Nare83 hayırlı olsun.yeni makinen.
Benim mutfak robotumda blendir.da.var yazin kirazlı dondurmali smoothie yapmistim.
Esimn.yeğeni hala begeniyle anlatir.
Yaz gelsede ~ incelsek.tabi.önce ~ yine yapsak
El blendırıyla olacağını düşünmüyorum canım ben. Makinanın adı mix&go internette videolarını izle istersen
canımmm görmedimm kusura bakma gözümden kaçmışş
ben smoti hiç yapmadım cnm bilmiyorum
sadece geçen 2 gün sebze suyu içtim ya ok etkili oldugunu düşündüm
ama eziyet gibi koca katı meyve sıkacagında sıkıp içmek
nasıl yaparım diye çözüm ararken bu makinayı öderdi mimu
ama nette güzel tarifler var , muzlu,çilekli, çikolu sütler vs soguk nescafe yapımı
bende netten araştırıp bulacagım cnm
Kizlar aksam vakit bulursam size foto atarim bendeki kitapta olan smoothie tariflerini..canımmm görmedimm kusura bakma gözümden kaçmışş
ben smoti hiç yapmadım cnm bilmiyorum
sadece geçen 2 gün sebze suyu içtim ya ok etkili oldugunu düşündüm
ama eziyet gibi koca katı meyve sıkacagında sıkıp içmek
nasıl yaparım diye çözüm ararken bu makinayı öderdi mimu
ama nette güzel tarifler var , muzlu,çilekli, çikolu sütler vs soguk nescafe yapımı
bende netten araştırıp bulacagım cnm
Kizlar aksam vakit bulursam size foto atarim bendeki kitapta olan smoothie tariflerini..begum75
benimde bugün misafirlik vardı yarınaa erteledim.şimdi çay kahve şişirmesin didim yoksa pasta börek diye değil
Abla gi bugün hiç modum yok . Dünyayı yiyesim var. Eşim yolda nigde pattisi getirioms kızartma yapip yufka ekmek arası turşu ile sarıp yiyesim var. Bana bişi deeeeee
takıma yeni girdin şutlanasın var galibaAbla gi bugün hiç modum yok . Dünyayı yiyesim var. Eşim yolda nigde pattisi getirioms kızartma yapip yufka ekmek arası turşu ile sarıp yiyesim var. Bana bişi deeeeee
Abla gi bugün hiç modum yok . Dünyayı yiyesim var. Eşim yolda nigde pattisi getirioms kızartma yapip yufka ekmek arası turşu ile sarıp yiyesim var. Bana bişi deeeeee
çay ilk etapta idrar söktürsede ödem yapıyor.aman cok içme.ayyy bende bi perşembe misafirlikte yemesin caya yüklendi ertesi günü hop artı bugün caya karşıda dikkatli olucam inşallah sagolasin hatırlattığın icin
Tamam ablam yoğurtlu pirinç yaparım devamı olarakAhum ayran derken ?? Kız pirinç ve yogurt şeklinde dimi ??
Yoksam diger ayran aşı olmaz banunun dediği gibi şok şok üstüne yaptıgına devam demek istedim bennn
hastane niye yolluyor kiiiiaz sonra dayağı yiycem gibi geliyor.adamnı 2 kere hastane ye yolladım hastane bana yolladı.bi tarafı dövecek ama bu ben olmayım inşallah.
ayyy yemek demeyin çook açım kafama neler var bir bilsenizzzz offfffffffffkaptan ne yiyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?