Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy çok sevdimmm öğretmen omercikler grubu ya sorma biraz diyetten uzaklasacak gibj oldum da. Yapmadım grup.. liste.. Hep bi sorumluluk. . aziimlé gayretle yola devam.

Burdayım ablam. Kendime getirdin benj. Merak etme . Öğle çok acıkınca fazla yemiş olabilirm ama diyet hali..Hoş kimine göre olmayabilir ama kendimi biliorum ben abartı yemedim. Sırada aksam yemegi var lakin onu napcam bilmiom . Öğle geç yenince aksam geçe kalacak. Napsam. Evdekileré söyle erişte neyin yapip kendim yemesem. Ay dayanamam yarına kadar galiba . Tüm evı supurdumm. İyi spor oldu. Sırada silme İsi var. Bakam

kızlar ben aç kalınca kilo veriyorum ve bu migde gur gurr edecek yataga girince
ve bu hafta hiç açlık yaşamadımm , aynı şeyleri yedim ama niye aç kalmadım anlamadım

miden küçülüyor kuzum ondan ben bi öğün yiyince midem ağrımaya başladı kuş kadar yiyip doyma günleri başlasın ama bizim gözümüz aç anacım

Ausencia

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
az peynir
3 yeşil zeytin

öğle
tavuk döner
yoğurt

akşam
haşlanmış karnıbahar yoğurtla

2,5 lt su
2 fincan zencefil
2 fincan yeşil çay
1 sade türk kahvesi

Geçmişe sonra döneceğim güzelleer .

Eve geldim , fazlası ile gir çıklı koşturma bi gündü .

Gittiğim yerde hiç bir şey yemedim . Tek lokma dahi ....

Şimdi yemek zamanı :) açım .

Sizi bi göreyim dedim ... gelirim sonra

Hayırlı aksamlar sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sabah
2 hş yumurta
ÖĞLE
kabak çorbası
Yoğurt
AKŞAM
tonbalıklı salata
Yogurt
2.5 civarında su
2 kupa y.cay
Spor yapmadım 2gündür az yediğim için halsizim inşaallah yarın normal beslenmeye dönünce yaparım
Hayırlı aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…