ne alaka başka yere gitse gene kaza yapabilirdi bence saçmaOrası önemli değil dr . Araba şimdi sanayide. Fatura çıkacaklar işte. Eşim aramış dio kj adam bizim için geldi bilmem ne .
Esimden parayı alıp odemeyen o mahlukatta kayserili.bunlar bir değil 2 begümüm.bide kayserililer.walla illa bi yerden çıkar haksızlık bıraktım ettikleri yanlarına kar kalmaz.
kesinlikle doğru satış gerçekleşmemiş kiya iyide siz arabayı daha almamışsınız almış bile olsanız sayki sizden ödünç aldılar kaza yapsalar masraf size mi kalır.yok yaa.olmaz böyle şey.adam arabasını satmaya geliyordu sonucta.tmm yardım etmek isteyebilirisiniz ama..
Sen akilliciktin kiz arselkaaaCanım geçmiş olsun esin galiba benimkine benziyor hiç başkasına hayir diyemez başkaları hep haklı biz haksız oluruz maddi açıdan da başkalarına hep kefil yada kredi çeker artık ben akillandim canım kendimize birseyler alıp onun borcunu ödüyoruz hep bankada cekebilegi limit olmuyor hiç böylece başkasına istese de kredi çekemiyor
Hadi kolay gelsin ortim akşam menüye dikkat et canımkızlar ben çıkıyorum,dümdük eve gidiyorum,salata ve pilav yapıcam benimkilere,ben belki mantarlı yumurta,salata,yoğurt yerim,emin değilim
ben yokken çok konuşmayın emi, aklım burda kalıyo,sonra sayfalar birikiyo,yetişemiyorum
Mecburen canım sürekli borç ödüyoruz ama hiç olmazsa kendi borcumSen akilliciktin kiz arselkaaa
tamam ortim,yanlız şekerim düştü ayaklarda titreme,hemen 2 ceviz yedim şimdi tutsun diye,serviste giderken kana karışır enerji verirHadi kolay gelsin ortim akşam menüye dikkat et canım
Kendi.borcun canim.Mecburen canım sürekli borç ödüyoruz ama hiç olmazsa kendi borcum
Aglamaaa kiyamam gel kabak yapiyorum bide yaninda yogurt ohhh misbenim içinde ye
kızlarrrrr bu hafta dolunay haftasıymış ya..
ne oluyor????
Ilk dişti degil mi canım Allah yardimcisi olsun kuzucugun bizimki nin de azı geliyor çok zorlanıyor yavrumAllahim allahim bu diş ne zaman çıkacak.
Yaaa ne yapmamiz gerekiyormus kaptanimDemeeeeee
Haftada 4 kilo veriliyormuş bu hafta
Oyyy çok zor oluyor diş çıkarken bide çocuklar çok huysuz oluyooIlk dişti degil mi canım Allah yardimcisi olsun kuzucugun bizimki nin de azı geliyor çok zorlanıyor yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?