kaptaniçem bana ödenek ayırdı takımı coşturmam karşılığı bunlar hep kayseridenvallahi
kendime geldim sayende
Aynen. Önceki yasadiklarim olmasa bunlar bana vız gelir...ödenir de. İşte ..Neyse çöl meşgul ettim sayfayi..kafanzİ agritmimGeçmiş olsun buda gecerde bence seni kızdıran başkasının borcunu ödemek zorunda olmak
Ciddeye gelen bir arkadasta eşinin ailesinin borçlarını ödemek için gelmiş yurt Dışına çok üzülmüştük
Yok odemedielr odemezler. Gorusmuyirz onlarla
İnan başım catlio.ne diyecgmi bilmiorm. Hamileyken yapmsti kocam kaza ölümden donmustu sukrettim halimé tabi. Ödenir oderjmm.. Ama bıktım. .. bu haberlerden. Bendé insanalr gibj . Güzel arabalara bebe otokoltuklu arabalara bindrmek istiom yavrumü.. of .neyse. Mal. Değil mj ..olur can sağolsun. Ne diyimmm
Sağol ablam. Burası bana iyi geliyor rahatladim az.. sevindim adına..38 beden hatun vayy. Benim dé 38 beden pantolon oluyiVerommm çok geçmiş olsun kuzummm ...
Iyi niyet bir yere kadar , bunu herkes bi gün acı bir kazıkla öğreniyor ne yazık ki...
Kızlar hepiniz harikasınnız... sayfaları okurken herkese dr hesabı 50 tl borçlandım :))
Zaten çok mutluyummmmm . Kargom geldi. 38 beden kaban cuk . Hatta şimdi kuaföre çıkıyorum giderken terzime göstereceğimmm az daraltma yapılır mı bu modelde diyeAllahımmmm ne olur bu markanınnnnn kalıpları büyük olmasınnnn .. ne olur gerçek bir 38 beden kabanım olsun
Hepinizi öptümkuaför , terzi , market ,yusufu al ... ev ...
ooo 38 beden kabanVerommm çok geçmiş olsun kuzummm ...
Iyi niyet bir yere kadar , bunu herkes bi gün acı bir kazıkla öğreniyor ne yazık ki...
Kızlar hepiniz harikasınnız... sayfaları okurken herkese dr hesabı 50 tl borçlandım :))
Zaten çok mutluyummmmm . Kargom geldi. 38 beden kaban cuk . Hatta şimdi kuaföre çıkıyorum giderken terzime göstereceğimmm az daraltma yapılır mı bu modelde diyeAllahımmmm ne olur bu markanınnnnn kalıpları büyük olmasınnnn .. ne olur gerçek bir 38 beden kabanım olsun
8 ay önce kocam arabamiz la kaza yapmıştu araba hurdaya çıktı . 16000 kredi ödüyorm hala. Deerkn 5000 liraya kötü bi araba alak da bebe olacak lazım olur dedik. Derken geçen gene 15 bin kredi çekip yenileyelim biraz dedim .. O da gelince kaza yapmış. Hem de getiren adam karisi çocuklari eniştesi kardeş ı dolusup geliolarms bişi olmamjs neyseki . Ama bıktım artık ben... ben dé davetsiz yatili misafirler é kanter içinde yemek hazirlarken
Verommm çok geçmiş olsun kuzummm ...
Onlar şer..f...z ablam. Zerre gurur yok. Eşime para için avradinı sectin. Die de laf oGörüşmemek borca sadık kalmamaya sebep değil.
Onlar şer..f...z ablam. Zerre gurur yok. Eşime para için avradinı sectin. Die de laf o
Soyleyen adamlar. Ben biraz cemkirmstim. O kadını boşa dien uy..zlar
yanlız ben kayserinin havasını suyunu almış kadınım anlarsınız .bunlar normalde 100tlde siz yabancı değilsiniz.
bu etiketide daha evvel yayınlamışımdır görmeyenlere burası kayseri buda orjinal kayseri usulu indirim bizzzat kendim çektim.
Eki Görüntüle 1954151
kim 38 giyiyorKaptan senin adına sevindim inş bizde 38 bedenlerin içine girer seviniriz
Sorma ya. Oğlum için katlaniom işte . Az önce bagrdim cagirdim. Eski defterleri açtım. K.valide icerdé surat bi karış oturuyrlar. Şimdi o kaza yapan aile gelecek . Yemek ev çocuk .. hepsini bırakıp ise gidecem okula. Ders saati gelse de gitsem.çok çok geçmiş olsun,eşin büyük bişey atlatmış,rabbim bidaha yaşatmasın,korusun
eşinin ailesinin yaptığı çok kötü bi tecrübe olmuş,bide yanındalar şimdi demi yani sen çok büyük bişeye katlanıyosun gerçekten rabbim sabır güç versin ama inan bana geçer hepsi geçer gider,sen canını sıkma gel burda takıl kafayı dağıt biraz,onlarda yaptığını öderler kimsenin ahı kimsede kalmaz
Geçmiş olsun canım.. inşallah maddi manevi kazaların olmadığı uzun bir ömür yaşa bundan sonraKızlar bıktım artık cana geleceğine mal à gelmiş diyip para odemekten kaza haberi duymaktan. Tobe yaaa. Kulustür arabayı alıp 99 model başka bi kulustr almaya niyetlendik ki gelince kaza yapmış getiren adam. 14 bin borç yine bende
ah canım ya kıyamam üzüldüm ama ne yapacan hayat buİşyeri acmislardi kefil olmuş bizim adam..20 bin kredi cekms. Öderler die. 40 bin de kefilparası. İşyerini batırdı mallar. Ihale bana kaldı. . Maaşâ haciz girince .ben de kredi cekmistm
Tesekkurlerne güZEL bi dilek ..aminn.hepimizinGeçmiş olsun canım.. inşallah maddi manevi kazaların olmadığı uzun bir ömür yaşa bundan sonraÇok geçmiş olsun tekrardan
Görüşmemek borca sadık kalmamaya sebep değil.
Sağol ablam. Burası bana iyi geliyor rahatladim az.. sevindim adına..38 beden hatun vayy. Benim dé 38 beden pantolon oluyi
Onlar şer..f...z ablam. Zerre gurur yok. Eşime para için avradinı sectin. Die de laf o
Soyleyen adamlar. Ben biraz cemkirmstim. O kadını boşa dien uy..zlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?