Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadiii bakalimm guzelimm müthiş bir değişim olacakk saglamm moral olacak bizlere ben simdi onu hayal ediyorum.Birde beyaz ve kirmizi keten pantolonum var icine sigamadigimm yazlik iclerine girdimm mi bi tmistir
Olacak canimmm daha ne ciciler alacagiz insallah ))

ada81 çay setin hayırlı olsun kuzummm.
38 beden kotunu.tebrikss ederken.
Kiskandim kisss darısı basimaaaa.
Mayista benim kizim 1.yasina.basacak
Doğum gununde incecik olmak istiyorum.
Hamile kaldigimda 72.idim onun da altında olmak istiyorum inşallah en azindan 69 u gormek hedefim.
Mayis 20 kizimim doğum günü, sanırım yeterince zamanim var

Beni bi halley kesmes bi agzimi sursemmm ooo arkasi gelir sahsen bana odul verilirse biraz buyukce ekmege oyle dilim degil sucuklu peynirli tost olarak kullanirdimmm ohh miss sucuk mu koktuuu
Oyu evet koktu kisss.
Ama çok yememeli.sucuk çok faydalı Bisi değil

Canim tesekkurler ..aslinda benim kilomdaki biri 38 beden giyemez ama spora bagliyorum bunuuu alt taraf iyi incelmis sira ust trafta simdi ust icin neler yapabilirim onu dusunuyorum.

Canim insallah ece sultanin dogum gununde süper olacaksin )

Öğle akşam arası iki ara fazla , üstelik birinde galeta var .
Gerek yok tubacım .

Yarın pro besleneyim diyorum
Sabah yulaf kepeğinden krep yapsam mı?
Yoksa sadece yumurta mı yiyim ?

Krep yapma , bu hafta krep yaptın şans getirmedi :))

Ödülünü kullanmışsın veroooo ... çok menün tatlım ... her vakit bu hızda gitmez .
Hadi daha yarış bitmedi .

Bence de en güzeli kahvaltıda bir ödül

Hiçççç beğenmedim ...hiç ...

Pzt den itibaren toparlanmış menüler bekliyorum aeben hanım

Güzel menü canım , sarma içinde ideal gün seçimi :))

Vvvuuuuu canlar 1. Olmuşsunuz tebrikler

Devamını dilerim sizde bu gaptan olduktan sonra. Erimeyen kimse kalmazz aus

Seni eritmeden gitmemmm buralardan

Bence sen ekmeğin ucuna domates peynir koy , sabah ye . Bugün zaten çok olmuş menün .

38 woooooow.

Ausencia dikkat edicem salatayla
Ben kahveleri yazmiyomum şekersiz içiyorum diye
Yorumlarını dikkate alıyorum teşekkür

Şekersiz kahve candır . BU takımda ben başta kahve delisi çok .
Ben şekersiz sütsüz ..günde 3 fincan içerim .

Ausencia güzelimmmm 1. Olmusuzz sayendee çok teşekkür ederim emeklerine bizlerle tek tek ilgilenmenee emegine sağlık birtanem

Canım hepinizi ayrı ayrı seviyorum da ondan ...
Fıstık hatunlar olalım istiyorum

Kizzz birinci mi oldukkkk )) oley bize kaptanimin başarısı....sagol kapteniceemm

Sizin başarınız tatlım ...

Etimek ara öğün ausum çıtır çıtır

Evet tahinli oluyor bir porsiyondu yarisini kizlara verdim..

Çokta güzel oluyor biliyorum

He valla doğru dedinnn
Yarın yumurtaya talim o halde

Valla mi kaptanim. Tamam madem.. zaten küçük kaçamakti. Zıķıım olsun yemim halley

Canim tesekkurler ..aslinda benim kilomdaki biri 38 beden giyemez ama spora bagliyorum bunuuu alt taraf iyi incelmis sira ust trafta simdi ust icin neler yapabilirim onu dusunuyorum.

Canim insallah ece sultanin dogum gununde süper olacaksin )
Benim de 38 ler oluiio ama sıkışık. Az daha gayret baci. .istedgmz şekilde olacak.seni tebrik ederim ne güzel bi duygü dimi. Ben eşime XXL aratirken çok utanmistim. .doğumdan sonra bayram alışverişi yapioduk. Su halimize şükur

vorones domtis peynir ye kankii.
İçine benden azda.taze nane,
Ohhhh missss.. Hem.sute.faydali
Halley, ne.faydası var ki
Ekmeksiz yiyem madem. Ben su 3 haftalık başarı ödülüne talibim baci onu beklicem. Kacamakim belli simittt
Bu arada hani tarih demiştik ya. Buldum sen gibı doğum tarihinı baz alam ben de . Benim bebem de 31 mayis doğumlu . 57 ile hamis kalmstim . O günde 57 olmaliyimmmmmmmm

Insallah canim ayyy bi gaza geldim bundan sonra ust icin twist aletiyle calisacam ....ust her zaman bende daha kilolu durur...senin insallah hedefine az kaldiii cok guzel ciciler giyeceksin )

aus bir ,vero 2 allah sizin elinize düşene acısın zannımca sen austan beter gardiyan olacan bana

Yavrım bı hafta öylesine takılıyorum anlaşmam var ausla
Benim ki zir cahil yorumu ablam aus la bir olmaz .ondandır sopam . Kız abla.ben yasom7272 à bile yorum yapardım. Ekmek lerine laf ederdim ilahiiii ben .

Insallah canim ayyy bi gaza geldim bundan sonra ust icin twist aletiyle calisacam ....ust her zaman bende daha kilolu durur...senin insallah hedefine az kaldiii cok guzel ciciler giyeceksin )
Şükur benim üst yani bel incedir. Bugün eski kaşe kabanimi denedim oldu dugmeler hiç sıkmadi. .Ayy çok eglencelı yaz gelsin mis gibi olalım senin hedef kaçtı . Benim 63 57 aralığı çok zor gidiodu ya. Allah yardım etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…