Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sagol canim bi kisir yapacam da karar vermedim karnabaharda olabilir

Aynennn. .kaptanim ablam ya perşembe ve geç saat olmuş oldu. Artık su içmeyem bile bakalım yarını ben dé merak ediorim

Tabiki biz.. omercikler grubu

Neden keyifsiz? Bisi yoktur umarım

Ayy inan iki haftadir burnumda tütüyor bugun komsu getirmiş esime sordum yemem dedi kizim zaten yemez döktüm mecbur ;((( karatayda kisir yenilebiliyir makul ölçüde )
Kitabında vardı sanki yanında bol salata marul yap ben birde lahana haşliyorum Ayy daha fazla acmayalim kisir konusunu çok canım istedi ben hamileyken de en çok kisira aş erdim biliyor musun

Beklenen saadet ... özlenen neşe ... aranan kan bulundu :)

Huzur ablacım... Mutluluktan daha önemli ve saplantı aşk değil :) ben yaşama aşığım, kelebeklere kuşlara kedilere papatyalara gelinciklere aşığım, müzik ruhumun gıdası, kitaplar yoldaşım. Ben kırmızıyım, yeşilim, pembeyim, turuncuyum, maviyim. Ay, güneş, yıldızlar, hepsi benim ben aşka aşığım daha ne olsun. Allaha şükür

Dilekcim peynirli biberli ekmek dedigin katıkli diyorlar hatayda.
O mu ?
Sanırım o, ayy sen de hataydaymissin kii.
Eşim yedi bu sabah onu, burnuma bi koktu bi koktu misss gibi.
Yarın kahvalti da bende yicem.
Ayy çok özledim
Biberli diyorlar her fırında var burda okulda önüme geldi bi daha böyle bi hata yapmıcam canım ya ama öğlen avmdeydim ve çorba salata yedim

Harikasin. Akşam sadece çorba ... way beee. Bi zotttiri yiyen benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…