hayırdır dolişim bukadar az yiyerek kilo almayamı niyet ettin ;(.Iyii aksamlar kizlar utu yapacagim gelirim gene
Menum 15.02.2017 Çarşamba
Sabah
2 dlm sck 2 çatal yumurta
1 dlm ekmek
1 bardak cay
Öğle
Yok
Aksam
1 kepce çorba
1 yk makarna
2 lt su 2 sade nescafe 1 türk kahvesi 60 dakika yürüyüş
Ben bu çocukla kaybettim özgüvenimiAllahım ya bu gençler neden bu kadar ümitsiz.kiz erkek köküne kıran mi girdi.
Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Bağımlılık iyi bisey değil.helede bunu karşın daki bi hissederse var ya.
Sen nerde ne zaman kaybettin öz güvenini.
Ablacım çok teşekkür ederim destek olduğun için sana hak veriyorum ve inanıyorum bi gün iyi olacağımYalnis düşünüyor Sun cevrende mutlu çift yok mu hiç. Birgün karşına gerçek aşk gerçekten sana değer veren bir erkek çıkacak bekle ve gör o zaman ah diyeceksin ne çekmişim onu boşuna zaman harcamisim
Erkek dediğin kadınını sever adam gibi sever ve saygı duyar işte o zaman mutlu olursun
O çocuk seni mutlu edemezdi canım ablam olarak ben senin adına sevindim
Haklısın ablacım kimse vazgeçilmez değildir. Aramadım yalvarmıyorum onsuz olmaya alışıyorum alışacağım da Allahın izniyle. Sanırım biraz zaman lazım ama geçecek biliyorum hangi acı sonsuza dek sürüyor kiAferim sana bu kadar yazdiklarimizdan iyi ders almissin..boyle devam et git kapısına dayan yalvar ağla...cook kiziyorum sana kusurabakma...dunya uzerinde sevilecek biri yok buna inanmıyorum falan bu ne yaaa...madem bu kadar kölesi olduysan bir kulun o zaman hic sizlanmayip cekecen kahrini..sen kendini degil onu vazgecilmez goruyorsun bunu bilen erkekte sana istedigi gibi davranir bu kadar basit..kusurabakma cok kızdım sana..bir kul icin boyle yipranmak Allahin hosuna gitmez...
Teşekkür ederim inşallah unuturumBu kadar kendini üzme karamsar olma canım benim günün birinde gerçekten senin değerini bilen sevdicegini bulduğunda herşeyi unutursun üstelik hiç kimse senden daha önemli değil
İnşallahh çok teşekkür ederim zaman gerek evet bi gün kuşlar gibi hissederim belki çok teşekkür ederim :)Saadet ümitsiz olma senin gibi güzel ve akıllı bir kız öyle değer bilmeyen birine yakış miyordu zaten hayatı ni saplantı yaparak yasayamazsin, değer kıymet bilenle guzeldir hayat,hem sen bu depresif halinle hastalarına nasıl faydalı olacaksın önce sen mutlu olmalısın kıymetli olduğunun farkına varmalisin
Hiç üzülme zaman geçtikçe yaşadıklarinin farkına varıp daha mantıklı düşünmeye basliyacaksin
Haklısın bi de zaten benim bu çocukla geleceğim yoktu. Şimdi bitmese ileride biterdi ve daha fazla vakit geçirip bitmesindense böylesi iyi oldu aslındaWalla benim birsürü arkadaş erkek arkadaşından değil eşinden ayrılıp 2.kez evlenip mutluluğu yakaladı.hayat kısa kimseyle vakit harcama lüksümüz yok.
Haklısın abla ben zaten hiç aramadım sormadım umursamamaya çalışıyorum kitaplara verdim kendimiKisi kendi degerini kendi belirler doktorum..benimde oyle tadiklarim var...birinin karsinda ezik durursan herseyi hee dersen olmaz kii neymis Aşkmis yemisim boyle aşkı...
Hayır hayır allah korusun şimdi acı çeksem de biliyorum bu aşk değil sağlıklı bir ilişki değil. Geri dönmeyeceğim kendimi buna alıştırıyorumBunlardan biri de benim.
35 imden sonra hayatimin aşkını buldumlittlecoffeedoc sen 22 yaşında sana zerre kıymet vermeyen bir sahsa kul kolesin.
Korkarim sen yine ona geri de dönersin !
