Harika sın Saadet
Huzur ablacım... Mutluluktan daha önemli ve saplantı aşk değil :) ben yaşama aşığım, kelebeklere kuşlara kedilere papatyalara gelinciklere aşığım, müzik ruhumun gıdası, kitaplar yoldaşım. Ben kırmızıyım, yeşilim, pembeyim, turuncuyum, maviyim. Ay, güneş, yıldızlar, hepsi benimben aşka aşığım daha ne olsun. Allaha şükür
Böyle Menü olursa bence kilo alrsin ablaMenümü yazıp kaçayım yoruldum
Sabah
1 dl ekmek
Mantar sote .
1-2 çt pattis
Az tahin
5 zeytin
Öğlen .
1 tb . Sebze kurusu yemegi
Az yufka .
Akşam :
Kuzularımın yaptıgı tepside mantıdan minik bir porsiyon yemiş olabilürüm.
Su 2 oldu bugun .
Harika sın Saadet
Keske sabaha kadr uyusak açıkma gözü dönmüş hissi olmadan. Ben de akşamı ekmksiz yedim gene aciktimAçım sanki karnabahar bu kadar tuttu
Allahım bunları söyleyen Sadettt mi inanamıyorumHuzur ablacım... Mutluluktan daha önemli ve saplantı aşk değil :) ben yaşama aşığım, kelebeklere kuşlara kedilere papatyalara gelinciklere aşığım, müzik ruhumun gıdası, kitaplar yoldaşım. Ben kırmızıyım, yeşilim, pembeyim, turuncuyum, maviyim. Ay, güneş, yıldızlar, hepsi benimben aşka aşığım daha ne olsun. Allaha şükür
Canım aslında az oluyor benimkide bugün pek tadim yok iştahım da bunları bile yemek için yedim resmen güçten düşmeyin diyeHarikasin. Akşam sadece çorba ... way beee. Bi zotttiri yiyen benim
Ekmek yemeyeli çok oldu da karnabahar bu kadar tuttu gerçi gece oldu yatalım ki kahvaltı saati gelsinKeske sabaha kadr uyusak açıkma gözü dönmüş hissi olmadan. Ben de akşamı ekmksiz yedim gene aciktim
Ausencia
MENÜM Perşembe
SABAH
Peynir
4-5 ceviz
Yarım lahmacun kadar peynirli (biberli ekmek)
ÖĞLE
Çorba
Salata
Çay
ARA
İki tatlı kaşık tahin pekmez
AKŞAM
5 köfte
Yoğurt
Az tavuk
bir iki kaşık pirinç pilavı
Yeşil çay
2 lt su
2 mile Leslie yapıcam inşallah
Antepia27 ablam ya Menü vereyimm senjn menüm harika . Ben tırt bugün
Sabah
1 kucuk dilim gözleme
Öğle
1 bucuk içli köfte kiymali
Tonbalikli salata 1 tabak
2 kaşık çorba
Akşam.
Salata (turp havuç domates )
Kasarli Mantarlı yumurta ( 2 tane kadardir yumurta )
1 kaşıkucu tahinpekmez
1 minik parça lavas
Canım tatlı istiooooo. Spor oldu bencesu iyi
Cumartesi bi hafta misafirim var yememeliyim kızlar haftaya desteklerinizi bekliyorum inşallah düzenimi korurum
Sporu aksatmam
Bu hafta benim için süperdi teşekkürler
Hımm . Böylesi sebepten yememek kötü olmuş canım ya. .allah tadimizi tuzumuzu kacirmasinCanım aslında az oluyor benimkide bugün pek tadim yok iştahım da bunları bile yemek için yedim resmen güçten düşmeyin diye
Saat 6 7 arasiydiDilekciğm Tebrikler şeker ve ekmeği ne kadar azalttı canım arkadasim devam bu yaz bu konuya nokta koymalısın
Nerdeyse emwkli olacaz 15 yıldır yaklaşık
Canımmm akşam bı günün amlam ve önemine uymamış inşallah vakit erkendir yediğinde
Ama yarına yinefe Ömercik ler grubumuzdan ümitliyim
Ortiler mortiler 1.lik sonunculuk hangi derecr varsa bixim olacak
Canım aklın buraya yaxacağın menüde olursa dikkat ederdin inşallah
Geçtiğimiz 1 haftanın en kötü menüsü perş.ye denk gelmeyeydi vero. Yoksa senin çok önceki menülerine göre çok iyi.
Ama artık o çoook eskiler tarihe gömüldü.
Bugün listede olmanın , yarışın sorumluluğunu hissediyorum demişsin ... onu kaybetme .
Yarın çok iyi bir bildirim bekliyordum senden .... çooook iyi :)
Spora başlamam harika bir karar arselkamm .. ilk günleer biraz zor gelecektir .
Menünde güzel canım .
Kahvaltıda da ekmeğin bir dilimini ve tahin pekmezi çıkarsan sorun yok ece . 1 dlm de yumurta olduğu için :)
Beni güzel ... spor güzel... sen güzel ...
Ben miskinim bu gece . Maç izlemekteydim keyifsiz keyifsiz ...
Beklenen saadet ... özlenen neşe ... aranan kan bulundu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?