Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen hafta :68.8
Bu hafta 69.3
Gelen +500

aaaaaa, ne oluyor yawwww, ben ne kaçırdım... Yarım yamalak gözlemlerimle bu hafta bize süpriz yapacaksın sanmıştım. Ama Banucum senin bünyenin sürecine göre gelecek hafta atılım yapacaksın inş

tebriklerrrr
geçen hafta 86.100
bu hafta 85.400
fark 700gram
seni de tebrik ederim Tuba inşallah böyle böyle önce 70ler sonra 60lar gelecek
Gunaydin

Gecen hafta:76.2

Bu hafta:74.9

Fark:1300

Eki Görüntüle 1955135

ooooooooooooooo koca bir alıkş buraya özel bir şey yaptın mı bu hafta? Ben takip edemedim de merak ettim şimdi

Günaydın arkadaşlar sabahın nurunda tartıldım nakliyeciler tartımı götürmedenve çok mutluyum
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.2
Fark 1300
Ben bu gazla bütün evi taşırım şimdi
Süpersin canım
78.4 ile basladim 77.0
hafta içi tuttum kendimi yazmaym diye @MuMu85 @Ausencia

geçen hafta : 81.1
bu hafta :79.5
giden : 1.6

spor: 498 dk yürüme ( yaklaşık 48-49 km ) Ahu060812
Kızlar hepinizi tebrik ederim çok güzel sonuçlar

Sporda yürümek dünkü eksiyi alıp götürmüş Mimu.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Dün öyle yorulmuşum ki gelemedim bütün gün evi temizle komple süpür topla akşam için yemek hazırla Sonra yemek Faslı Sonra çay servisi in çık in çık 90 dk eliptik yapsam bacaklarım bu kadar ağrımazdı pert oldum resmen
Kızlar dün spor bildirmişsiniz ama Perşembe sporları puanlanmıyor çünkü şişlik yapıyo kendine güvenen ben şişmiyorum diyen yapsın mesela A arselka spora yanlış zamanda başlamışsın inşallah Perşembe tartılmışsındır fark var mı görürsün bi tartıl bakalım dünle bugün farklı mı

Yavaş yürüdüm ama wc ye çıkamıyorum geçen hafta hiç birşey yememe rağmen düzenli wc ye çıkmıştım :/ sen demiştin ahum haftaya işin zor diye
Hmmm anladım yürüyüşü de wc için mi yaptın neyse kuzu hayırlısı.önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…