aman alışmasınlar,rahata alışmak çok kolay,herkes emeğinin karşılığını yesin yeterKardeş kardeşe benzemiyor işteMalesef bizim evin üç erkeğide ne iş yürütmeyi bilir ne de çalışmayı sever, bi alıştırsak bizden yemeye hazır, ama yedirmediğimiz için sorun yok Zalimin zulmunu arttırmamak lazım
böyle ilişkimiz de korunmuş oluyor, yüz göz olmamış oluyoruz inş/ elhamdulillah
ne oluyor????kızlarrrrr bu hafta dolunay haftasıymış ya..
yaniii,ondan mı depresifiz,ondan mı şişizkızlarrrrr bu hafta dolunay haftasıymış ya..
şşşşşşşşş.yaniii,ondan mı depresifiz,ondan mı şişiz
kızlarrrrr bu hafta dolunay haftasıymış ya..
Ne zaman aman da oğlumun arabası oldu die sevsem sevinsem kursagimda kalıo. Neyse rabbim. Kaza bela vermesin. Cana gelmesinVerommm üzülme canım.
Odersiniz ve bir.daha bulasmazsinizz olur.biterr.
Oğlun için güçlü olmaya çalış bitanemm..
şşşşşşşşş.o 2 kelime yasak.
bugünden itibaren etkisi geçiyor.
Kız adam kah kah gülmüş siz de nie ödediniz kefil parasını die . Kiraya kefıldıvorones böyle insanlar bu kadar ah alırken rahat uyuyor mu acaba.
o sürünme yeter ona,bu kafaylada doğrulmaz daha beli,boşver sen yükseldikçe o batar,layığını bulurKız adam kah kah gülmüş siz de nie ödediniz kefil parasını die . Kiraya kefıldı
Mahkeme acilmisti ben çok huzur suz olurm mahkeme icra ipotek mevzunà. .Millet rahat. Pis fakir sefalet icindeler zaten . Veremz dé parami
Öyle haklısın ki. Az önce evden çıkınca . Bebemi dedeye biraktim. Yemeği yapan k.valide yi opup çıktım. . Çok yalnız mutsuz güçsüz hissetim. .Eşim perisan zaten. Gene başımızı bela ya soktun dedikçe ben o başını öne eğdi çok seviyorum seni nolur üzülme diyebildi sadece ...vorones
oğlun için sevdiğin adam için güzel günleriniz için katlanıyosun,haklısın kızdın bağırdın ama eminim eşinde bu durumdan hoşnut değildir,başı öne eğiktir,çokta kurcalayıp aile huzurunu bozma
yine haline şükret bak k.valden içerde yemeklerini yapıyo,çocuğuna bakıyo,farkında değilsin belki ama bu çok büyük bi destek,evet diğer oğlu size çok kaynamış ama hangi anne ister böyle olsun,borçlar bitince rahata kavuşursun,hiç bugününü zehir etme kendine
atanmışsın öğretmensin,en azından bi güvencen var,elindekilere şükretmelisin
ayy bak gördünmü,boşver üzülme bişeye,senin sinirlerin yıpranmış o kızgınlıkla bağırıyosun ama için yufka gibi,herkes herşeyin farkındadırda işteeeÖyle haklısın ki. Az önce evden çıkınca . Bebemi dedeye biraktim. Yemeği yapan k.valide yi opup çıktım. . Çok yalnız mutsuz güçsüz hissetim. .Eşim perisan zaten. Gene başımızı bela ya soktun dedikçe ben o başını öne eğdi çok seviyorum seni nolur üzülme diyebildi sadece ...
Karnimmm davul zaten, bekliyorum halami.. Birde dolunay demek ki o yüzden dolunay gibi tostikkk tostikk geziniyorummmşşşşşşşşş.o 2 kelime yasak.
bugünden itibaren etkisi geçiyor.
Kuzummm kiyamam seni çok iyi anlıyorum.Ne zaman aman da oğlumun arabası oldu die sevsem sevinsem kursagimda kalıo. Neyse rabbim. Kaza bela vermesin. Cana gelmesin
Ayy kiyamam ..Öyle haklısın ki. Az önce evden çıkınca . Bebemi dedeye biraktim. Yemeği yapan k.valide yi opup çıktım. . Çok yalnız mutsuz güçsüz hissetim. .Eşim perisan zaten. Gene başımızı bela ya soktun dedikçe ben o başını öne eğdi çok seviyorum seni nolur üzülme diyebildi sadece ...
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun sana da sabır ve ödeme gücü versin inşallahÖyle haklısın ki. Az önce evden çıkınca . Bebemi dedeye biraktim. Yemeği yapan k.valide yi opup çıktım. . Çok yalnız mutsuz güçsüz hissetim. .Eşim perisan zaten. Gene başımızı bela ya soktun dedikçe ben o başını öne eğdi çok seviyorum seni nolur üzülme diyebildi sadece ...
iyide kazayı onlar yapmış onlar ödeyeek olur mu öyle şeyyyy8 ay önce kocam arabamiz la kaza yapmıştu araba hurdaya çıktı . 16000 kredi ödüyorm hala. Deerkn 5000 liraya kötü bi araba alak da bebe olacak lazım olur dedik. Derken geçen gene 15 bin kredi çekip yenileyelim biraz dedim .. O da gelince kaza yapmış. Hem de getiren adam karisi çocuklari eniştesi kardeş ı dolusup geliolarms bişi olmamjs neyseki . Ama bıktım artık ben... ben dé davetsiz yatili misafirler é kanter içinde yemek hazirlarken
herşeyin hayırlısı canım çook şükür... Ama ben bişeyi kaçırdım niye arabanın kaza borcunu siz ödüyorsunuz yani yapan kişi ödemez mi ???Ne zaman aman da oğlumun arabası oldu die sevsem sevinsem kursagimda kalıo. Neyse rabbim. Kaza bela vermesin. Cana gelmesin
kıyamam kız üzme adamıÖyle haklısın ki. Az önce evden çıkınca . Bebemi dedeye biraktim. Yemeği yapan k.valide yi opup çıktım. . Çok yalnız mutsuz güçsüz hissetim. .Eşim perisan zaten. Gene başımızı bela ya soktun dedikçe ben o başını öne eğdi çok seviyorum seni nolur üzülme diyebildi sadece ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?