Neden keyifsiz? Bisi yoktur umarım
Huzur ablacım... Mutluluktan daha önemli ve saplantı aşk değil :) ben yaşama aşığım, kelebeklere kuşlara kedilere papatyalara gelinciklere aşığım, müzik ruhumun gıdası, kitaplar yoldaşım. Ben kırmızıyım, yeşilim, pembeyim, turuncuyum, maviyim. Ay, güneş, yıldızlar, hepsi benimben aşka aşığım daha ne olsun. Allaha şükür
Cumartesi bi hafta misafirim var yememeliyim kızlar haftaya desteklerinizi bekliyorum inşallah düzenimi korurum
Sporu aksatmam
Bu hafta benim için süperdi teşekkürler
İyi akşamlar kızlar Menümu vereyim
Sabah
1 tane etimek
2 zeytin
1 parça peynir
Salatalık domates
Yeşil çay
Öğle
1 tene baget
1 kase cacık
Ara
Sütlü tarcinli kahve
Aksam
1 kepçe yayla corbasi
Ara
Yeşil çay
2.5 litre su
Spor yok
Ausencia Ahu060812 @Sherrysherrylady
Menümü yazıp kaçayım yoruldum
Sabah
1 dl ekmek
Mantar sote .
1-2 çt pattis
Az tahin
5 zeytin
Öğlen .
1 tb . Sebze kurusu yemegi
Az yufka .
Akşam :
Kuzularımın yaptıgı tepside mantıdan minik bir porsiyon yemiş olabilürüm.
Su 2 oldu bugun .
Saat 6 7 arasiydiben bu hafta hep 4 gibj yiyodum aksami hep bu misafirler bozdu düzenimj. Bi de yüz buldum onlardan kilon yokji neden diyet yapion falan dedielr
Selam kizlar aksam vaktim olmadi giremedim..tariflerin fotolarini yarin aksam atacagim..unutmadim aklimda :)
Menum
Sabah:yumurta.1 dilim kizarmis diet ekmek.2 zeytin
Ogle: ton balikli salata
16:00 cooook aciktim 7-8 tane susamli çubuk
19:00 yumurta..Ataya salata yaptim ondan kalani yedim 1 corba kasesi kadar..
Sabah güzel eksiler görürüz emeklerimizin karsiligini aliriz insallah..iyi uykular tatli rüyalar..
Günaydın arkadaşlar sabahın nurunda tartıldım nakliyeciler tartımı götürmedenve çok mutluyum
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.2
Fark 1300
Ben bu gazla bütün evi taşırım şimdi
Cumanız hayr olsun canlar .
Malum koşturma günü
Kilo bildirip kaçayım .
Ausum başlangıç 73 tü
Bu sabah 72.4
vorones haklısın kuzum o menü kilo aldırır çünki hayvansal gıda olmadıgından pro tüketemiyorum Tabe mantınında etkisi var kuzu . Bu hafta zati geçiş haftası can o yüzden loleranalıyım yoksa aus madara ettiydi şimdiye beni
78.4 ile basladim 77.0
Ausencia
kaybettim ben 17 şubatıbu kendim için
geçen hafta 65,9
bu hafta 64,9
fark 1
bunada şükür bakışı
ya o menülere nasıl sabit çıkarsın canım ya, bu bünyeler çok hainBen sabitim anlamadım dün sabah eksik çıktım hatta akşam kıyafetle ve su içmişler bile daha azdım bu sabah geçen haftayla aynı :/ karnım çok şişti dün spora gidip yürüyeyim dedim yürüdüm De niye böyle dengesizlik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?