Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ilk dişti degil mi canım Allah yardimcisi olsun kuzucugun bizimki nin de azı geliyor çok zorlanıyor yavrum
Evet canım ilk dis.
Uyuyamiyor, uyuyor uyaniyor, dalamiyor, ağlıyor gozler hem nemli,
Kiloda verdi,.suzuldu yavrucak.
Birde.burnuda tıkalı, aciyoruz yine doluyor.
Çok bunaldim yaaa ..
Size de geçmiş olsun canım. Kac yasinda senin kuzun ?
vorones verooo omerin dişi cikti dimi kisss.
Mayıs annelerinde bi biz kaldik galiba, diş mağduru.: (

ay keşke ya ne güzel olur du ama
bu arada pantalon belimden düşüyor tartı niye ses etmiyor

Pirinçler intikam alıyor diyorum inanmıyorsun :)

Düşer tatlım tartıda düşer ...sen böyle vermiyorum diye şartlandırdıkça kendini veremezsin ama ...

Bu sabah daha bir ince uyandım , daha bir kilo verdim diye uyan .

ay ben çok kullandım çok güzel oluyorda
uzatmak çok zor oluyor eşim bana asker arkadaşım derdi

Valla ne derse desin pamuğum , isterse kınalı yapıncak diye sevsin öyle bir dökülüyordu ki artık ... kurutmak işkence ..uzundu epey .

Ayy sazan mi oldum ben şimdi bende kagit kalem aldım liste bekliyorum
Benim ki 2,5 yaşında canım önceki dislerde çok sıkıntı olmamıştı ama bizimde bu zor oldu Allah herkesin yavrus
Olmazsa olmaz osmanosman abisiz sulalemi olur yahuuosman abim evde mi evdemi şarkısı geldi aklima

İnanma ortimm yok öyle bişey,ortimin saf duyguları ile oynama kaptanım
Ortim evet atladım hemen takımın kaptanı her dediği doğrudur dedim ama şaka yapıyormuş

Kelebegim bu hafta takim olarak esit kilo verirmisiz berabereee o zamanda odul vermez mi kaptanim....buda basari cunku...
cuma sabahı süprizle karşılaşmak istiyourmmmm istyourmmmm baskül üstünde gülümsemekkkkkkkkkk zayıflamak istiyorummmmmmm

cuma sabahı süprizle karşılaşmak istiyourmmmm istyourmmmm baskül üstünde gülümsemekkkkkkkkkk zayıflamak istiyorummmmmmm

Ayyy bende oyle bi metabolizmam var kiii spor yaptikca yemedikce yerimde saydim...ya o kadar dr gittim butun tahliller yapıldı aclik tokluk herseye bakildi bisey cikmiyor troid falan herseye bakildi...yook anacim metabolizma çalışmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…