İçtim bugünYesil cay ic canim..
Vayy kontesim eşin seni tanıyamıycak deseneValla sanirim cumartesi saclarimi kestirebilecegim:) haftaya pazar gelecek 1.5 versem keske..
Insallah aebenim..verebilir miyim 1.5 kilo 10 gunde bilmiyorum bir şok belkiVayy kontesim eşin seni tanıyamıycak desene
Pro uapsan diyecegim ama oda kabizlik yapiyor..senin derdin o zaten..bilemedim.Patliycam sislikten
Hiç umudum yok bu hafta
Tamam iç nescafe keser belki en az zararİçtim bugün
Daa yeter icemem benim tatlı yiyesim de varrkurtarin beni
Imknsiz degil aslindaInsallah aebenim..verebilir miyim 1.5 kilo 10 gunde bilmiyorum bir şok belki
Iyiyiz canim. Leyla dimi karıştırmiyorum insallah.merhaba arkadaşlar sizi özlemişim ya nasılsın iyimisiniz:)))))
Bencede..istahim duzene girdi saldirmiyorum artik eskisi gibi..haftaya birseyler arastirip yapacagim mumucum.Imknsiz degil aslinda
evet canım leyla adım nasılsınız iyimisiniz diyetler nasıl gidiyorIyiyiz canim. Leyla dimi karıştırmiyorum insallah.
Benim de biseyler yapmam lazim aslinda da cesaretim yokBencede..istahim duzene girdi saldirmiyorum artik eskisi gibi..haftaya birseyler arastirip yapacagim mumucum.
İyiyiz canım cuma sabahı tartilip göreceğiz bakalım yemekler iyide giden varmı bilmiyor uzevet canım leyla adım nasılsınız iyimisiniz diyetler nasıl gidiyor
Çay ini iciyomusun masumPatliycam sislikten
Hiç umudum yok bu hafta
Deme kız deme öğ KV de yapacakmış büyük anne istedi dedi ay dedim yapma sakın bana deme eşim gül gül öldüPamuk pamuk pamukkk yarin bil bakalimmm bennn ne yiyecemmmm lapaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?