Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bu kazada arabayı kim kullanıyor muş
kusur kimde imiş

ayyyy wc yine çalışmıyorrrr dün bi tavuk köfte yedim yani ne zaman protein alsam ertesi günü wc çıkamıyorum bir tek ton balık iyi geliyor.....

ya ne saçma niye siz ödüyceksiniz kazayı o yapmış ya

Tutanak yok sanrim. EVET esimin cocukluk arkadsi

İnşallah yarın yaptığınız özel bir şey var mı cuma için
Cuma sabah 7 de tartılmak zorundayım çok mu erken olur

çarşamba ve perşembe akşamları yoğurt+zencefil+zerdeçal+tarçın+ben bide karabiber ekliyorum bu karışımı yapan var
pirinç lapası diyeti yapan var ama bunu tam bilmiyorum
bide perşembeleri kasları şişirmesin diye ağır spordan kaçıyoruz lesli gibi hafif spor yapıyoruz yada heç yapmayıp keyfimize bakıyoruz

yarın benim lapaaa günümmmmmmm ))) ve heççç spor yapmayacam ....buralara takılacammm

ya ne saçma niye siz ödüyceksiniz kazayı o yapmış ya
YA bi de esim normal bi durum muş gibi demez mj ama adam bizim için geldi die. Ben de dedim bizim eski araba perte çıkarken sen arkadasini birakmaya gittin de oldu. O arkadaşı kuruş para vermedi. Biz de istemedik zatem

Canimm çok tatlısın

Ayy doktorum geçen de olmuştu böyle bişey değilmi çok sinirlendim bu dr a ben Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Çok güzel görünüyor canım afiyet olsun

evet ikidir bu doktor kaşınıyo, doktorum kelebekolacam sen konum at çıkışta sana mecbur bırakalım yan odadaki doktoru

BuBugün ne çok konusmussunuz kızlar oku oku bitmedi bir türlü pes ettim

didim sana demi

evet ikidir bu doktor kaşınıyo, doktorum kelebekolacam sen konum at çıkışta sana mecbur bırakalım yan odadaki doktoru
bunlar bir değil 2 begümüm.bide kayserililer.walla illa bi yerden çıkar haksızlık bıraktım ettikleri yanlarına kar kalmaz.

kızlar ben çıkıyorum,dümdük eve gidiyorum,salata ve pilav yapıcam benimkilere,ben belki mantarlı yumurta,salata,yoğurt yerim,emin değilim
ben yokken çok konuşmayın emi, aklım burda kalıyo,sonra sayfalar birikiyo,yetişemiyorum

YA bi de esim normal bi durum muş gibi demez mj ama adam bizim için geldi die. Ben de dedim bizim eski araba perte çıkarken sen arkadasini birakmaya gittin de oldu. O arkadaşı kuruş para vermedi. Biz de istemedik zatem

ya zaten kazayı yapan kişi öder
misal ben arabamı arkadaşıma ödünç verdim *
annesine giderken kaza yaptı
bunu arkadaşım öder ne ben nede annesi
ne kadar peki masraf ve o adar kişi neden sizde yatıcaklar ?

ya iyide siz arabayı daha almamışsınız almış bile olsanız sayki sizden ödünç aldılar kaza yapsalar masraf size mi kalır.yok yaa.olmaz böyle şey.adam arabasını satmaya geliyordu sonucta.tmm yardım etmek isteyebilirisiniz ama..

sonra bide seneye sigortada birsürü masrafı çıkıyo oda voroneslere kalır,her türlü zarar

Canım geçmiş olsun esin galiba benimkine benziyor hiç başkasına hayir diyemez başkaları hep haklı biz haksız oluruz maddi açıdan da başkalarına hep kefil yada kredi çeker artık ben akillandim canım kendimize birseyler alıp onun borcunu ödüyoruz hep bankada cekebilegi limit olmuyor hiç böylece başkasına istese de kredi çekemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…