Öyle deme ablacım kendimi değerli görüyorum sadece bi saplantı zamanla geçecek inşallahBende sinirlendim şiştimm valla kesin arti cikarmisim hahaha)) yaa bi bayan nasil kendini degerli gormez aklim almiyor yaaa
Hayır dönmeyeceğimDonecek tabiiii ahan buraya yaziyorummmm
DönmeyeceğimDönerse de bir daha aşk meşk mevzuunda ona bir kelime bile yazmam !
DönmeyeceğimAynen bendeeee kendi bilir...yaaa tamam yas küçük tecrübe falan bile desek anamm ben o yasta burnum havada gezerdim...
Dönmeyeceğim ona. Ben de sizi çok seviyorum ❤ iyiki varsınız en kötü günlerimde yanımda oldunuz destek oldunuz ben sizin sözlerinize öğütlerinize çok değer veriyorum ve dikkate alıyorum çok teşekkür ederimOnu.seviyoruz mutsuz iken.üzülüyoruz ama göz göre göre gidiyor yineo adama.kendini uzduruyor.
Deli olmamak.isten.değil..
Teşekkür ederim benim iyiliğimi istediğinizi biliyorum. Ben de kendimi iyileştirmeye çalışıyorum ona geri dönmeyeceğim. İltifatın için de çok teşekkür ederim :)Evet aynen oyle o guzel yuzune kiyamiyorum butun sinirim bundan bu kadar guzelligin farkinda degil ama kendi bilir biz ablalari olarak anlattik...demekki duymak istedikleri bunlar degil...
Çok şükür Saadet çok şükür lütfen geri dönme.sen celladına aşık olmuşsun ve şu anda onun seni bırakmasını anlayamıyorsun.stockholm sendromu duydunmu hiç.bencr bi pdikologtan yardım al ve ona sakın ama sakın dönme lütfen
İnşallah canım inşallahGüle güle kullan kaptanım, bende çok istiyorum ama eşim i ihh didi
Pampuk tartı durar durar bir anda pat diye düşer,sen bile inanmazsın
Ortim kaptanımız güzel nabız yokluyosazan demiyelimde saf temiz niyetli diyelim
Valla sanirim cumartesi saclarimi kestirebilecegim:) haftaya pazar gelecek 1.5 versem keske..Dolunay senden yana demek tatlım
İki hafta eksilte eksilte koru hülyam:) , enişteyi bi karşıla
Yılın en iyi , en cızsız menü ödülü tartının bahtsız bedevisi adayaaaa
Aferin sanaBen bu çocukla kaybettim özgüvenimi
Ablacım çok teşekkür ederim destek olduğun için sana hak veriyorum ve inanıyorum bi gün iyi olacağım
Haklısın ablacım kimse vazgeçilmez değildir. Aramadım yalvarmıyorum onsuz olmaya alışıyorum alışacağım da Allahın izniyle. Sanırım biraz zaman lazım ama geçecek biliyorum hangi acı sonsuza dek sürüyor ki
Teşekkür ederim inşallah unuturum
İnşallahh çok teşekkür ederim zaman gerek evet bi gün kuşlar gibi hissederim belki çok teşekkür ederim :)
Haklısın bi de zaten benim bu çocukla geleceğim yoktu. Şimdi bitmese ileride biterdi ve daha fazla vakit geçirip bitmesindense böylesi iyi oldu aslında
Haklısın abla ben zaten hiç aramadım sormadım umursamamaya çalışıyorum kitaplara verdim kendimi
Hayır hayır allah korusun şimdi acı çeksem de biliyorum bu aşk değil sağlıklı bir ilişki değil. Geri dönmeyeceğim kendimi buna alıştırıyorum
Öyle deme ablacım kendimi değerli görüyorum sadece bi saplantı zamanla geçecek inşallah
Hayır dönmeyeceğim
Dönmeyeceğim
Dönmeyeceğim
Dönmeyeceğim ona. Ben de sizi çok seviyorum ❤ iyiki varsınız en kötü günlerimde yanımda oldunuz destek oldunuz ben sizin sözlerinize öğütlerinize çok değer veriyorum ve dikkate alıyorum çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim benim iyiliğimi istediğinizi biliyorum. Ben de kendimi iyileştirmeye çalışıyorum ona geri dönmeyeceğim. İltifatın için de çok teşekkür ederim :)
