grubun yedi adını koydumAyyy yok saglik daha onemliii olmuyor boyle... verirsem boyle vereyim...
grubun yedi adını koydum
lapa mağdurları
yok canım bakamadım bugün hiçbeceriksizler sizi bi lapa yapamadınız :)
pamukcum sebze suyu sıkmak için bi makina aldım gördünmü
grubun yedi adını koydum
lapa mağdurları
Ayy çok sevdimmm@verones nasılsın ortağım grubumuzun adini degistiriyorum kanlı kardeşler yerin grubu ÖĞRETMEN ÖMERLER GRUBU
NE dersin bizim kilolarımızla ilgili bi ortaklığımız yok ama öğretmenlik ve oğluşlar ortak noktamız
Burdayım ablam. Kendime getirdin benj. Merak etme . Öğle çok acıkınca fazla yemiş olabilirm ama diyet hali..Hoş kimine göre olmayabilir ama kendimi biliorum ben abartı yemedim. Sırada aksam yemegi var lakin onu napcam bilmiom . Öğle geç yenince aksam geçe kalacak. Napsam. Evdekileré söyle erişte neyin yapip kendim yemesem. Ay dayanamam yarına kadar galiba . Tüm evı supurdumm. İyi spor oldu. Sırada silme İsi var. BakamAblam lütfen bir haftalık emeğinöğünle bitirebilirsin bak ben bile senin emeğinin hatrına 2günlük karbondan uzağım şimdi sende benim emeğimin hatrına bu günü güzel geçir
Bu hafta bizim haftamız ablacım inşallah
Senin enerjin yaşadığınstresle alakalı bu gün kendine gel yarın istersen geri strese girersin hemen yaz cevabını bekliyorum
Dimi kafamdan atmalı . Kilolar gitmeli .takıma yeni girdin şutlanasın var galiba
kendini düşünmüyosan buradaki arkadaşları takımını düşün veroo ve böyle şeyleri kafandan at lütfen
Benm de bu hafta aç ac yattimkızlar ben aç kalınca kilo evriyorum ve bu migde gur gurr edecek yataga girince
ve bu hafta hiç açlık yaşamadımm , anı şeyleri yedim ama niye aç kalmadım anlamadım
kızlar ben aç kalınca kilo veriyorum ve bu migde gur gurr edecek yataga girince
ve bu hafta hiç açlık yaşamadımm , aynı şeyleri yedim ama niye aç kalmadım anlamadım
İyiyim Yen'i geldim çok yorgunumGezmek bile yoruyo okul sonrası
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceAynennn kuzummm yanında kuyrugu dik tuttumm da sonrası kayış koptuuama şimdii iyiyimm iizn vermeyeceğimm bugünümü rezil etmesine ayarsızn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?