Azcukk çenemiz düşmüş sanirsammSabahtan beri 400 mesaj nedir abiyatöbeee okuyamam
Ohhhh ohhh süper güzelim iyii günlerinde giy kullan tuuu tuuuuu masallaaaahhhhKizlar yeni geldim avm gez gez ..tabiii caydanlik setimi aldimmmm hahaa) bide defacto dan kot aldim 38 beden ben soook esim cok sasirdi ..alt tarafim cook incelmissss ..yuruyus eliptik hep bacagi popoyu inceltmis....ben once 40 olur dedim aldim denedim genis potluk vardi dedim bi 38 deneyim anammm cok guzel olduuu... ayy bu kadarcik verdigim kiloda bile fark etmis..spor tartida belli etmiyirmus ama pantolonlarda muthis farkettirdi...
Kizzz birinci mi oldukkkkAusencia güzelimmmm 1. Olmusuzz sayendee çok teşekkür ederim emeklerine bizlerle tek tek ilgilenmenee emegine sağlık birtanem
Olmasa ne yapardim bende bilmiyorum cocuklugumdan beri cok severim..anneme doktor ekmek yerine etimek ye demisti tuzsuz yerdi annem oradan alistim iste bende..Etimek görünce aklıma sen geliyorsun
Kolay gelsin , menünü beğendim; )
Sağol canimmm..ayy birazda ustum incelseee nasil gaza geldimmmAda güle güle kullan canım caycini
Kotun içinde tebriks
Kizlarr 1. Olduk yazmiss bende kesin bilgi diyee cok sevindim listelerde gözükmüyor amaa oyledirrr insallahhhhKizzz birinci mi oldukkkk)) oley bize kaptanimin başarısı....sagol kapteniceemm
Etimek ara öğün ausum çıtır çıtır
Bak ekran görüntülerini alıyorummmm saadettttt
haftaya mimu ve saadet temsili
Canım bu Cuma başlangıç olarak not alıyorum tabloya ... zaten yarın diyetisyen var . İnşallah kısa zamanda 80 ler gelsin .
Kız ben üşenmeyip neler hesaplıyorummm , bir sonraki haftayı planlarken ne hayal kilolar verdiyorum size bir bilsen
Dely delyyy ..bu şekilde yine 200 300 ancak gider ...belki o da gitmez .
Öğle hazır et dürüm den vazgeç .
Köfte sipariş et , salata ile ..tavuk şiş ye pidesiz ayran salata ..ama dürümleri bırak artık .
Akşamda öğlenin pro geçtiği için hep , sebze ye .
Lütfennnnnnn deli lütfennn .
1 dlm çavdar ekmeği ile yorumluyorum :))
Süt ve sonrasında ayran şişkinlik yapabilir .
Öğünlerde salata olsun , bol limonlu . Ananası sabah tüketmeni tavsiye ederim . Metan kahvaltıdan önce çalışsın .
eşil çayı da sabah değil sabah ve gün içinde tavsiye ederim .
Gayet güzel pamuğummm ..belki akşam ki kara lahana geçici bir şişkinlik yapabilir o kadar .
Sabah ve öğle epey sıkı olmuşşş , telafisi akşam menüsü ile olmuş sherry im .
Aradaki 3 etimeğe anlam veremedim day'im .
Kabak tatlısı Antalyada tahinlidir hep ama
Tesekkurler canimmm yazi iple cekiyorumOhhhh ohhh süper güzelim iyii günlerinde giy kullan tuuu tuuuuu masallaaaahhhh
Bendeee güzelim bendee mayista insallah sac baş ta degistircemm dahada iyii olaacakkkTesekkurler canimmm yazi iple cekiyorum))
Olmasa ne yapardim bende bilmiyorum cocuklugumdan beri cok severim..anneme doktor ekmek yerine etimek ye demisti tuzsuz yerdi annem oradan alistim iste bende..
Insallahhh canimmm super olacagizBendeee güzelim bendee mayista insallah sac baş ta degistircemm dahada iyii olaacakkk
Hadiii bakalimm guzelimm müthiş bir değişim olacakk saglamm moral olacak bizlere ben simdi onu hayal ediyorum.Birde beyaz ve kirmizi keten pantolonum var icine sigamadigimm yazlik iclerine girdimm mi bi tmistirInsallahhh canimmm super olacagiz)) ben de sacta mayista dusunuyorum degisiklik )
Teşekkürler aebenim canimcimmmLeydim tebrik ederim sarışekerim benim
Beni bi halley kesmes bi agzimi sursemmm ooo arkasi gelir sahsen bana odul verilirse biraz buyukce ekmege oyle dilim degil sucuklu peynirli tost olarak kullanirdimmm ohh miss sucuk mu koktuuuvorones domtis peynir ye kankii.
İçine benden azda.taze nane,
Ohhhh missss.. Hem.sute.faydali
Halley, ne.faydası var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?