Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ne yedim yazım de unutmim
Sabah ilik limonlu su
Öğle
2 buçuk haşlama yumurta
3 dilim kaşar peynir
4 zeytin
Salata az minik yufka ekmek
Biraz fazla mı oldu ne yumurta bi de beyaz peynir im bitmişti. neyse ama sabah yemedim ya öğle de erken oldu biraz . Olsun varsin

kim demiş yolarim kız onları. . HemMen bişiler yapmam lazım.

vero bak bak yaaa ayyy iyi ki sen duymuyorsun yazılanları bu hafta moralini bozdu kilo verdi diye iki hafta üst üste haftaya nutellalı ekmekleri yer hiç bişe yapamaz diyorlar

Göster onlara veroooooom

Gunaydin

Gecen hafta:76.2

Bu hafta:74.9

Fark:1300

Eki Görüntüle 1955135

Günaydın arkadaşlar sabahın nurunda tartıldım nakliyeciler tartımı götürmedenve çok mutluyum
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.2
Fark 1300
Ben bu gazla bütün evi taşırım şimdi

78.4 ile basladim 77.0

hafta içi tuttum kendimi yazmaym diye @MuMu85 Ausencia

geçen hafta : 81.1
bu hafta :79.5
giden : 1.6

spor: 498 dk yürüme ( yaklaşık 48-49 km ) Ahu060812

Ausencia

kaybettim ben 17 şubatı bu kendim için
geçen hafta 65,9
bu hafta 64,9
fark 1
bunada şükür bakışı

kızlar tebrik ederim,bu ortilik ve mortilik baya gaza getirmiş herkesisizin sonuçlardan sonra sonuç yazmaya çekiniyorum açıkcası

@MuMu85 yine piştiiii

Kilo bildirimi
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.4
Fark -900
Yüzde 1.1

ahum Tebrikler canım

vay maşallah bildirime gel süpersin canım

Betulina canım gramlı olsun yeter bence yağ vs gösteren şeylere pek güvenmiyorum ben :)
arzum kullanıyorum ben de , memnunum bi sıkıntı çıkarmadı hiç

ben!m baskül de arzum memnunum tavsiye eferim

tebriklerrr ablaaa süpersin

teşekkürler canım sende bozma moralini haftaya yine bi bomba paylaşırsın

COKKK iyi vermişsin ablam sonunda oldu bak tebrikler

teşekkürler canım bende seni kutlarim

ayyy evet canım inşallah görücez attık 99 ayak sesleri ni duyacak kadar yaklaştım sen 69 ben 99 çok şık bir ikili oluruz
Martta bu işi halledelim canım insallah

Sağolasın Mimummm cansınn

Allah razıı olsun güzelimmm inşallahh Rabbim hepimize kalbimizden geçen dillendirmediğimiz her ne duamız var ise nasip etsin.Öylee sınavdayımm ne diyim Rabbime şükürler olsun

Galibaaa kuzumm değişimime sinir oldu başkaa bir açıklaması yokk hele şu mayıs gelsinn iyice çatlatcam bennn

Sağolasınn güzelimmm ama inan hiç bir şeyde yapmadım.Kimseyi kırmam ben benim en büyük zararım kendimedir.Yaniii bilemiyorumm ona genee de kötü bir şey demiyorum.Yaradalını severizz yaradan dan ötürüü Allahım herkesin gönlüne göre versin.Lakin tüm günümü mahfetti

Tebrik ederim canım vokallerini güzel gitmiş bu hafta

Ayy inşallah. En geç haziran basında hedefime 59 58 ulaşmam lazimmmmm
Kız ne haziranı en geç mart sonu böyle devam et 58 lerdesin sonra koruma için yine burdasın
Ay iyi hatırlattın hemen yapıyorum

Wayyyy seni yere bakan yürek yakan.. annam senin orti kim . İnşallah gecemen bizi. Tebriklerrrrr. 7 ler geldi ya harikasınnn. Bu hafta bu farkı neye borçlusun. Az tiyo ver gi
Sanırım siz 1. Siniz. Çünkü senin.yuzden fazla
Kız ben mi.sana.tüyo verecem, azicik kissan kilo kilo gidiyor senden
Abavvvvv vero benden.tuyo istiyiiii
Aslında her zamanki duzenimi değiştirdim.
1 de.önceki 15.günde sadece 300 gr gitmişti benden onunda etkisi var.diyorum
Nisan sonu.mayis.başı gibi 69 ları da gördüm mu kendimi başarılı sayacam.
Çok mutluyum ama.yaaa

kuzularına Allah kavuştursun,-900 süper tebrik ederim

Geçen hafta :68.8
Bu hafta 69.3
Gelen +500

masumm,neden böyle canım acaba yaa,vücut kendini mi kitledi naptı,smoti makinan gelsin bol bol yapıp içersin hem belki bağırsaklarada fayda eder

bu arada kendime internet paketi aldım akşamları burdan uzak kalmak istemedim hasretinize dayanamıyorum

doktorum geçmiş olsun,havalardan heralde çocuklarda büyüklerde bi hastalık salgını var burdada

benim kp de senin eşin gibidir ama kv herşeyi aldı eline ustamı çağrılacak gidiyo kendi hallediyo,müdannası yok kp e,çay seti mi bozuldu,sen ver servise canım,olmadı yenisini al

Geçen hafta kaçtım ben ya.
64.9 galiba
Bu hafta 63.2 fark 1700
Derse geldim öğrenciler hocam zayıflamissinz baya belli dedielr

kız vorones,morti çatlatıyosun heee,senin yemekler sadece kafanda zihninde,yoksa yediğinden değil,spor yapmıyodun sanırım,bide yapsan ne olur bilmem
tebrik ederim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…