Sorma ya. Oğlum için katlaniom işte . Az önce bagrdim cagirdim. Eski defterleri açtım. K.valide icerdé surat bi karış oturuyrlar. Şimdi o kaza yapan aile gelecek . Yemek ev çocuk .. hepsini bırakıp ise gidecem okula. Ders saati gelse de gitsem.
bence içi dolu atsın,ama kafayı kessin huni koysun orayaAusencia bari kabanın fotosunu içi boşken atda görelim.
belliki uyuyo doktorum daha haklı gibi kardeşine neler demiş baksana,utanmasa üstüne parada isteyecekvorones böyle insanlar bu kadar ah alırken rahat uyuyor mu acaba.
Verommm üzülme canım.Sorma ya. Oğlum için katlaniom işte . Az önce bagrdim cagirdim. Eski defterleri açtım. K.valide icerdé surat bi karış oturuyrlar. Şimdi o kaza yapan aile gelecek . Yemek ev çocuk .. hepsini bırakıp ise gidecem okula. Ders saati gelse de gitsem.
olsun mimuu köfte salata en güzel yemek,hemde zararsız,afiyet olsun,yediklerin direncini artırır,aman hasta olma,dikkat et kendinehastalık geliyor resmen... normalde yoğurt yiyecektimm ama çok çok üşüdüm bi çorba söyleyeyim dedim. onu da tek getirmiyorlar yanına köfte salata oldu.
ama midem yanıyor çok fenayım :/
olsun mimuu köfte salata en güzel yemek,hemde zararsız,afiyet olsun,yediklerin direncini artırır,aman hasta olma,dikkat et kendine
doğrudur bizim ailde de var o tip öğleye kadar uyuyup dükkanı açmadıgıdnan 2 iş batırdı.belliki uyuyo doktorum daha haklı gibi kardeşine neler demiş baksana,utanmasa üstüne parada isteyecek
bizdede var bizdede,babasının servetini yedi batırdı,şimdi kendine göre köfteci dükkanı açtı,evde sıkılınca arada gidio kendine köfte yapıyo kalanlarıda satıyo,annesinin emekli maaşıylada geçiniyolar,tabi bu arada benim aileme attıkları kazıklardan hiç bahsetmiyeyim bileedoğrudur bizim ailde de var o tip öğleye kadar uyuyup dükkanı açmadıgıdnan 2 iş batırdı.
Bir tanede bende vardı.doğrudur bizim ailde de var o tip öğleye kadar uyuyup dükkanı açmadıgıdnan 2 iş batırdı.
ayy bizimkide biyerden para alacağı varmış gelsin yurt dışına gidecekmiş,türkiyeye dönmeyecekmiş (dedim isabet edersin-tabi içimden),zaten türkiyede böyle dinamik bi girişimciyi kaybettiğinden çokk zarara girecek ama olsun napalım,yeterki beyimiz rahat etsinBir tanede bende vardı.
İşi baturdi borclari bana.takip kaçtı.
Babam kapadi.kalan.borcu,.yoksa.delirecektim o.kredi.taksitlerini öderken.
Simdi eminim çook rahat uyuyirdur, umrunda bile değildir!
akıbetlerini bilseler rahat uyumazlardı da, idrak edemedikleri için uyuyorlardır, ALLAH MUHAFAZ BU HALDENvorones böyle insanlar bu kadar ah alırken rahat uyuyor mu acaba.
Hahahhaha dinamik girisimci hahhhaa güldüm istemsizceayy bizimkide biyerden para alacağı varmış gelsin yurt dışına gidecekmiş,türkiyeye dönmeyecekmiş (dedim isabet edersin-tabi içimden),zaten türkiyede böyle dinamik bi girişimciyi kaybettiğinden çokk zarara girecek ama olsun napalım,yeterki beyimiz rahat etsin
bide pişkin ki parayı alıp gidecem diyo,taktığı borçlarıda öderim dediği yok,unuttu gitti bile,bide rahat uyuyoki,şiştide şişti,kilolardan askerlikten bile muaf düşünün yani
belliki herkeste bi osman abi mevcutHahahhaha dinamik girisimci hahhhaa güldüm istemsizce
Zaten bu hazır yiyici haramzedeler hep domuz gibi şişman olurlar
Calissa emek sarfetse bi erkek kilo alabilir mi o kadar.
Dimi
Yan gel osmannn on dönüm bostannn nasilsa bi enayi !? Vardir öder caaaaniiimm
öyle görünüyorbelliki herkeste bi osman abi mevcutaman uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?