Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar yeni geldim avm gez gez ..tabiii caydanlik setimi aldimmmm hahaa ) bide defacto dan kot aldim 38 beden ben soook esim cok sasirdi ..alt tarafim cook incelmissss ..yuruyus eliptik hep bacagi popoyu inceltmis....ben once 40 olur dedim aldim denedim genis potluk vardi dedim bi 38 deneyim anammm cok guzel olduuu... ayy bu kadarcik verdigim kiloda bile fark etmis..spor tartida belli etmiyirmus ama pantolonlarda muthis farkettirdi...

Bugun menuu
2 bardak ılık su
Sabah 10.45
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peynir
4 yesil zeytin
1 kirmizi biber cig ( közleme degil )
Maydanoz
Dere otu
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 findik ve 8 kuru üzüm

Aksam 16.10
Tonbalik ve salataaa

2.5 lt su ve yesil cay icildi... Ausencia ve Ahu060812 45 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm )

Ohhhh ohhh süper güzelim iyii günlerinde giy kullan tuuu tuuuuu masallaaaahhhh

Etimek görünce aklıma sen geliyorsun
Kolay gelsin , menünü beğendim; )
Olmasa ne yapardim bende bilmiyorum cocuklugumdan beri cok severim..anneme doktor ekmek yerine etimek ye demisti tuzsuz yerdi annem oradan alistim iste bende..

Etimek ara öğün ausum çıtır çıtır

Evet tahinli oluyor bir porsiyondu yarisini kizlara verdim..

Insallahhh canimmm super olacagiz )) ben de sacta mayista dusunuyorum degisiklik )
Hadiii bakalimm guzelimm müthiş bir değişim olacakk saglamm moral olacak bizlere ben simdi onu hayal ediyorum.Birde beyaz ve kirmizi keten pantolonum var icine sigamadigimm yazlik iclerine girdimm mi bi tmistir

vorones domtis peynir ye kankii.
İçine benden azda.taze nane,
Ohhhh missss.. Hem.sute.faydali
Halley, ne.faydası var ki
Beni bi halley kesmes bi agzimi sursemmm ooo arkasi gelir sahsen bana odul verilirse biraz buyukce ekmege oyle dilim degil sucuklu peynirli tost olarak kullanirdimmm ohh miss sucuk mu koktuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…