Ayyy insallah verommm sen 3 haftaya hatta 2 :) mezun ol yerine geceyimOwweee harika. 74 sun demek bu .tut yakala bırakma ablam
Tebrikler ne güzel de gitmiş 900
Dikkat ettim betulum genelde protein aldim..birde pazartesiye arti baslamadim..arti baslayinca cumaya kadar temizlemek icin ugrasiyo insan.tebriklerrrr
seni de tebrik ederim Tubainşallah böyle böyle önce 70ler sonra 60lar gelecek
ooooooooooooooo koca bir alıkş burayaözel bir şey yaptın mı bu hafta? Ben takip edemedim de merak ettim şimdi
Aman baci napiyim millet ne yaptgimj bilsin. Hepini meto yapmiyor zaar. Belirtem dedim
Sende ortimmmm
Anaammm Vero diyet ipuculari veriyoooorrr
Sagol masumcum..uzulme artina bunye bu robot degil ki..haftaya verirsin
Sagol sekerciiiim insallah devami gelir..Tebrikler ablacım çok iyi vermişsin
Ayy inşallah. En geç haziran basında hedefime 59 58 ulaşmam lazimmmmmAyyy insallah verommm sen 3 haftaya hatta 2 :) mezun ol yerine geceyimbu haftada derece gelecek senden
He baktım sana da aklıma ds geldi lakin. Çok kizzz veremem o kadar . Sana yaklsşam kardirTebrikler tatlım çok iyi vermişsin haftayada gel beni geç hadi
Kız bilmiom aç kalıom die süt azalıo mu ne . Rezene yaptım kendime sut artsin deye. 1 yasinà kadar zor goruniSüpersin verooo süperrr
Amaaa yaaadiyemeden geçemeyeceğim
Emzirmek saatlerce spordan daha çok yaktırıyor sana vero 3 yaşına kadar emzir
Canım kas yaptıkça spor artı çıkarır bu yüzden her Perşembe önlem için mutlaka ama mutlaka tartıl.hangi günler gidicen spora
kız 79 u görsem cıs yermiydimtabiki de yemezdim
Neyse iyi oldu haftayada uğraşmaya devam ben şükrediyorum halime hatta Allah bozmasın istikrarla gidiyo ya hamd olsun hedefi bi hafta şaştım ama biliyordum ortalama verdiğim kilodan denk gelmeyeceğini neyse bakalım yola devam
@DelyDoly bu haftada oydu buydu şuydu dersen bozuşuruz haa artık bizi sevmediğini düşünmeye başladım
Ayy kız senin evlenmenı çok istiom valla. Hadi inşallahhPatroniçemmmm, istanbulda yaşamak, çalışmak zor cidden zor. Çoğu zaman şu halde oluyor insan. Helede iş gereği insanlarla hep iletişim içindeyse Bak ne diyeceğim, inşallah ben de hayırlısından bir kociş bulur evde otururum sonra ohhh hep sizlerle hep sizlerle olurum
Dikkat ettim betulum genelde protein aldim..birde pazartesiye arti baslamadim..arti baslayinca cumaya kadar temizlemek icin ugrasiyo insan.
Sende ortimmmm
Anaammm Vero diyet ipuculari veriyoooorrr
Sagol masumcum..uzulme artina bunye bu robot degil ki..haftaya verirsin
Daha da bahane bulun betülümgelelim işin özüne
geçen hafta: 77
bu hafta: 76.7
Fark sadece -300
Hedefimden çok uzak kaldımHele bu son iki hafta bir al bir ver oldu gibi. Hastalığın etkisi oldu mu bu hafta bilmiyorum
Teşekkürler çok katılamıyorum okul ev derken ama okuyorum kızlar mesajları takipteyimVaavvvv süper çok iyi vermişsin canım tebriklerr
Wayyyy seni yere bakan yürek yakan.. annam senin orti kim . İnşallah gecemen bizi. Tebriklerrrrr. 7 ler geldi ya harikasınnn. Bu hafta bu farkı neye borçlusun. Az tiyo ver giKilo bildirim zamani.
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 79.3
Fark 2100 gr
Yüzde 2.58 ( sanırım)
14 şubat hedefim olan 79.9 u tutturmuş hatta geçmiş bulunuyorum.
Vero gibi tarti resmide ekliyelim bari..
Eki Görüntüle 1955197
Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.0
Bu hafta 105.9
Fark 1.100
Yüzde 1.02
Ayyy çok sevindim
He ya yeni tarih ve Hedefler belirleyekSağol Kaptanim. Teşekkürler.
Klasik olacak.belki ama.senin sevgili ortim @Sekercikiz ve tüm takımın emegi büyük
Sayenizde 14.şubat hedefimi.gectim..
İnşallah şubat sonunu eksi 10 kg ile kapatmak.istiyorum bunun icinde bana 78.2 kafi gelecek,,
Benim gecen hafta basima geldi 700 gram arti..onu temizlemem kac günü mü almisti..aynı ben işteeee şimdi artı temizliycemmm
hemen motivasyonum bzoluyor benim yemege sarabiliyorum ondan korkuyorumm
Benim gecen hafta basima geldi 700 gram arti..onu temizlemem kac günü mü almisti..
Iste o psikoloji bende de var hemen yemeye basliyorum eger 77 sinirinda takilsaydim diyeti birakirdim belkide..ama bu pro beni kurtardi..oglen yumurta getirdim 2 tane onu yiyecegim..haftasonu pro yapalim yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?