Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

El blendırıyla olacağını düşünmüyorum canım ben. Makinanın adı mix&go internette videolarını izle istersen

teşekkür ederim kızlar
anneler günüde kendime bundan alayım bari :))

Kizlar aksam vakit bulursam size foto atarim bendeki kitapta olan smoothie tariflerini.. begum75

benimde bugün misafirlik vardı yarınaa erteledim.şimdi çay kahve şişirmesin didim yoksa pasta börek diye değil

ayyy bende bi perşembe misafirlikte yemesin caya yüklendi ertesi günü hop artı bugün caya karşıda dikkatli olucam inşallah sagolasin hatırlattığın icin

Yaaa bizim rakip firmalar T tuba52 ile pamukskr hiç renk vermiyolar ne alemdeler acaba bilgisi olanvarsa cakrtirmadankulağımıza diyey di iyiydi
Abla gi bugün hiç modum yok . Dünyayı yiyesim var. Eşim yolda nigde pattisi getirioms kızartma yapip yufka ekmek arası turşu ile sarıp yiyesim var. Bana bişi deeeeee

Abla gi bugün hiç modum yok . Dünyayı yiyesim var. Eşim yolda nigde pattisi getirioms kızartma yapip yufka ekmek arası turşu ile sarıp yiyesim var. Bana bişi deeeeee
takıma yeni girdin şutlanasın var galiba
kendini düşünmüyosan buradaki arkadaşları takımını düşün veroo ve böyle şeyleri kafandan at lütfen

Ablam lütfen bir haftalık emeğinöğünle bitirebilirsin bak ben bile senin emeğinin hatrına 2günlük karbondan uzağım şimdi sende benim emeğimin hatrına bu günü güzel geçir
Bu hafta bizim haftamız ablacım inşallah
Senin enerjin yaşadığınstresle alakalı bu gün kendine gel yarın istersen geri strese girersin hemen yaz cevabını bekliyorum

Ablam lütfen bir haftalık emeğinöğünle bitirebilirsin bak ben bile senin emeğinin hatrına 2günlük karbondan uzağım şimdi sende benim emeğimin hatrına bu günü güzel geçir
Bu hafta bizim haftamız ablacım inşallah
Senin enerjin yaşadığınstresle alakalı bu gün kendine gel yarın istersen geri strese girersin hemen yaz cevabını bekliyorum

ayyy bende bi perşembe misafirlikte yemesin caya yüklendi ertesi günü hop artı bugün caya karşıda dikkatli olucam inşallah sagolasin hatırlattığın icin
çay ilk etapta idrar söktürsede ödem yapıyor.aman cok içme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…