Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

telefonla arayıp rahatsız mı etsek
dürtü gönder,şöle bi salla,kıpraşsın,çok oturdu

hastanın nesi var doktorum?

bu arada az önce aklıma geldi unutmadan sorayım,bebekler anne karnında suyun içinde ne solunumu yapıyo? kordondanmı soluk alıp veriyo?eğer öyleyse o suyu nasıl oluyoda yutmuyolar doktorum?hep merak ettimsaçma olmadı inşallah

hastane niye yolluyor kiiii
ehliyet raporu için geldi 50 yaş üstü ve kronik hastalıkları var .hastaneden alıcaksınız dedim.hastane sevk versin diye yollamış.sevk yazdım yolladım ,tanı karar felan yazsın sevke diye yollamışlar.
ay hayır önce bunları istemiyorlardı adam da madur oldu.adam gibi açıklasalar.

oy oy yerim seni.
oksijene ihtiyac yok (kan temiz olarak anneden geliyor)oyüzden ciğerler kapalı yapışık balon gibi.oyüzden ilk ağlamada açılıyor bebekleri ağlatıyorlarki yapışık balon açılsın.
o sıvı amnion sıvısı onu bebek yutar idrarını yapr yine yutar.böbrekleri alıştırma yapar.

Eyyy Rabimimin kudreti işteee ...sonrada anneleriyle buluşuyorla rçook güzel bişey yaaaaaaa

bunca yıldır merak ediyodum hiçte aklıma gelmediydi,vay be mucizeye baksen
anaaa demek çişini yapıyolar sonra böbrekte temizleyip yine içiyolarbuna bişey diyemiyecem vardır bi hikmeti

bunca yıldır merak ediyodum hiçte aklıma gelmediydi,vay be mucizeye baksen
anaaa demek çişini yapıyolar sonra böbrekte temizleyip yine içiyolarbuna bişey diyemiyecem vardır bi hikmeti
idrar dediğin ne ki.kandan süzülmüş atık madde artı su.onda ne atık olacak .
benim için en ilginç gelen embriyolojide,organ oluşurken barsakların en üst kısmı saat yönünde kendi etrafında dönüyor ve dçnen yer üsten alttan sıkıstıgı için mide giriş çıkışı ortasıda mide oluyor.her bebekte bu oluyor ne ilginç değil mi.hep o üst bölge barsakla aynıyken birden zamanı gelince dönüp mideyi oluşturuyor.

tabi biz böyle ayrıntıları bilmediğimizden şaşıramıyoruz ama şimdi okuyunca çok şaşırdımharbiden bi mucize hani yani bazı şeyleri sorgulayanlar için insanın oluşumunu düşünmeleri yeterde artar bile

arı sokuncada oraya idrar dökülüyoya,atığımız bile faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…