Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Süpersin ortim 20 kg ahh ahh darısı başıma inşallah evet
Bende istiyorum göğüslerimin küçülmesini kilo verince küçülüyor değilmi valla ben umudumumu kaybetmiştim füze gibi

Süpersin ortim 20 kg ahh ahh darısı başıma inşallah evet

Bende istiyorum göğüslerimin küçülmesini kilo verince küçülüyor değilmi valla ben umudumumu kaybetmiştim füze gibi
amin ortim inşallah,sende o potansiyel var gördüm ben,akşam yürüyüşe devam demi
ayy küçülüyo merak etme hatta sönüyolar

İşyeri acmislardi kefil olmuş bizim adam..20 bin kredi cekms. Öderler die. 40 bin de kefilparası. İşyerini batırdı mallar. Ihale bana kaldı. . Maaşâ haciz girince .ben de kredi cekmistm
aman bu devirde insan babsına bile kefil olamıyor valla....devir kötüüüü benimde eşimin abisi memur ama borcun içinde kendi hatası yüzünden öyle ev araba iş açma borcu değil yaniiiii.. neyse bizden kredi çekmemizi istediler dedim olduuuuu başkaaaaa adam borcunu ödeyemiyor bizim çektiğimiz krediyi kim ödeyecek... dedim olmaz zaten bana kalmadan eşim olmaz çekmem demiş...... 3 çocuk ev geçindir zorr neyseki eşimin ailesi borcun yarısını öedeyip hafiflettiler ama neler olduuu neler yaniiiiii.....

Oh ağzına sağlık eşinin. Benim ki bana sormadı bile. Neyse çok sular aktı üstünden . Unutalim gitsin. Bugün 15 ı . 30. Taksit ödendi. Kaldı 6 ay pufff

herşeyin hayırlısı canım çook şükür... Ama ben bişeyi kaçırdım niye arabanın kaza borcunu siz ödüyorsunuz yani yapan kişi ödemez mi ???
Ödemez lutfedip şehirden şehire arabayi getirerek zaten iyilik yapior kendince. Ki oledebilrmis bizim yüzümüzden..

Ödemez lutfedip şehirden şehire arabayi getirerek zaten iyilik yapior kendince. Ki oledebilrmis bizim yüzümüzden..
off yaniiiii boşver hiç moralinizi bozmayın ... herşey düzelir bütün borçlar biter.. haklısın o borçlar yerine evladına yatırım yapabilirsin ama hayat imtihan işteeee...

Canimm çok tatlısın

Ayy doktorum geçen de olmuştu böyle bişey değilmi çok sinirlendim bu dr a ben Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Çok güzel görünüyor canım afiyet olsun

Kızlar ya..bişi daha danisjyimm şimdi ben eve gidince kaza yapan adam ve eşi evde olucak yatiya kalacaklar bir de.. eşi 2 çocuğu kardsı kardeşinin kocası. .. k.valdé ve k.baba... Oy eve bak gitmek ıstemiom resmen. .
Neyse .ben sogudum o arabadan . Almak istemiom vazgeçtim desem . Demek istiommmm. Ama eşim kızıo adamà rezil olcaz. Masraf olacak dio. İstemiyorum ben.. ve yaptgi kazayi biz ödücek msiz. Yol masrafi olur muş. Olsun dedim. Zarar da etsem ıstemiom. Sevmedim.. Çok mu sacmaliom kızlar yaaa

şimdi bak canımmm Allah korusun erkekler sinirlenir birbirilerine girerler Allah korusun yaniiii ama dama şunu söyleyin böyle olmaz kzayı yarı yarıya ödeyelim falan gibi teklifte bulunun... ya bişey soracam bunlar tanıdık mı yoksaaa yabancı insnalar mı arabayı getirip satanlar niye sizde kalıyorlar....pekiii bu kaza önce olmuş olabilir miii yolda gelirken değilde tutunak var mı elinde bi bakın hangi tarihte yapılmışşş tutanaksız olmaz kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…