Kendine ahlak diyor yaaaa kendineeeee geeeeeel !
Daha iyiyim ablacım karnım acıkıyor en azından :)
geniş işte uzun ince mi
Karnının acıktağına sevineceğim hiç aklıma gelmezdi burada birinin
Oleyyyy kaptim kupayi insallah tartiyla taclandiracammmmDolunay senden yana demek tatlım
İki hafta eksilte eksilte koru hülyam:) , enişteyi bi karşıla
Yılın en iyi , en cızsız menü ödülü tartının bahtsız bedevisi adayaaaa
Kupaya koydum kabak çorbami içiyorum
Aaaa bugünDelyDoly ı gören oldu mu
Gel öpüceeeeem
Aaaa aaaa teesadüf bende bu akşam yemek istemedim , çorbamı kupada içtim sizi okurken .. Ama kabak değil missss gibi kaynana tarhanası .
Ay çala kaşık tarhana içen kayınpeder kupa ile içtiği görse
Ben de tarhana içemem hayatta biraz huyluyum yemek konusunda çok yemek seçiyorum ben kimsenin sevmediği şeyleri yerim ama tarhana-taze fasülye-bezelye-bamya yemem :)
Bamyaaaaaaaa...kıymalııı limonluuu bamyaaaa .... 25 yaşından sonra yemeğe başladım kereviz ve pırasa gibi ... yemediğim her güne acıdım
Bamya yenirde pirasa yenmezzzUffff pirasa bamya yenmez mi.
Ben pisireyim o pirasayi. Çok iddialıyım bu konuda.Bamya yenirde pirasa yenmezzz
Yoookkk onyargiliyim pirasaya bir kere yedim o olduuuBen pisireyim o pirasayi. Çok iddialıyım bu konuda.
Saçlarımı kısacık kestirdim bi çılgınlık yapıpjölele ve dik kısalığında
ay keşke ya ne güzel olur du ama
bu arada pantalon belimden düşüyor tartı niye ses etmiyor
Ayy sazan mi oldum ben şimdibende kagit kalem aldım liste bekliyorum
Benim ki 2,5 yaşında canım önceki dislerde çok sıkıntı olmamıştı ama bizimde bu zor oldu Allah herkesin yavrus
Ortim evet atladım hemen takımın kaptanı her dediği doğrudur dedimama şaka yapıyormuş
İtiraflar itiraflaro da benim gençlik aşkımdı
Bamya yenirde pirasa yenmezzz
Kuzuu bir sabahtan bakabildim su arkadasim vardi genee gene barismis hahahaa benim ayalarimla oynuyor delirtcek benii iyice bu hafta hep onun derdi tasasiii cildirtti benii ekmek astan kesildim.Gel öpüceeeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?