Ayyy yok saglik daha onemliii olmuyor boyle... verirsem boyle vereyim...zorlama kendini,sen zaten erken yiyiyosun,balıkta güzel bi tercih
Bende yapmıycam vazgeçtim yemeye misafir gelecek mis gibi ıspanakla çorba yapacam et yemiyorlarmış mangal sallantıda pro yoksa ben varımAyyy yok saglik daha onemliii olmuyor boyle... verirsem boyle vereyim...
Sabah sende benim gibi lapa yapip yedin mi ??Bende yapmıycam vazgeçtim yemeye misafir gelecek mis gibi ıspanakla çorba yapacam et yemiyorlarmış mangal sallantıda pro yoksa ben varım
Yok kız sabah bünyem kaldırmadı öğlen ve akşam yiyecektim sabah 2 dilim kızarmış çavdar üzeri süzme peynir yedim aldığım hazzı anlatamamSabah sende benim gibi lapa yapip yedin mi ??)
Acaba aksama bir haslanmis yumurta biraz peynir mi yesem gunu kapatsam yoksa ton balik mi ??? Kizlar fikir verin lutfeenYok kız sabah bünyem kaldırmadı öğlen ve akşam yiyecektim sabah 2 dilim kızarmış çavdar üzeri süzme peynir yedim aldığım hazzı anlatamam
ton balığını yemiyeli 15 sene olmuştur,kalorisi hakkında pek bilgim yok ama yağlı olduğunu hatırlıyorum,peynir ve yumurta daha cazip geldi banaAcaba aksama bir haslanmis yumurta biraz peynir mi yesem gunu kapatsam yoksa ton balik mi ??? Kizlar fikir verin lutfeen
Benimde gonlum yumurta ve peynirden yana hahaton balığını yemiyeli 15 sene olmuştur,kalorisi hakkında pek bilgim yok ama yağlı olduğunu hatırlıyorum,peynir ve yumurta daha cazip geldi bana
peynir miiiiiii.ay canım çok çekti.Benimde gonlum yumurta ve peynirden yana haha))
Sen ne yiyecen aķsamaaaapeynir miiiiiii.ay canım çok çekti.
Sen ne yiyecen aķsamaaaayawww senden tirsiyom bu hadta cok sessiz ilerledin cook mu kiloverdin kiz de hele )
Findik badem varsa at agzina oyle cik..aa dostlar açım açç,hemde çok açç
çarşıyada çıkıcam umarım biyerlerde yığılıp kalmam
Findik badem varsa at agzina oyle cik..
Kesin cook verdin pek keyiflisin betul regli olacagi icin ondan cok umitli degilim amaaaa sen varya sennnn cok sessiz ilerledin bu haftaaaaa
Yumurta hasliyom peynirimde var gel yiyelim bacimmceviz var onuda sabah 4 tane yedim daha yemiyim
ekmek arası peynir çektirdin canımı
ne güzel olurdu,sana afiyet olsun,bende aşçıyı bulamadım,çaycıdan ekmek istedim kuru ekmek yiyiyorumYumurta hasliyom peynirimde var gel yiyelim bacimm)
Kolayy gelsin canimmmmkızlar ben çıkıyorum,önce alışveriş yapıcam biraz,daha sonra eve gidip yemek
sonrada belki spor
yarını heyeçanla bekliyorum
kızlar ben çıkıyorum,önce alışveriş yapıcam biraz,daha sonra eve gidip yemek
sonrada belki spor
yarını heyeçanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?