Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aman alışmasınlar,rahata alışmak çok kolay,herkes emeğinin karşılığını yesin yeter

Verommm üzülme canım.
Odersiniz ve bir.daha bulasmazsinizz olur.biterr.
Oğlun için güçlü olmaya çalış bitanemm..
Ne zaman aman da oğlumun arabası oldu die sevsem sevinsem kursagimda kalıo. Neyse rabbim. Kaza bela vermesin. Cana gelmesin

vorones böyle insanlar bu kadar ah alırken rahat uyuyor mu acaba.
Kız adam kah kah gülmüş siz de nie ödediniz kefil parasını die . Kiraya kefıldı
Mahkeme acilmisti ben çok huzur suz olurm mahkeme icra ipotek mevzunà. .Millet rahat. Pis fakir sefalet icindeler zaten . Veremz dé parami

o sürünme yeter ona,bu kafaylada doğrulmaz daha beli,boşver sen yükseldikçe o batar,layığını bulur

Öyle haklısın ki. Az önce evden çıkınca . Bebemi dedeye biraktim. Yemeği yapan k.valide yi opup çıktım. . Çok yalnız mutsuz güçsüz hissetim. .Eşim perisan zaten. Gene başımızı bela ya soktun dedikçe ben o başını öne eğdi çok seviyorum seni nolur üzülme diyebildi sadece ...

Bdv ye çevirdim kızlar küsürà bakmayin. . Ne yedim. Ben du bakem.
Yavrum kucağımda zip zip durmaz mizildarken ögle yemeği yedim.
Salata kiymali 2 yumurta 1 dilim peynir .
İyi bakemm okuldayim simdi az kafa dagitiyim

ayy bak gördünmü,boşver üzülme bişeye,senin sinirlerin yıpranmış o kızgınlıkla bağırıyosun ama için yufka gibi,herkes herşeyin farkındadırda işteee
seni seven eşin var,misler gibi yavrun var,emin ellerde,sıcak yuvasında,garantili işin var,sağlığınız yerinde oooo daha ne olsun,senden güçlüsü varmı sence?
bugünlerde geçer sabret,geçmişe takılıpda üzme-üzülme

şşşşşşşşş.o 2 kelime yasak.
bugünden itibaren etkisi geçiyor.
Karnimmm davul zaten, bekliyorum halami.. Birde dolunay demek ki o yüzden dolunay gibi tostikkk tostikk geziniyorummm

Ne zaman aman da oğlumun arabası oldu die sevsem sevinsem kursagimda kalıo. Neyse rabbim. Kaza bela vermesin. Cana gelmesin
Kuzummm kiyamam seni çok iyi anlıyorum.
Benzer şeyleri bende eceye bakınca düşünüyorum.
Benim alacağım 40 bin tl.
Ama ne oluyor kendime yapıyorum,moralsizligim aileme yansiyabilir diye cıkıyorum o moddan hemen.
Çok mutluyum, huzurluyum evimde, ailemle..
Geçmişin hayaletleri alamaz bu huzuru benden, aldirmam !

Ayy kiyamam ..
Uzulme boşver izin verme ailedeki, huzur, mutluluk binlerce liradan daha önemli değil mi.
Para elimizin kiri, esimin de eski bi arkadasindan yüklü miktarda alacağı var, adamın saçları beyazladi 2.senede.
Ne desem ikna edemedim uzülüyor.. Sattığı 1 yaşındaki arabanin parası puff uçtu.
Ama umursamıyorum, ona da telkin ediyorum, genciz daha,çalışır yeniden yapariz aynı arabayi diye..
Çünkü öyle

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun sana da sabır ve ödeme gücü versin inşallah

iyide kazayı onlar yapmış onlar ödeyeek olur mu öyle şeyyyy

herşeyin hayırlısı canım çook şükür... Ama ben bişeyi kaçırdım niye arabanın kaza borcunu siz ödüyorsunuz yani yapan kişi ödemez mi ???

kıyamam kız üzme adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…