Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vorones
oğlun için sevdiğin adam için güzel günleriniz için katlanıyosun,haklısın kızdın bağırdın ama eminim eşinde bu durumdan hoşnut değildir,başı öne eğiktir,çokta kurcalayıp aile huzurunu bozma
yine haline şükret bak k.valden içerde yemeklerini yapıyo,çocuğuna bakıyo,farkında değilsin belki ama bu çok büyük bi destek,evet diğer oğlu size çok kaynamış ama hangi anne ister böyle olsun,borçlar bitince rahata kavuşursun,hiç bugününü zehir etme kendine
atanmışsın öğretmensin,en azından bi güvencen var,elindekilere şükretmelisin

Son düzenleme:
Verommm üzülme canım.
Odersiniz ve bir.daha bulasmazsinizz olur.biterr.
Oğlun için güçlü olmaya çalış bitanemm..

hastalık geliyor resmen... normalde yoğurt yiyecektimm ama çok çok üşüdüm bi çorba söyleyeyim dedim. onu da tek getirmiyorlar yanına köfte salata oldu.

ama midem yanıyor çok fenayım :/
olsun mimuu köfte salata en güzel yemek,hemde zararsız,afiyet olsun,yediklerin direncini artırır,aman hasta olma,dikkat et kendine

naneli çay yap kendine midene iyi gelir

olsun mimuu köfte salata en güzel yemek,hemde zararsız,afiyet olsun,yediklerin direncini artırır,aman hasta olma,dikkat et kendine

canımm evet doğru diyorsunnn bir de sıcak gelirse tadından yenmez :) elim ayağım buz ya gece üstümü örtmeden öyle uyumuşumm ince diz battaniyesini örtmüşüm gerçi de :) hava buz beylikdüzü hepsinden buz

doğrudur bizim ailde de var o tip öğleye kadar uyuyup dükkanı açmadıgıdnan 2 iş batırdı.
bizdede var bizdede,babasının servetini yedi batırdı,şimdi kendine göre köfteci dükkanı açtı,evde sıkılınca arada gidio kendine köfte yapıyo kalanlarıda satıyo,annesinin emekli maaşıylada geçiniyolar,tabi bu arada benim aileme attıkları kazıklardan hiç bahsetmiyeyim bilee

doğrudur bizim ailde de var o tip öğleye kadar uyuyup dükkanı açmadıgıdnan 2 iş batırdı.
Bir tanede bende vardı.
İşi baturdi borclari bana.takip kaçtı.
Babam kapadi.kalan.borcu,.yoksa.delirecektim o.kredi.taksitlerini öderken.
Simdi eminim çook rahat uyuyirdur, umrunda bile değildir!

Bir tanede bende vardı.
İşi baturdi borclari bana.takip kaçtı.
Babam kapadi.kalan.borcu,.yoksa.delirecektim o.kredi.taksitlerini öderken.
Simdi eminim çook rahat uyuyirdur, umrunda bile değildir!
ayy bizimkide biyerden para alacağı varmış gelsin yurt dışına gidecekmiş,türkiyeye dönmeyecekmiş (dedim isabet edersin-tabi içimden),zaten türkiyede böyle dinamik bi girişimciyi kaybettiğinden çokk zarara girecek ama olsun napalım,yeterki beyimiz rahat etsin
bide pişkin ki parayı alıp gidecem diyo,taktığı borçlarıda öderim dediği yok,unuttu gitti bile,bide rahat uyuyoki,şiştide şişti,kilolardan askerlikten bile muaf düşünün yani

Hahahhaha dinamik girisimci hahhhaa güldüm istemsizce
Zaten bu hazır yiyici haramzedeler hep domuz gibi şişman olurlar
Calissa emek sarfetse bi erkek kilo alabilir mi o kadar.
Dimi
Yan gel osmannn on dönüm bostannn nasilsa bi enayi !? Vardir öder caaaaniiimm

Kardeş kardeşe benzemiyor işte Malesef bizim evin üç erkeğide ne iş yürütmeyi bilir ne de çalışmayı sever, bi alıştırsak bizden yemeye hazır, ama yedirmediğimiz için sorun yok Zalimin zulmunu arttırmamak lazım
böyle ilişkimiz de korunmuş oluyor, yüz göz olmamış oluyoruz inş/ elhamdulillah

belliki herkeste bi osman abi mevcut aman uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…