Helee anlat nasıl hallettinnnTamam hallettim ben, kaptana duyurmaya gerek yok
Kocasının kahvesi den yudum aldıHelee anlat nasıl hallettinnn)
Helee anlat nasıl hallettinnn)
İnşallah çok gider canım bende karnabahar haşlama yerim akşamDaydream- bence 10 günde 1.5 kilo sıkı bir diyetle çocuk oyuncağı
Yarın iş yerinde domates çorbası , tavuk salata var sabahta bı kahve icicem sadece bakalım ne kadar giderse
Mimu sana bi atasözü ile cvp vereyim "Dışardan baktım yeşil türbe içine girdim Estağfirulla tövbeekaptanım sana köprücüklü fotoğraf atıcam
dün bana da kardeşimin arkadaşı miray abla çok güzel olmuşsun falan dedi çok orantılı zayıflamışsın yüzün küçülmüş ama çökmemiş dedi. ben 2 sene önce tozla zayıflayınca herkes bi korkmuştu. ama 74 ne ki neeeee ben 64 olucam valla kim ne derse desin..
yaaa pirinç lapasına bile güzellik katmışş ahummmm canım çekti yemin ederim yaaa bende yapıcam banane ay valla canım çekti hahahahah
Ay valla zor ötes zordu hele bide gittiğim yerde önüme mis gibi ıspanaklı Gül böreği ve havuçlu kek dururken ben arabada yediğim lapanın ağzımda bıraktığı buruk tadıyla cebelleşiyodumAfiyet olsun ahucum bende yaptım bugun buna benzerdi ama pek bi zor yedim yahu hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim yerken pamuğa hak verdim valla zor yeniyo
Al kız valla yakışırAhuu kizzz calistimm cabaladimmm param minicik picocuguma kia picanto ya yetti.
Az daha kasayim alirim bi transporter innnnsallah...
Zaten karar verdik, iş için lazım bi panelvan
ahu spor doktoru öğrendim bi kerem ben, hiçte karıştırmıyorum
sende maliye müşaviri doktoruydun
Seni çok etkiliyo ama bu kesin.ne zaman böyle moralsiz olsan hep sonrasında kızlar dolunay varmış diyorsunşşşşşşşşş.o 2 kelime yasak.
bugünden itibaren etkisi geçiyor.
Vaay güle güle uzat çılgın seniiSaçlarımı kısacık kestirdim bi çılgınlık yapıpjölele ve dik kısalığında
Heralde öyleHerkes diriliş mi izliyor)
Çok seviyor dum.no 309 ama çok sıktılar yaaaHeralde öyleben no 309 a bakiyodum ama eşim Ertuğrul izliyo
Sende bendensin deseneMerhaba kızlar yine akşama kadar ora bura şura akşam anca geldim ben çalışsam ev düZenim çok etkilenmez ya zaten evde duramıyom bu ne arkadaş
Valla yaa off bıktım artık boş boş evde durmak istiyorumSende bendensin desene
Bir tane nick vardi sen oldugun zaman seninkine yakin o mu acaba diye düşündüm..iyi gidiyor canim 2 aydir basladim nasipse bu sefer hedefe ulasirim.sen napiyosun diyet yapiyormusun??hicbirsey demeden birden kayboldun..baban rahatsizdi hatirladigim kadariyla..evet canım leyla adım nasılsınız iyimisiniz diyetler nasıl gidiyor
Lapa ya isim mı bulsak adına bile dayanamıyor um beeeeenMenüm
Sabah öğlen akşam
Lapalı salata
Su 2 spor yaparsam yazarım
Kızlar bıktım artık cana geleceğine mal à gelmiş diyip para odemekten kaza haberi duymaktan. Tobe yaaa. Kulustür arabayı alıp 99 model başka bi kulustr almaya niyetlendik ki gelince kaza yapmış getiren adam. 14 bin borç yine bende
Verommm çok geçmiş olsun kuzummm ...
Iyi niyet bir yere kadar , bunu herkes bi gün acı bir kazıkla öğreniyor ne yazık ki...
Kızlar hepiniz harikasınnız... sayfaları okurken herkese dr hesabı 50 tl borçlandım :))
Zaten çok mutluyummmmm . Kargom geldi. 38 beden kaban cuk . Hatta şimdi kuaföre çıkıyorum giderken terzime göstereceğimmm az daraltma yapılır mı bu modelde diyeAllahımmmm ne olur bu markanınnnnn kalıpları büyük olmasınnnn .. ne olur gerçek bir 38 beden kabanım olsun
Hepinizi öptümkuaför , terzi , market ,yusufu al ... ev ...
