Yuzu küçük olanlara yakisir kaptanim ama benim yuzum buyuk mesala bana hic yakismaz
Kelebegim bu hafta takim olarak esit kilo verirmisiz berabereee o zamanda odul vermez mi kaptanim....buda basari cunku...
bana da yakoşmıyor kısa saç.Yuzu küçük olanlara yakisir kaptanim ama benim yuzum buyuk mesala bana hic yakismaz
Şansımı denemistimmm pöffff oldum
Benim de büyük
Ödül bu hafta değil ki ... 3 hafta sonra .
3 hafta boyunca da eşitlik sağlarsanız dile benden ne dilerseniz
Ayy sazan mi oldum ben şimdibende kagit kalem aldım liste bekliyorum
Benim ki 2,5 yaşında canım önceki dislerde çok sıkıntı olmamıştı ama bizimde bu zor oldu Allah herkesin yavrus
Ortim evet atladım hemen takımın kaptanı her dediği doğrudur dedimama şaka yapıyormuş
bende bugün bekliyordum gelmedi.Ben bu ay erken regli olacam herhal goguslerim sismeye ve agrimaya baslamis bugun dans ederken fark ettim....normalde 25 subatta olmam gerekiyor ama erken gelecek gibiiiii
onu hiç sanmıyorum, burnumun ucunda iki davul sırıtıyor, çok dillendirmek istemiyorum ama bomba gibiyim, patlamak üzere olanlarındanDemeeeeee
Haftada 4 kilo veriliyormuş bu hafta
o da benim gençlik aşkımdıAha sinan özen hala var mıöpseneee ben kııız öpseneeee beni şarkısı kulaklarımı tırmaladı şu an
bu hafta olmadığına sevindim çünkü bu ödülü ben ve doğtorcuğum alacağız inşallah, GÖRECEKSİNİZ
Benim de büyük
Ödül bu hafta değil ki ... 3 hafta sonra .
3 hafta boyunca da eşitlik sağlarsanız dile benden ne dilerseniz
ben de gidip yoğurt yiyeceğimyogurt yerken sizii okuyorummm anacımmm
bana da yakoşmıyor kısa saç.
not : ablak suratlı sherry
bu arada @Auscencia hakikaten daktırım haklı ne o öyle ya.
içindeki sen değilsin de uzaktan anlaşılmıyiii.
yine de üstünde paralansın
onu hiç sanmıyorum, burnumun ucunda iki davul sırıtıyor, çok dillendirmek istemiyorum ama bomba gibiyim, patlamak üzere olanlarındanperşembe veya cuma hasta olurum ve en az bende yarım kilo,... hiç demiyeyim orayı
kahvaltı
4-5 ymk yogurt
1 ekşi elma
öglen
1 tabak etli türlü
1 kase cacık
akşam
1 kase yogurt
2 yeşil çay
1 kahve filtre
1 soda limonlu
eve gidicne 3 mi lesile
bu bir telafi menüsüdür. taklitlerinden sakınınız
Menüm
Sabah maydonoz ve az ıspanak suyu
Kahvaltı 3 dilim sunta peynir
Öğlen ezogelin çorbası köfte salata ayran bir de haşlama içli köfte vardı tadına baktım yağsız tuzsuz yapmışlar bir Adanalı olarak utandım :)
Sherry cim niye öyle çıktı bende anladım :)
Tüm ablak suratıma rağmen aldım bu riski , 20 li yaşlarda çok kullanırdım .Dikerdim kafayı
Güzel şeyler duymak istiyorummmmmm .Güzeeeeeeeeeeel .
Afiyet olsun tatlım .... iyi misin biraz daha ?
Kizlar ben bu sabah dun sabahki kiloma gore bir sok yasadim (iyi anlamda)ama yazmayayim belki artar falan..
Bugün menuuu
Sabah
2 bardak ılık su
Kahvalti 10.10
1 haslanmis yumurta
1 yk lor peynir
4 yeşil zeytin
Dereotu
Maydanoz
1 bardak yeşil cay.
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
3 kasik yogurt 6 cig badem karistirip yedim..
Aksam
Kabak yemegi 1 tabak
1 kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek
2.5 lt su içildi ve yeşil cay icilecek... 7 adet kuru uzum yiyecem....@Ausencia veAhu060812 1 mil lesli , 10 dakika yürüyüş , 10 dakika arabic dance ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?