Sagol canim bi kisir yapacam da karar vermedim karnabaharda olabilirKızlar ben geldimmmm, depresyondan çıkmış ve mutlu bir saadet geldi :) bunun sebebi tabiki de hayata dönmek ve kitap alışverişineyse diyete dört elle sarıldım umutluyum artık bi gün 55 olucam bunu da haber vereyim dedim
@DelyDoly doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara inşallah :))
Ausencia @kelebekolacam @Daydream15 ne cevherler varmış sizde şairler mübarek çok hoşuma gitti güldüm okurken
Miden küçülüyor ondan
Karnabahar kısırı vardı cuma yarışması tariflerinde bi bak istersen normal kısırla tatları çok benziyormuş ve sonuçta karnabahar
Canım az olmuş ama perşembe günü olduğu için güzel menü :) nasıl? Yarın rakipleri deviriyor muyuzzz
Eşim tuzlu çekirdek aldı yermisin diyoyermiyim hic pışııkk dukkani 7 de kapadım bikere
Hafta sonu bende yapıcam çok canım çektiSagol canim bi kisir yapacam da karar vermedim karnabaharda olabilir
Aynennn. .kaptanim ablam ya perşembe ve geç saat olmuş oldu. Artık su içmeyem bile bakalım yarını ben dé merak ediorimGeçtiğimiz 1 haftanın en kötü menüsü perş.ye denk gelmeyeydi vero. Yoksa senin çok önceki menülerine göre çok iyi.
Ama artık o çoook eskiler tarihe gömüldü.
Bugün listede olmanın , yarışın sorumluluğunu hissediyorum demişsin ... onu kaybetme .
Yarın çok iyi bir bildirim bekliyordum senden .... çooook iyi :)
Spora başlamam harika bir karar arselkamm .. ilk günleer biraz zor gelecektir .
Menünde güzel canım .
Kahvaltıda da ekmeğin bir dilimini ve tahin pekmezi çıkarsan sorun yok ece . 1 dlm de yumurta olduğu için :)
Beni güzel ... spor güzel... sen güzel ...
Ben miskinim bu gece . Maç izlemekteydim keyifsiz keyifsiz ...
Beklenen saadet ... özlenen neşe ... aranan kan bulundu :)
Afferim kız. . İşte bütün mesele bu . Bunu BASARDİK MI tamamEşim tuzlu çekirdek aldı yermisin diyoyermiyim hic pışııkk dukkani 7 de kapadım bikere
Tabiki biz.. omercikler grubuBu saatten sonra boğaz giriş çıkışları kapanmıştır artık .
Müsadenizi isteyip , erken çıkıyorum .
Çok ağırlık var üzerimde . Uykum yok ama miskinliğin dibiyim ... esneyip duruyorum.
Yarın herkes için güzel bir Cuma olsun
Tartılar yüzünüzü güldürsün ... hedefe bi adım daha yaklaşılsın .
Sabah ola hayrola ....
Seviyorum sizi .... Her şey güzel olacak hepiniz için sabaha .
Ve ikili yarışlarda ...ilk raund .... hangi orti hangi mortiyi yenecek ??
Neden keyifsiz? Bisi yoktur umarımGeçtiğimiz 1 haftanın en kötü menüsü perş.ye denk gelmeyeydi vero. Yoksa senin çok önceki menülerine göre çok iyi.
Ama artık o çoook eskiler tarihe gömüldü.
Bugün listede olmanın , yarışın sorumluluğunu hissediyorum demişsin ... onu kaybetme .
Yarın çok iyi bir bildirim bekliyordum senden .... çooook iyi :)
Spora başlamam harika bir karar arselkamm .. ilk günleer biraz zor gelecektir .
Menünde güzel canım .
Kahvaltıda da ekmeğin bir dilimini ve tahin pekmezi çıkarsan sorun yok ece . 1 dlm de yumurta olduğu için :)
Beni güzel ... spor güzel... sen güzel ...
Ben miskinim bu gece . Maç izlemekteydim keyifsiz keyifsiz ...
Iyi akşamlar. Oglusumü yikadim mutfağı temizledim simdj minnoş uyuyor. Benden iyisi yok vala sen nasilsin.İyi akşamlaAr iyisinizdir umarım hepiniz:)
Ayy inan iki haftadir burnumda tütüyor bugun komsu getirmiş esime sordum yemem dedi kizim zaten yemez döktüm mecbur ;((( karatayda kisir yenilebiliyir makul ölçüdeHafta sonu bende yapıcam çok canım çekti
Kitabında vardı sanki yanında bol salata marul yap ben birde lahana haşliyorum Ayy daha fazla acmayalim kisir konusunu çok canım istedi ben hamileyken de en çok kisira aş erdim biliyor musunAyy inan iki haftadir burnumda tütüyor bugun komsu getirmiş esime sordum yemem dedi kizim zaten yemez döktüm mecbur ;((( karatayda kisir yenilebiliyir makul ölçüde)
Biberli diyorlar her fırında var burda okulda önüme geldi bi daha böyle bi hata yapmıcam canım ya ama öğlen avmdeydim ve çorba salata yedimDilekcim peynirli biberli ekmek dedigin katıkli diyorlar hatayda.
O mu ?
Sanırım o, ayy sen de hataydaymissin kii.
Eşim yedi bu sabah onu, burnuma bi koktu bi koktu misss gibi.
Yarın kahvalti da bende yicem.
Ayy çok özledim
Harikasin. Akşam sadece çorba ... way beee. Bi zotttiri yiyen benimİyi akşamlar kızlar Menümu vereyim
Sabah
1 tane etimek
2 zeytin
1 parça peynir
Salatalık domates
Yeşil çay
Öğle
1 tene baget
1 kase cacık
Ara
Sütlü tarcinli kahve
Aksam
1 kepçe yayla corbasi
Ara
Yeşil çay
2.5 litre su
Spor yok
Ausencia Ahu060812 @Sherrysherrylady
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?