Kızlar süt içiyorum ama yaramıyor herhalde bugün mide ağrısıyla uğraşıyorum normalde hiç ağrıma
İnşallah yarın yaptığınız özel bir şey var mı cuma için
Cuma sabah 7 de tartılmak zorundayım çok mu erken olur
Yoookkk onyargiliyim pirasaya bir kere yedim o olduuu))
merhaba arkadaşlar sizi özlemişim ya nasılsın iyimisiniz:)))))
Menüm Çarşamba
Sabah
50 gr peynir ceviz
Bu bardak süt
Arada bi bardak süt
Öğle
Haşlanmış tavuk çorba şehriyemiz şade
Bı tabak ıspanak
Bi kase yoğurt
Akşam
Bi kase çorba
bi avuç kadar haşlama et
2.5 lt su
Yeşil çay
Kahve şekersiz içildi
4 mil LeslieAhu060812
Çok şiş hissediyorum süt içmicem
Miktarlar mı çok
Ben aç uyanmıyorum
Kızlar bıktım artık cana geleceğine mal à gelmiş diyip para odemekten kaza haberi duymaktan. Tobe yaaa. Kulustür arabayı alıp 99 model başka bi kulustr almaya niyetlendik ki gelince kaza yapmış getiren adam. 14 bin borç yine bende
Iyi niyet bir yere kadar , bunu herkes bi gün acı bir kazıkla öğreniyor ne yazık ki...
Kızlar hepiniz harikasınnız... sayfaları okurken herkese dr hesabı 50 tl borçlandım :))
Zaten çok mutluyummmmm . Kargom geldi. 38 beden kaban cuk . Hatta şimdi kuaföre çıkıyorum giderken terzime göstereceğimmm az daraltma yapılır mı bu modelde diyeAllahımmmm ne olur bu markanınnnnn kalıpları büyük olmasınnnn .. ne olur gerçek bir 38 beden kabanım olsun
Kızlar süt içiyorum ama yaramıyor herhalde bugün mide ağrısıyla uğraşıyorum normalde hiç ağrıma
Menüm Çarşamba
Sabah
50 gr peynir ceviz
Bu bardak süt
Arada bi bardak süt
Öğle
Bı tabak ıspanak
Bi kase yoğurt
Akşam
Bi kase çorba
bi avuç kadar haşlama et
2.5 lt su
Yeşil çay
Kahve şekersiz içildi
4 mil LeslieAhu060812
Miktarlar mı çok
Ben aç uyanmıyorum
Menüm Çarşamba
Sabah
50 gr peynir ceviz
Bu bardak süt
Arada bi bardak süt
Öğle
Bı tabak ıspanak
Bi kase yoğurt
Akşam
Bi kase çorba
bi avuç kadar haşlama et
2.5 lt su
Yeşil çay
Kahve şekersiz içildi
4 mil LeslieAhu060812
Miktarlar mı çok
Ben aç uyanmıyorum
Menüm Çarşamba
Sabah
50 gr peynir ceviz
Bu bardak süt
Arada bi bardak süt
Öğle
Bı tabak ıspanak
Bi kase yoğurt
Akşam
Bi kase çorba
bi avuç kadar haşlama et
2.5 lt su
Yeşil çay
Kahve şekersiz içildi
4 mil LeslieAhu060812
Miktarlar mı çok
Ben aç uyanmıyorum
Bende bazen öyle diyom ama 2 gün sonrada sıkıliyom , alismis bünye duramiyorValla yaa off bıktım artık boş boş evde durmak istiyorum
Sherrycim alistin mi diyete??birde tartildin mi hic??Portakal diyeti 4. Gün – 15.02.2017
KALKINCA :
Bir bardak limonlu ılık su
KAHVALTI :
1 portakal
1 dilim peksimet
1 haşlanmış yumurta
2 dilim pastırma
3 lokma kavurma
Yeşilçay
ÖĞLE :
2 su bardağı yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 peksimet
ARA : yok
AKŞAM :
3 Adet köfte
3 yk ıspanak kavurma
3 yk yoğurt
1 peksimet
Ara : 2 fincan çay
2 minik hurma
yarım kuru incir
SU : 1,5 Lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?