kim demiş yolarim kız onları. . HemMen bişiler yapmam lazım.
Günaydın arkadaşlar sabahın nurunda tartıldım nakliyeciler tartımı götürmedenve çok mutluyum
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.2
Fark 1300
Ben bu gazla bütün evi taşırım şimdi
Cumanız hayr olsun canlar .
Malum koşturma günü
Kilo bildirip kaçayım .
Ausum başlangıç 73 tü
Bu sabah 72.4
vorones haklısın kuzum o menü kilo aldırır çünki hayvansal gıda olmadıgından pro tüketemiyorum Tabe mantınında etkisi var kuzu . Bu hafta zati geçiş haftası can o yüzden loleranalıyım yoksa aus madara ettiydi şimdiye beni
78.4 ile basladim 77.0
Ausencia
kaybettim ben 17 şubatıbu kendim için
geçen hafta 65,9
bu hafta 64,9
fark 1
bunada şükür bakışı
Kilo bildirim zamani.
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 79.3
Fark 2100 gr
Yüzde 2.58 ( sanırım)
14 şubat hedefim olan 79.9 u tutturmuş hatta geçmiş bulunuyorum.
Vero gibi tarti resmide ekliyelim bari..
Eki Görüntüle 1955197
Betulina canım gramlı olsun yeter bence yağ vs gösteren şeylere pek güvenmiyorum ben :)
arzum kullanıyorum ben de , memnunum bi sıkıntı çıkarmadı hiç
tebriklerrr ablaaa süpersin
COKKK iyi vermişsin ablam sonunda oldu bak tebrikler
yine gelmiyordu
ay şeriiiiiimmm gönülden tebrikler çooook çoook sevindim senin içinnnn
canım delyim Rabbimin imtihanından dimdik çıkıyorsun. çok daha güzel günler göreceksin hayırlısıyla sen çok güçlü bir kadınsın
ablacımmm tebriklerrr 99 partisine az kaldı... senin 99 partisi ile benim 69 partisini birleştirsek mibnde hayatım da görmedim o rakamı
Sağolasın Mimummm cansınnyine gelmiyordu
ay şeriiiiiimmm gönülden tebrikler çooook çoook sevindim senin içinnnn
canım delyim Rabbimin imtihanından dimdik çıkıyorsun. çok daha güzel günler göreceksin hayırlısıyla sen çok güçlü bir kadınsın
ablacımmm tebriklerrr 99 partisine az kaldı... senin 99 partisi ile benim 69 partisini birleştirsek mibnde hayatım da görmedim o rakamı
Allah razıı olsun güzelimmm inşallahh Rabbim hepimize kalbimizden geçen dillendirmediğimiz her ne duamız var ise nasip etsin.Öylee sınavdayımm ne diyim Rabbime şükürler olsunAhhhh sen anlattıkça benim içim yandı resmen ya bunlar nasıl insanlar nasıl bir zihniyet verende rabbim alanda rabbim kuzum ne olur üzme o kadar kendini sonuçta herkesin bi sınavı var buda seninki diye düşün ama sen acıların en büyüğüyle sınav ediliyosun ve mekanın mertebende ona göre yüksek olucak ne olur böyle düşün ve tıka kulaklarını böyle insanlara öyele bi konu açtıklarında ne olur kibarca sustur dinleme kendi pskolojin için rabbim sabrını versin ve o melek uyudukça sana iyilikler güzellikler versin rabbim dilerim
K7zlar hemen hemen herkesi alıntıladım telden silinmiş hepinizi ayrı ayrı kurlarım süperiz maşallah
Galibaaa kuzumm değişimime sinir oldu başkaa bir açıklaması yokk hele şu mayıs gelsinn iyice çatlatcam bennnTeşekkürler canımm
Allah seni
Sen şükür e devam canım o kadında gördüğüm tek şey kıskançlık.senin böyle genç kız gibi gezmeni çekemiyodur bide diyon full makyaj şıkır şıkır.iyice çatlamış.sen geçmişe bi sünger çek kilo ver dahada zayıflayarak çatlatmaya devam.
İnşallah betüş inşallah en kısa zamanda Allah gönlüne göre versin
Sen yine hem Perşembe hem cuma tartıl canım eksi olması sorun değil artı olacakmı diye bakalım fark
oooo süpersin inşallah bende haftaya yaşayacağım bu anı.bende atacağım fotolu tartı
Sağolasınn güzelimmm ama inan hiç bir şeyde yapmadım.Kimseyi kırmam ben benim en büyük zararım kendimedir.Yaniii bilemiyorumm ona genee de kötü bir şey demiyorum.Yaradalını severizz yaradan dan ötürüü Allahım herkesin gönlüne göre versin.Lakin tüm günümü mahfettiKuzum bu sahsin kesin sana karşı bi cekemez durumu var.
Resmen senden intikam almaya kalkmış aklınca.
Evlat sahibi olmuş bakalım hayrını görecek mi ?
