Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kupaya koydum kabak çorbami içiyorum

Aaaa aaaa teesadüf bende bu akşam yemek istemedim , çorbamı kupada içtim sizi okurken .. Ama kabak değil missss gibi kaynana tarhanası .

Ay çala kaşık tarhana içen kayınpeder kupa ile içtiği görse

Gel öpüceeeeem

Aaaa aaaa teesadüf bende bu akşam yemek istemedim , çorbamı kupada içtim sizi okurken .. Ama kabak değil missss gibi kaynana tarhanası .

Ay çala kaşık tarhana içen kayınpeder kupa ile içtiği görse

Ben de tarhana içemem hayatta biraz huyluyum yemek konusunda çok yemek seçiyorum ben kimsenin sevmediği şeyleri yerim ama tarhana-taze fasülye-bezelye-bamya yemem :)

Ben de tarhana içemem hayatta biraz huyluyum yemek konusunda çok yemek seçiyorum ben kimsenin sevmediği şeyleri yerim ama tarhana-taze fasülye-bezelye-bamya yemem :)

Bamyaaaaaaaa...kıymalııı limonluuu bamyaaaa .... 25 yaşından sonra yemeğe başladım kereviz ve pırasa gibi ... yemediğim her güne acıdım

Bamyaaaaaaaa...kıymalııı limonluuu bamyaaaa .... 25 yaşından sonra yemeğe başladım kereviz ve pırasa gibi ... yemediğim her güne acıdım

Ben her türlü yiyemiyorum kaptanım :) anca böyle yoğurt boca edicem üstüne onu da tercih etmiyorum çok :)

Saçlarımı kısacık kestirdim bi çılgınlık yapıp jölele ve dik kısalığında

Güle güle kullan kaptanım, bende çok istiyorum ama eşim i ihh didi

ay keşke ya ne güzel olur du ama
bu arada pantalon belimden düşüyor tartı niye ses etmiyor

Pampuk tartı durar durar bir anda pat diye düşer,sen bile inanmazsın

Ortim kaptanımız güzel nabız yokluyo sazan demiyelimde saf temiz niyetli diyelim

Slm kizlar burda bugün bahar havasi vardi sabah islerimi hallettim geldim biraz dinlenip ufakligi disari cikardim bisiklet sürdü simdi geldim aksam yemegi icin mutfagin yolunu tutucam.

İslerimi bitirdim menumu paylaşayım

A arselka

Sabah (07:45)
1 dilim ekmek
3 Zeytin
Yumurta
Peynir
2 dilim portakal
Yarım kivi

Öğlen (11:50)
Sebze çorbası
Ispanak (pirinçli idi ayiklayabildigim kadar ayikladim)

Ara öğün (16:00)
2 ceviz

Akşam (18:00)
1,5 dilim ekmek
Salata
2 yumurtalı soğanlı mantar

Son öğün (19:30)
Yarım elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…