Evet duydum biliyorum belki bende Stockholm sendromu vardır belki de hayatımdaki boşluğu doldurma isteği bilemiyorum ama şunu biliyorum ki geçecek. Allah bizden umudu kesse nefesimiz biterdi. Nefes aldığıma göre hala benden bi beklentisi var ben neden miskin aylak birinin peşinde kul köle bi şekilde hayatımı geçireyim neden Allahın beklentisini boşa çıkarayım. Bi gün geçecek bu acı ama benim bu acıya takılıp hayatı kaçırma lüksüm yok
Haaaa şöyle ayyüzlümBen bu çocukla kaybettim özgüvenimi
Ablacım çok teşekkür ederim destek olduğun için sana hak veriyorum ve inanıyorum bi gün iyi olacağım
Haklısın ablacım kimse vazgeçilmez değildir. Aramadım yalvarmıyorum onsuz olmaya alışıyorum alışacağım da Allahın izniyle. Sanırım biraz zaman lazım ama geçecek biliyorum hangi acı sonsuza dek sürüyor ki
Teşekkür ederim inşallah unuturum
İnşallahh çok teşekkür ederim zaman gerek evet bi gün kuşlar gibi hissederim belki çok teşekkür ederim :)
Haklısın bi de zaten benim bu çocukla geleceğim yoktu. Şimdi bitmese ileride biterdi ve daha fazla vakit geçirip bitmesindense böylesi iyi oldu aslında
Haklısın abla ben zaten hiç aramadım sormadım umursamamaya çalışıyorum kitaplara verdim kendimi
Hayır hayır allah korusun şimdi acı çeksem de biliyorum bu aşk değil sağlıklı bir ilişki değil. Geri dönmeyeceğim kendimi buna alıştırıyorum
Öyle deme ablacım kendimi değerli görüyorum sadece bi saplantı zamanla geçecek inşallah
Hayır dönmeyeceğim
Dönmeyeceğim
Dönmeyeceğim
Dönmeyeceğim ona. Ben de sizi çok seviyorum ❤ iyiki varsınız en kötü günlerimde yanımda oldunuz destek oldunuz ben sizin sözlerinize öğütlerinize çok değer veriyorum ve dikkate alıyorum çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim benim iyiliğimi istediğinizi biliyorum. Ben de kendimi iyileştirmeye çalışıyorum ona geri dönmeyeceğim. İltifatın için de çok teşekkür ederim :)
Evet duydum biliyorum belki bende Stockholm sendromu vardır belki de hayatımdaki boşluğu doldurma isteği bilemiyorum ama şunu biliyorum ki geçecek. Allah bizden umudu kesse nefesimiz biterdi. Nefes aldığıma göre hala benden bi beklentisi var ben neden miskin aylak birinin peşinde kul köle bi şekilde hayatımı geçireyim neden Allahın beklentisini boşa çıkarayım. Bi gün geçecek bu acı ama benim bu acıya takılıp hayatı kaçırma lüksüm yok
Sakin aaa bi sade kahve iç Türk kahvesi bastırır belkiKızlar kızlar çok açım, aklımdan kötü şeyler geçiyorbastirsin diye yarım elma yedim su içtim ama i ihh olmuyor olmuyor beynimde acayip yeme isteği ,kaybolursam bilinki kacamak yapıyorum regl bitti iştah patladı ne saçma
Sütlü nescafe icsem olurmuki,ama 3 u birarada ama yarısını dokerim,turk kahvesiyle aram yokSakin aaa bi sade kahve iç Türk kahvesi bastırır belki
Bilmem ben hiç icmem onları da sana tavsiyem Osmanlı kahveleri var çok harika oluyor baya doygunluk veriyor insanaSütlü nescafe icsem olurmuki,ama 3 u birarada ama yarısını dokerim,turk kahvesiyle aram yok
Yesil cay ic canim..Kızlar kızlar çok açım, aklımdan kötü şeyler geçiyorbastirsin diye yarım elma yedim su içtim ama i ihh olmuyor olmuyor beynimde acayip yeme isteği ,kaybolursam bilinki kacamak yapıyorum regl bitti iştah patladı ne saçma
Genel olarak kahveyle aram yok ama acicik tatlı çekiyor canımBilmem ben hiç icmem onları da sana tavsiyem Osmanlı kahveleri var çok harika oluyor baya doygunluk veriyor insana
Evde o varsa dene Nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?