canım bu kazada arabayı kim kullanıyor muşKızlar ya..bişi daha danisjyimm şimdi ben eve gidince kaza yapan adam ve eşi evde olucak yatiya kalacaklar bir de.. eşi 2 çocuğu kardsı kardeşinin kocası. .. k.valdé ve k.baba... Oy eve bak gitmek ıstemiom resmen. .
Neyse .ben sogudum o arabadan . Almak istemiom vazgeçtim desem . Demek istiommmm. Ama eşim kızıo adamà rezil olcaz. Masraf olacak dio. İstemiyorum ben.. ve yaptgi kazayi biz ödücek msiz. Yol masrafi olur muş. Olsun dedim. Zarar da etsem ıstemiom. Sevmedim.. Çok mu sacmaliom kızlar yaaa
demiii tutanakta hepsi yazarrrr zaten...canım bu kazada arabayı kim kullanıyor muş
kusur kimde imiş
Orası önemli değil dr . Araba şimdi sanayide. Fatura çıkacaklar işte. Eşim aramış dio kj adam bizim için geldi bilmem ne .canım bu kazada arabayı kim kullanıyor muş
kusur kimde imiş
Kızlar ya..bişi daha danisjyimm şimdi ben eve gidince kaza yapan adam ve eşi evde olucak yatiya kalacaklar bir de.. eşi 2 çocuğu kardsı kardeşinin kocası. .. k.valdé ve k.baba... Oy eve bak gitmek ıstemiom resmen. .
Neyse .ben sogudum o arabadan . Almak istemiom vazgeçtim desem . Demek istiommmm. Ama eşim kızıo adamà rezil olcaz. Masraf olacak dio. İstemiyorum ben.. ve yaptgi kazayi biz ödücek msiz. Yol masrafi olur muş. Olsun dedim. Zarar da etsem ıstemiom. Sevmedim.. Çok mu sacmaliom kızlar yaaa
Tutanak yok sanrim. EVET esimin cocukluk arkadsişimdi bak canımmm Allah korusun erkekler sinirlenir birbirilerine girerler Allah korusun yaniiii ama dama şunu söyleyin böyle olmaz kzayı yarı yarıya ödeyelim falan gibi teklifte bulunun... ya bişey soracam bunlar tanıdık mı yoksaaa yabancı insnalar mı arabayı getirip satanlar niye sizde kalıyorlar....pekiii bu kaza önce olmuş olabilir miii yolda gelirken değilde tutunak var mı elinde bi bakın hangi tarihte yapılmışşş tutanaksız olmaz kiii
İnşallah yarın yaptığınız özel bir şey var mı cuma için
Cuma sabah 7 de tartılmak zorundayım çok mu erken olur
yarın benim lapaaa günümmmmmmmçarşamba ve perşembe akşamları yoğurt+zencefil+zerdeçal+tarçın+ben bide karabiber ekliyorum bu karışımı yapan var
pirinç lapası diyeti yapan var ama bunu tam bilmiyorum
bide perşembeleri kasları şişirmesin diye ağır spordan kaçıyoruz lesli gibi hafif spor yapıyoruz yada heç yapmayıp keyfimize bakıyoruz
YA bi de esim normal bi durum muş gibi demez mj ama adam bizim için geldi die. Ben de dedim bizim eski araba perte çıkarken sen arkadasini birakmaya gittin de oldu. O arkadaşı kuruş para vermedi. Biz de istemedik zatemya ne saçma niye siz ödüyceksiniz kazayı o yapmış ya
Canimm çok tatlısın
Ayy doktorum geçen de olmuştu böyle bişey değilmi çok sinirlendim bu dr a benAllah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Çok güzel görünüyor canım afiyet olsun
BuBugün ne çok konusmussunuz kızlar oku oku bitmedi bir türlüpes ettim
bunlar bir değil 2 begümüm.bide kayserililer.walla illa bi yerden çıkar haksızlık bıraktım ettikleri yanlarına kar kalmaz.evet ikidir bu doktor kaşınıyo, doktorumkelebekolacam sen konum at çıkışta sana mecbur bırakalım yan odadaki doktoru
benim içinde yegideyim yemek hazırlığı başlasınnnnnn))
kalmasın zaten,okumuş doktor olmuş ama insanlıktan nasibini almamışbunlar bir değil 2 begümüm.bide kayserililer.walla illa bi yerden çıkar haksızlık bıraktım ettikleri yanlarına kar kalmaz.
YA bi de esim normal bi durum muş gibi demez mj ama adam bizim için geldi die. Ben de dedim bizim eski araba perte çıkarken sen arkadasini birakmaya gittin de oldu. O arkadaşı kuruş para vermedi. Biz de istemedik zatem
ya zaten kazayı yapan kişi öder
misal ben arabamı arkadaşıma ödünç verdim *
annesine giderken kaza yaptı
bunu arkadaşım öder ne ben nede annesi
ne kadar peki masraf ve o adar kişi neden sizde yatıcaklar ?
ya iyide siz arabayı daha almamışsınız almış bile olsanız sayki sizden ödünç aldılar kaza yapsalar masraf size mi kalır.yok yaa.olmaz böyle şey.adam arabasını satmaya geliyordu sonucta.tmm yardım etmek isteyebilirisiniz ama..
Canım geçmiş olsun esin galiba benimkine benziyor hiç başkasına hayir diyemez başkaları hep haklı biz haksız oluruz maddi açıdan da başkalarına hep kefil yada kredi çeker artık ben akillandim canım kendimize birseyler alıp onun borcunu ödüyoruz hep bankada cekebilegi limit olmuyor hiç böylece başkasına istese de kredi çekemiyorYA bi de esim normal bi durum muş gibi demez mj ama adam bizim için geldi die. Ben de dedim bizim eski araba perte çıkarken sen arkadasini birakmaya gittin de oldu. O arkadaşı kuruş para vermedi. Biz de istemedik zatem
yani arabayı kimin kullandığı önemli ayrıca kusur kimde yanidemiii tutanakta hepsi yazarrrr zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?