Süt vardı ısıtıp mistik çaydan yapacaktım, eşimle oğlum Nescafe istedi süt ancak onlara yetti bende onların kahvesinden birkaç yudum çektimTamam iç nescafe keser belki en az zarar
Gel arkadaşım sarılıp ağlayalım.bende 75 e takıldım yapıştı uzerime cikmiyorKizlar yaaa bu 80 beni zorliycak gibi yine takilip kalicam galiba
Kuzumm yok yokk almak istemiyorum daa su arkadaşım etkiledii bugün bendeydii genee barışmış şükür düzeleceğim bende ondan cok ben uzuldumduuu yaa ama şükür sevindim.hayırdır dolişim bukadar az yiyerek kilo almayamı niyet ettin ;(.
Oyy yaaa ne cektik beaaaaGel arkadaşım sarılıp ağlayalım.bende 75 e takıldım yapıştı uzerime cikmiyor
Canim bazi rakamlar metabolizmaya göre takilio kalıyor banada 7ler fena takildi ilerlemiyorrrr..bol su , yesil cay , spor ve diyet elbet kiracagiz...ben kac kere bu takilmalar yuzundrn diyeti birakip durdum basa döndüm elbey kirilacak sabretmek lazim...sen hic takilacam diye dusunme biz buaradayiz destek icin birbirimizeKizlar yaaa bu 80 beni zorliycak gibi yine takilip kalicam galiba
BendeSüt vardı ısıtıp mistik çaydan yapacaktım, eşimle oğlum Nescafe istedi süt ancak onlara yetti bende onların kahvesinden birkaç yudum çektim
Duydum ama yaaaaaBelki pazartesi bende patlatirim bi lapa :)
Pamuk duymasin
Sagol cnm sizin vesilenizle zaten en uzun diyet serüvenimi yasiyorum cok kez diyet yaptim kilo verdim ama ilk defa bu istikrari yakaladim birakmayada niyetim yok Allah'in izniyle insCanim bazi rakamlar metabolizmaya göre takilio kalıyor banada 7ler fena takildi ilerlemiyorrrr..bol su , yesil cay , spor ve diyet elbet kiracagiz...ben kac kere bu takilmalar yuzundrn diyeti birakip durdum basa döndüm elbey kirilacak sabretmek lazim...sen hic takilacam diye dusunme biz buaradayiz destek icin birbirimize)
Ben yogurtla yiycem ama :)Duydum ama yaaaaa
Pilav Giresun yok lapa diyonuz siz
Canim diyetin aslı salata ile yenilmesi oneriliyor ....Ben yogurtla yiycem ama :)
Bende ballı süt çok severim Baba oğul oh içtiler karşımda tabi ben hazırladımSüt vardı ısıtıp mistik çaydan yapacaktım, eşimle oğlum Nescafe istedi süt ancak onlara yetti bende onların kahvesinden birkaç yudum çektim
Biliyorum canim ama benim yogurtlu tecrübem varCanim diyetin aslı salata ile yenilmesi oneriliyor ....
Vallahi nasıl yersen ye bana olmadı olmadıBen yogurtla yiycem ama :)
Tamam hallettim ben, kaptana duyurmaya gerek yokBendeAusencia çağıracak tim nerdeyse sana bu gozuksun de vazgeç diye
Tabisi canım aaa ayıp ediyonTamam hallettim ben, kaptana duyurmaya gerek yok
Ohh afiyet olsunBende ballı süt çok severim Baba oğul oh içtiler karşımda tabi ben hazırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?