dürtü gönder,şöle bi sallatelefonla arayıp rahatsız mı etsek
ehliyet raporu için geldi 50 yaş üstü ve kronik hastalıkları var .hastaneden alıcaksınız dedim.hastane sevk versin diye yollamış.sevk yazdım yolladım ,tanı karar felan yazsın sevke diye yollamışlar.hastane niye yolluyor kiiii
oy oy yerim seni.dürtü gönder,şöle bi salla,kıpraşsın ,çok oturdu
hastanın nesi var doktorum?
bu arada az önce aklıma geldi unutmadan sorayım,bebekler anne karnında suyun içinde ne solunumu yapıyo? kordondanmı soluk alıp veriyo?eğer öyleyse o suyu nasıl oluyoda yutmuyolar doktorum?hep merak ettimsaçma olmadı inşallah
Eyyy Rabimimin kudreti işteee ...sonrada anneleriyle buluşuyorla rçook güzel bişey yaaaaaaaoy oy yerim seni.
oksijene ihtiyac yok (kan temiz olarak anneden geliyor)oyüzden ciğerler kapalı yapışık balon gibi.oyüzden ilk ağlamada açılıyor bebekleri ağlatıyorlarki yapışık balon açılsın.
o sıvı amnion sıvısı onu bebek yutar idrarını yapr yine yutar.böbrekleri alıştırma yapar.
bunca yıldır merak ediyodum hiçte aklıma gelmediydi,vay be mucizeye baksenoy oy yerim seni.
oksijene ihtiyac yok (kan temiz olarak anneden geliyor)oyüzden ciğerler kapalı yapışık balon gibi.oyüzden ilk ağlamada açılıyor bebekleri ağlatıyorlarki yapışık balon açılsın.
o sıvı amnion sıvısı onu bebek yutar idrarını yapr yine yutar.böbrekleri alıştırma yapar.
idrar dediğin ne ki.kandan süzülmüş atık madde artı su.onda ne atık olacak .bunca yıldır merak ediyodum hiçte aklıma gelmediydi,vay be mucizeye baksen
anaaa demek çişini yapıyolarsonra böbrekte temizleyip yine içiyolar buna bişey diyemiyecem vardır bi hikmeti
baktırmadın kanına hala adahava mı soğuk ne ben yine üşümeye başladımmmmm((
Ayyy yook baktirmadim benimki aclik suan lapa yapiyorum bugun ondan ama daha yapmayacam karar verdim...giden kilo lapasiz gitsin boyle mutsuzum...baktırmadın kanına hala ada
ılık bi çay yap kendine istersen
tabi biz böyle ayrıntıları bilmediğimizden şaşıramıyoruzidrar dediğin ne ki.kandan süzülmüş atık madde artı su.onda ne atık olacak .
benim için en ilginç gelen embriyolojide,organ oluşurken barsakların en üst kısmı saat yönünde kendi etrafında dönüyor ve dçnen yer üsten alttan sıkıstıgı için mide giriş çıkışı ortasıda mide oluyor.her bebekte bu oluyor ne ilginç değil mi.hep o üst bölge barsakla aynıyken birden zamanı gelince dönüp mideyi oluşturuyor.
market yokmu yakınlarda ordan pet şişede su alsansular gittiiiiiiiiiiii
benim daha içilecek sularımmm
içilecek detokslarım vardı
market yokmu yakınlarda ordan pet şişede su alsan
kız şirkette içecek su varda
wc olayı yüzünden içmiyorum
zorlama kendini,sen zaten erken yiyiyosun,balıkta güzel bi tercihKizlar ben yine coook usumeye basladim kombi yaniyor battaniye sardim kendime sicak su ictim olmadi...ben pirinc lapasini birakiyorum yapmayacam aksama....tonbali yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?