Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tebriklerrrr

seni de tebrik ederim Tuba inşallah böyle böyle önce 70ler sonra 60lar gelecek

ooooooooooooooo koca bir alıkş buraya özel bir şey yaptın mı bu hafta? Ben takip edemedim de merak ettim şimdi
Dikkat ettim betulum genelde protein aldim..birde pazartesiye arti baslamadim..arti baslayinca cumaya kadar temizlemek icin ugrasiyo insan.

Kız bilmiom aç kalıom die süt azalıo mu ne . Rezene yaptım kendime sut artsin deye. 1 yasinà kadar zor goruni

Ayy kız senin evlenmenı çok istiom valla. Hadi inşallahh

gelelim işin özüne
geçen hafta: 77
bu hafta: 76.7
Fark sadece -300

Hedefimden çok uzak kaldım Hele bu son iki hafta bir al bir ver oldu gibi. Hastalığın etkisi oldu mu bu hafta bilmiyorum
Daha da bahane bulun betülüm
. Bu hafta hep bakecem menuelrine .cuma böyle ağlamana içim el vermio.

Wayyyy seni yere bakan yürek yakan.. annam senin orti kim . İnşallah gecemen bizi. Tebriklerrrrr. 7 ler geldi ya harikasınnn. Bu hafta bu farkı neye borçlusun. Az tiyo ver gi

He ya yeni tarih ve Hedefler belirleyek Ausencia

aynı ben işteeee şimdi artı temizliycemmm
Benim gecen hafta basima geldi 700 gram arti..onu temizlemem kac günü mü almisti..

hemen motivasyonum bzoluyor benim yemege sarabiliyorum ondan korkuyorumm

Iste o psikoloji bende de var hemen yemeye basliyorum eger 77 sinirinda takilsaydim diyeti birakirdim belkide..ama bu pro beni kurtardi..oglen yumurta getirdim 2 tane onu yiyecegim..haftasonu pro yapalim yine..

evet bende pro yapcam ya tavugum filan vardı evde bari hafta sonu buna çalışayım napayım
(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…