Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Verommm çok geçmiş olsun kuzummm ...
Iyi niyet bir yere kadar , bunu herkes bi gün acı bir kazıkla öğreniyor ne yazık ki...

Kızlar hepiniz harikasınnız... sayfaları okurken herkese dr hesabı 50 tl borçlandım :))

Zaten çok mutluyummmmm . Kargom geldi. 38 beden kaban cuk . Hatta şimdi kuaföre çıkıyorum giderken terzime göstereceğimmm az daraltma yapılır mı bu modelde diye Allahımmmm ne olur bu markanınnnnn kalıpları büyük olmasınnnn .. ne olur gerçek bir 38 beden kabanım olsun

Hepinizi öptüm kuaför , terzi , market ,yusufu al ... ev ...

Aynen. Önceki yasadiklarim olmasa bunlar bana vız gelir...ödenir de. İşte ..Neyse çöl meşgul ettim sayfayi..kafanzİ agritmim

çok çok geçmiş olsun,eşin büyük bişey atlatmış,rabbim bidaha yaşatmasın,korusun
eşinin ailesinin yaptığı çok kötü bi tecrübe olmuş,bide yanındalar şimdi demi yani sen çok büyük bişeye katlanıyosun gerçekten rabbim sabır güç versin ama inan bana geçer hepsi geçer gider,sen canını sıkma gel burda takıl kafayı dağıt biraz,onlarda yaptığını öderler kimsenin ahı kimsede kalmaz

Sağol ablam. Burası bana iyi geliyor rahatladim az.. sevindim adına..38 beden hatun vayy. Benim dé 38 beden pantolon oluyi

ooo 38 beden kaban bide daralacak37 bedensin o vakit
hayırlı olsun güzel günlerde giyin kaptanım

bayılıyorum kayseri zekasına, hep kayserili tüccar bir eşim olsun istemişimdir

Sorma ya. Oğlum için katlaniom işte . Az önce bagrdim cagirdim. Eski defterleri açtım. K.valide icerdé surat bi karış oturuyrlar. Şimdi o kaza yapan aile gelecek . Yemek ev çocuk .. hepsini bırakıp ise gidecem okula. Ders saati gelse de gitsem.

Geçmiş olsun canım.. inşallah maddi manevi kazaların olmadığı uzun bir ömür yaşa bundan sonra Çok geçmiş olsun tekrardan

İşyeri acmislardi kefil olmuş bizim adam..20 bin kredi cekms. Öderler die. 40 bin de kefilparası. İşyerini batırdı mallar. Ihale bana kaldı. . Maaşâ haciz girince .ben de kredi cekmistm
ah canım ya kıyamam üzüldüm ama ne yapacan hayat bu
sınavlarımız çeşit çeşit

Görüşmemek borca sadık kalmamaya sebep değil.

Tamda ben yaziyordum borç borctur arkadaş o nasıl işmiş 1 kuruşta olsa 1 milyonda olsa ben borçlu olunca daral geliyor ver kurtul Allah kul hakkı yemekten korusun cümlemizi

Sağol ablam. Burası bana iyi geliyor rahatladim az.. sevindim adına..38 beden hatun vayy. Benim dé 38 beden pantolon oluyi

Onlar şer..f...z ablam. Zerre gurur yok. Eşime para için avradinı sectin. Die de laf o
Soyleyen adamlar. Ben biraz cemkirmstim. O kadını boşa dien uy..zlar

Nasıl insanlar oldukları ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…