Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaa neoldu canım ya geyik yapacam diye görmemişim.hayırdır
8 ay önce kocam arabamiz la kaza yapmıştu araba hurdaya çıktı . 16000 kredi ödüyorm hala. Deerkn 5000 liraya kötü bi araba alak da bebe olacak lazım olur dedik. Derken geçen gene 15 bin kredi çekip yenileyelim biraz dedim .. O da gelince kaza yapmış. Hem de getiren adam karisi çocuklari eniştesi kardeş ı dolusup geliolarms bişi olmamjs neyseki . Ama bıktım artık ben... ben dé davetsiz yatili misafirler é kanter içinde yemek hazirlarken

aaaaa nasıl yaniiii

vorones canım çok geçmiş olsun
üzme kendini yapacak birşey yok ki malesef hayat böyle hep birşeyler çıkıp
bizi içeri sokuyor .
borçlar öde öde bitmiyor.
YA ben hacizler icralar ipotekler bıktım 4 senedir atandim bi para yüzü goremiom aptal kaderim yuznden

çok geçmiş olsun Allahım daha büyük kaza belalardan korusun hepimiz bişeylerle sınanıyoruz

vorones canım çok geçmiş olsun
üzme kendini yapacak birşey yok ki malesef hayat böyle hep birşeyler çıkıp
bizi içeri sokuyor .
borçlar öde öde bitmiyor.
Bi dé zaten 60 70 bin borç ödüyorum eşimin ailesi abileri yUzünden . Bunlara tahammül kalmadı artık . Çok canım sikkinnn

Borç içe borç ondan göz mu var büyü mu valla bi belimizi dogrultamadik

canım çok geçmiş olsun vorones , inşallah son olsun,rabbim beterinden korusun

yani gerçekten cana geleceğine böyle mala gelsin,herkesin bi sınavı var, canımızla sınanmayalım boşver üzülme, inan herşey geçer gider

ben evlendim eşim 12 sene sonra doğru bir iş buldu,ondan önce doğru bi işi yoktu,orda burda sigortasız çalıştı,kıt kanaat benim maaşla kiralarda geçindik,çok şükür oda daimi bi işe girdi sigortası bile var,yani diyeceğim o ki,herkesin zor zamanları oluyo önemli olan sağlığının değerini bilip sabretmek,inan bugünlerinde geçer,yeterki canınıza bişey olmasın

o eş aileleri yüzünden borç ödeyen bi sen değilsin emin ol,para için sıkma canını ama birdahada akıllan kendi ailen için bile olsa (sağlık hariç tabiki) borca girme, bu sana ders olsun

İnan başım catlio.ne diyecgmi bilmiorm. Hamileyken yapmsti kocam kaza ölümden donmustu sukrettim halimé tabi. Ödenir oderjmm.. Ama bıktım. .. bu haberlerden. Bendé insanalr gibj . Güzel arabalara bebe otokoltuklu arabalara bindrmek istiom yavrumü.. of .neyse. Mal. Değil mj ..olur can sağolsun. Ne diyimmm

İşyeri acmislardi kefil olmuş bizim adam..20 bin kredi cekms. Öderler die. 40 bin de kefilparası. İşyerini batırdı mallar. Ihale bana kaldı. . Maaşâ haciz girince .ben de kredi cekmistm
geri ödemeyi düşünmüyolar mı peki?
bidaha böyle bişey yapmazsınız,bu size ders olmuştur,hiç canını sıkma,daha yaşın genç,ne paralar kazanırsın,ne güzel günler görürsün sen bile inanamazsın

Yok odemedielr odemezler. Gorusmuyirz onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…