırKızlar bıktım artık cana geleceğine mal à gelmiş diyip para odemekten kaza haberi duymaktan. Tobe yaaa. Kulustür arabayı alıp 99 model başka bi kulustr almaya niyetlendik ki gelince kaza yapmış getiren adam. 14 bin borç yine bende
malesef beklemek zorundayım şartlarbu durum multifaktöriyel.sadece genetik rol oynamaz.genetiğe ek şeyler olmalı.düşünüyorsan bekleme bence.
yanlız ben kayserinin havasını suyunu almış kadınım anlarsınız .bunlar normalde 100tlde siz yabancı değilsiniz.
bu etiketide daha evvel yayınlamışımdır görmeyenlere burası kayseri buda orjinal kayseri usulu indirim bizzzat kendim çektim.
Eki Görüntüle 1954151
tam ticaret adamı kayserililer,zati meşhur lafı vardırya,kayseride kafası çalışmayanı okumaya gönderirlermişyanlız ben kayserinin havasını suyunu almış kadınım anlarsınız .bunlar normalde 100tlde siz yabancı değilsiniz.
bu etiketide daha evvel yayınlamışımdır görmeyenlere burası kayseri buda orjinal kayseri usulu indirim bizzzat kendim çektim.
Eki Görüntüle 1954151
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?