Böyle evladı ile ovunup nispet yapanların sonu pek iyi gelmiyor.
Sen gönlünü ferah tut canım benim
Tebrik ederim canım vokallerini güzel gitmiş bu haftaahum Tebrikler canım
vay maşallah bildirime gel süpersin canım
ben!m baskül de arzum memnunum tavsiye eferim
teşekkürler canım sende bozma moralini haftaya yine bi bomba paylaşırsın
teşekkürler canım bende seni kutlarim
ayyy evet canım inşallah görücez attık 99 ayak sesleri ni duyacak kadar yaklaştım sen 69 ben 99 çok şık bir ikili oluruz
Martta bu işi halledelim canım insallah
Kız ne haziranı en geç mart sonu böyle devam et 58 lerdesin sonra koruma için yine burdasınAyy inşallah. En geç haziran basında hedefime 59 58 ulaşmam lazimmmmm
Ay iyi hatırlattın hemen yapıyorum
Vokallerini değil bu hafta olacaktı akıllı telefon şaşırdıTebrik ederim canım vokallerini güzel gitmiş bu hafta
Sanırım siz 1. Siniz. Çünkü senin.yuzden fazlaWayyyy seni yere bakan yürek yakan.. annam senin orti kim . İnşallah gecemen bizi. Tebriklerrrrr. 7 ler geldi ya harikasınnn. Bu hafta bu farkı neye borçlusun. Az tiyo ver gi
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Bugün kuzularım geliyorlar
Dünkü menüm
Sabah 2 yulaflı bisküvi, çay, bikaç a.fıstığı
Öğle peynirli kuskus, 1 kornişon
Ara komşuda kahve, 1 kare çikolata, yarum armut, yarım ayva, 2 lokma şekersiz kızılcık pestili
Akşam ızgara uskumru, marul salatası, 1 dl tahıllı ekmek
12 gün gecikmeli adetim dün geldi nihayet. Şişim yine çok fena
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 77
Bu hafta : 76,1
Fark : 0,9
Yüzde : 1,17 %
Geçen hafta :68.8
Bu hafta 69.3
Gelen +500
bu arada kendime internet paketi aldım akşamları burdan uzak kalmak istemedim hasretinize dayanamıyorum
Ausencia kaptanım doktorcum sabah işe giderken kızı ateşlenmiş Sonra işe gitmeyim diye içeri girerken telefonu eşinin eline tutuşturmuş oda farkında olmadan işe götürmüş.doktoruma ancak öğlen getirebilirmiş teli.öğlene kadar @kelebekolacam yok yani.haberiniz olsun.bana bakıcısının telinden mesaj attı merak etmeyelim diye haber verdi düşünceli arkadaşım
ayyyy kaptanımmm evde bir şey bozulsun adam tamir ettirmiyor yada yenisini almamak için pis cimri bugün yarın diye sürekli oyalıyor çay setim bozuldu tam 2 aydır evdeki yedekle idare ediyorum nasılsa yaptıracak diye 2 aydır servise götürmedi bugün yarın deyip durdu dediimmm tamam ses çıkarmadım... her sabah idare ettiğim kettle düğmesi bozuk elimle basılı tutacam ki çalışsıınnn... hadi canım yaptır tamam diyor ama icraat yooookkk ... kaç kere güzellikle söyledim kaçkere anlamadı bende bu sabah açtım ağzımı yumdum gözümü göreve gidiyormuş arkadaşlarla konuşamadı da sadece tamam ada tamam ada diyebildi.... hoşş normaldede hep tamam ada der icraat olmaz...
ama her konuda böyle bişey bozulsun demiii hayatta yapamaz yenisini almak içinde benim böyle cıngarrr çıkarmamı beklerrrr en son beni noktaya getirir sonra derki al ben alma mı dedim derrrr .... basit gibi görünüyor olabilir ama basit değil evde bişey bozulmasın diye edua ediyorum adam yoookkk yapmaz...bundan öncekie vimin penceleri bozuktu açılmıyor eşime diyorum bir adam getir aşkım sen yapamazsın yooook ne getirdi ne yaptırdı delirmeyeyim bennnn cam açılmadan öyle 3 yıl oturdu....... Güya mimar adam bir pencereyi yaptıramadı yemişim mimarlığını
Geçen hafta kaçtım ben ya.
64.9 galiba
Bu hafta 63.2 fark 1700
Derse geldim öğrenciler hocam zayıflamissinz baya belli dedielr
Maşallah çok iyi hızlı bi giriş olduGünaydın arkadaşlar sabahın nurunda tartıldım nakliyeciler tartımı götürmedenve çok mutluyum
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.2
Fark 1300
Ben bu gazla bütün evi taşırım şimdi
pufpuftan da teselli geldi yaDaha da bahane bulun betülüm
. Bu hafta hep bakecem menuelrine .cuma böyle ağlamana içim el vermio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?