Eşin ne iş yapıyor canım ? ödersiniz sağlık olsun..Onlar şer..f...z ablam. Zerre gurur yok. Eşime para için avradinı sectin. Die de laf o
Soyleyen adamlar. Ben biraz cemkirmstim. O kadını boşa dien uy..zlar
sindirimde zorlanmış olabilirsin canım bazı kişiler sütü zor sindirir bende öyleyim sütü içince midem ağrır...Kızlar süt içiyorum ama yaramıyor herhalde bugün mide ağrısıyla uğraşıyorum normalde hiç ağrıma
Süpersin ortim 20 kg ahh ahh darısı başıma inşallah eveto konuda yanlız değilsin,20 kilo gitti hala fazlalıklarım var,kilo verdikçe daha fit bi görünüm kazanacağımızı sanıyoruz ama bu iş sadece diyetle değil sıkı bir bir sporla mümkün,bu nedenle kendini mutsuz hissetme,spora ağırlık ver
Bende istiyorum göğüslerimin küçülmesini kilo verince küçülüyor değilmidemiyeydin bunuGeçmiş olsun Ben de şiş şiş şişşim, sonra anladım niye şiş olduğumu, son üç aylık gidişata göre yarın veya cuma sabahı regl olmam lazım Ben göüslerimi taşıyamıyorum sabaha kadar canım yanıyor son üçgündür ve çok şişiyorlar Bir an önce zayıflayıp küçültmek istiyorum inşallah
bugün kimse normal değil dilek,ama hepsi dolunaydan mış,yarına hepsi geçicekmişKızlar süt içiyorum ama yaramıyor herhalde bugün mide ağrısıyla uğraşıyorum normalde hiç ağrıma
amin ortim inşallah,sende o potansiyel var gördüm ben,akşam yürüyüşe devam demiSüpersin ortim 20 kg ahh ahh darısı başıma inşallah evet
Bende istiyorum göğüslerimin küçülmesini kilo verince küçülüyor değilmivalla ben umudumumu kaybetmiştim füze gibi
aman bu devirde insan babsına bile kefil olamıyor valla....devir kötüüüü benimde eşimin abisi memur ama borcun içinde kendi hatası yüzünden öyle ev araba iş açma borcu değil yaniiiii.. neyse bizden kredi çekmemizi istediler dedim olduuuuu başkaaaaa adam borcunu ödeyemiyor bizim çektiğimiz krediyi kim ödeyecek... dedim olmaz zaten bana kalmadan eşim olmaz çekmem demiş...... 3 çocuk ev geçindir zorr neyseki eşimin ailesi borcun yarısını öedeyip hafiflettiler ama neler olduuu neler yaniiiiii.....İşyeri acmislardi kefil olmuş bizim adam..20 bin kredi cekms. Öderler die. 40 bin de kefilparası. İşyerini batırdı mallar. Ihale bana kaldı. . Maaşâ haciz girince .ben de kredi cekmistm
Oh ağzına sağlık eşinin. Benim ki bana sormadı bile. Neyse çok sular aktı üstünden . Unutalim gitsin. Bugün 15 ı . 30. Taksit ödendi. Kaldı 6 ay pufffaman bu devirde insan babsına bile kefil olamıyor valla....devir kötüüüü benimde eşimin abisi memur ama borcun içinde kendi hatası yüzünden öyle ev araba iş açma borcu değil yaniiiii.. neyse bizden kredi çekmemizi istediler dedim olduuuuu başkaaaaa adam borcunu ödeyemiyor bizim çektiğimiz krediyi kim ödeyecek... dedim olmaz zaten bana kalmadan eşim olmaz çekmem demiş...... 3 çocuk ev geçindir zorr neyseki eşimin ailesi borcun yarısını öedeyip hafiflettiler ama neler olduuu neler yaniiiiii.....
çook şükür ödenir ödenir sağlık olsunnn canım...Oh ağzına sağlık eşinin. Benim ki bana sormadı bile. Neyse çok sular aktı üstünden . Unutalim gitsin. Bugün 15 ı . 30. Taksit ödendi. Kaldı 6 ay pufff
Yo şükür ödeme güçlüğü geçim derdi yok. Eşim de öğretmen. De işte . Bosyere borç oduyrzEşin ne iş yapıyor canım ? ödersiniz sağlık olsun..
