Haftanın 1.si ... 7. takım
Herbirinizi yürekten kutlarım .
İstikrara devam . Hedef kendi haftalık hedefimize ulaşmak .... Ona ulaşınca derece mutlaka geliyor
Ortilermortilere karşı ...2. raund başladı ...
Kelebek ve Betül ... ahu ve dely ... sekericikiz ve sheryy ... ceyda ve mumu ... fatma ve verooo ..... 1 galibiyet daha alırlarsa ödüleee çook yaklaşıyor ..küçük kaçamağı ise kazanıyor
Ay çok sevindim.HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI
30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR
EVET GELSİN LİSTE .......
@ada81 HEDEF KİLO 70 /30 ARALIK KİLO 75.3
Ahu060812 HEDEF KİLO 79 / 30 ARALIK KİLO 86.4
begum75 HEDEF KİLO 58 / 30 ARALIK KİLO 60.7
@Betulina HEDEF KİLO 74 / 30 ARALIK KİLO 79.5
@Daydream15 HEDEF KİLO 74 / 30 ARALIK KİLO 79.1
@DelyDoly HEDEF KİLO 80 / 30 ARALIK KİLO 88.6
@Dersaadet_ HEDEF KİLO 70 / 30 ARALIK KİLO ?
@fatmanurkaya HEDEF KİLO 99/30ARALIK KİLO 110.8
@kelebekolacam HEDEF KİLO 73 / 30 ARALIK KİLO 78.7
@masumm HEDEF KİLO 67/30 ARALIK KİLO 72.7
@mimu88 HEDEF KİLO 74/30 ARALIK KİLO 79.3
@saydin78 HEDEF KİLO 58/30 ARALIK KİLO 64.1
Sekercikiz HEDEF KİLO 58 /30 ARALIK KİLO 66.7
Kedibochi HEDEF KİLO 79.9 / 30 ARALIK KİLO 84.2
@tuba52 HEDEF KİLO 84 / 30 ARALIK KİLO 88.8
vorones HEDEF KİLO 63 / 30 ARALIK KİLO 66.3
pamukskr HEDEF KİLO 64 / 13 OCAK KİLO 70.6
A arselka HEDEF KİLO 68 / 13 OCAK KİLO 71.9
@Nisaca HEDEF KİLO 105/ 30 ARALIK KİLO 112
@Zeynusum HEDEF KILO 68 / GIRIŞ 73
Eveeeeet 14 Şubat Hedef Yarışında Hedefi dolu dolu tutturan tek isimKedibochi Şerinin ödülü hafta sonu kullanmak kaydıyla afiyet bal şeker olsun .
Ahucum sağolsun verilen yüzdeleri hesaplamış , yolladı bana ..Eline emeğine sağlık .
Yüzde hesabını normalde sadece hedefi tutturanlar üzerinden yapacaktım ve ona göre ilk üçü belirleyecektim ama görüldüğü üzere hedefi tutturan tek kişi olunca
pamukskr %8.07
Sekercikiz %7.35
Ahu060812 %6.94
Bu sebeple yüksek müsadenizle ... yüzde olarak ilk üçe giren arkadaşlara da küçük bir kaçamak ödülü (hafta sonu tek öğünde tek porsiyon )
Hedefinde sadece 0.2 kilo kalan ve yarışa 1 hafta sizlerden geç başlayan @vorones e de ... küçük tek öğün tek porsiyon kaçamak ödülünü uygun görüyorum .vorones
Ahhh bizim morti fena ama vero vero vero Birgün seni yenecegim
Kaptanim tebrik ederim harika takım yonetiyorsun 1. Lik takimiyiz yahu yakında süper kupa bizim
Ahhh bizim morti fena ama vero vero vero Birgün seni yenecegim
Kaptanim tebrik ederim harika takım yonetiyorsun 1. Lik takimiyiz yahu yakında süper kupa bizim
Heee mi ablaVero senin metonun 4/1 bana ver yeter kuzum olurmu
Etiketlemeyi unuttumIyi akşamlar bugün ki menum
sabah 2 dilim kepek ekmeği ile tost
Ara şekersiz Türk Kahvesi
Öğle 2kepce çorba 4 yemek kaşığı bakla 3 yaprak sarma dün yiyemedim bugün dayanamadım
Ara 1 portakal yarım avuç leblebi
Aksam tavuk şiş bol salata ayran
Su 2
Spor 30 dk yürüyüş
Teşekkürler arselkam.
Leydim tebrik ederim sarışekerim benim
Tebrik ederim seni tatlim 17 subat hedef ı ni odulunü almsssin.
Sen bugün baya yemisin yeterTebrik ederim seni tatlim 17 subat hedef ı ni odulunü almsssin.Ben de 0.2 le kaçırdım. Sağolsun Ausencia banà kaçamak porsiyon ödülü vermis . Küçük demiş .meselâ ne.olabilir. acep. 1 tane halley mı yesem ay yoksa citir ekmek arası peynir domates mi yesem. benim kafa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?