Ödemez lutfedip şehirden şehire arabayi getirerek zaten iyilik yapior kendince. Ki oledebilrmis bizim yüzümüzden..herşeyin hayırlısı canım çook şükür... Ama ben bişeyi kaçırdım niye arabanın kaza borcunu siz ödüyorsunuz yani yapan kişi ödemez mi ???
İnşallah yarın yaptığınız özel bir şey var mı cuma içinbugün kimse normal değil dilek,ama hepsi dolunaydan mış,yarına hepsi geçicekmiş
nane çayı yap belki rahatlatır
off yaniiiii boşver hiç moralinizi bozmayın ... herşey düzelir bütün borçlar biter.. haklısın o borçlar yerine evladına yatırım yapabilirsin ama hayat imtihan işteeee...Ödemez lutfedip şehirden şehire arabayi getirerek zaten iyilik yapior kendince. Ki oledebilrmis bizim yüzümüzden..
Canimm çok tatlısınayy bak gördünmü,boşver üzülme bişeye,senin sinirlerin yıpranmış o kızgınlıkla bağırıyosun ama için yufka gibi,herkes herşeyin farkındadırda işteee
seni seven eşin var,misler gibi yavrun var,emin ellerde,sıcak yuvasında,garantili işin var,sağlığınız yerinde oooo daha ne olsun,senden güçlüsü varmı sence?
bugünlerde geçer sabret,geçmişe takılıpda üzme-üzülme
Evvett amannn napak olek mioff yaniiiii boşver hiç moralinizi bozmayın ... herşey düzelir bütün borçlar biter.. haklısın o borçlar yerine evladına yatırım yapabilirsin ama hayat imtihan işteeee...
Ayy doktorum geçen de olmuştu böyle bişey değilmi çok sinirlendim bu dr a benya 4 bir yandan taaruz var bugün için ama yenilmiycem.
ilk hastam aşırı depresif bi okadar agresif bi teyzem.
yandaki dr dün benim 5 hastamı alacagını söyledi çünkü onlar tanıdık dedi yanlışlıkla sana geçmişler vs dedi,bugün o dr izinli tevafuk hasta bana geldi.şeytan dürttü sordum nerden tanıdık.hasta yooo dedi.ailenin yarısı bende yarısı onda demiş onlara.dilekçe almış.gelde güven şimdi.
Çok güzel görünüyor canım afiyet olsunKızlar geçmişe dönmeden kahvaltımı paylaşayım tadı güzel sadece tuzsuz olması beni zorlayacak rahatlıkla yenebilir yeşilliğim yoktu ıspanakla yaptım çiğ.her öğün için ayrı pirinç haşlıycam pirinç ilk piştiğinden daha sevimli oluyo bide haşlanırken kötü koktuğu için tarçın attım süper oldu
Eki Görüntüle 1954077
Inşallah canım evet bugünde yapıcamamin ortim inşallah,sende o potansiyel var gördüm ben,akşam yürüyüşe devam demi
ayy küçülüyo merak etme hatta sönüyolar
şimdi bak canımmm Allah korusun erkekler sinirlenir birbirilerine girerler Allah korusun yaniiii ama dama şunu söyleyin böyle olmaz kzayı yarı yarıya ödeyelim falan gibi teklifte bulunun... ya bişey soracam bunlar tanıdık mı yoksaaa yabancı insnalar mı arabayı getirip satanlar niye sizde kalıyorlar....pekiii bu kaza önce olmuş olabilir miii yolda gelirken değilde tutunak var mı elinde bi bakın hangi tarihte yapılmışşş tutanaksız olmaz kiiiKızlar ya..bişi daha danisjyimm şimdi ben eve gidince kaza yapan adam ve eşi evde olucak yatiya kalacaklar bir de.. eşi 2 çocuğu kardsı kardeşinin kocası. .. k.valdé ve k.baba... Oy eve bak gitmek ıstemiom resmen. .
Neyse .ben sogudum o arabadan . Almak istemiom vazgeçtim desem . Demek istiommmm. Ama eşim kızıo adamà rezil olcaz. Masraf olacak dio. İstemiyorum ben.. ve yaptgi kazayi biz ödücek msiz. Yol masrafi olur muş. Olsun dedim. Zarar da etsem ıstemiom. Sevmedim.. Çok mu sacmaliom kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?