Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menün gayet güzel olmuş ortim şu balla hurma da olmayaydı iydi ya oda nazar boncuğu olsun artik

Birinciliğinizi tebrik ediyorum kızlar,
Ayrıca bireyselde birinci ve ikinci olan vorones ve @Sharrysharrylady yi de tebrik ediyorum. Bu çikolatalar da size
Aaa inanmiyorum yaa.
Bireysel de derece mi aldimmmm
Ben şok...
Çok teşekkürler
Kiz verooo iki emzirrn anne, mayis annesi olarak derece aldik.
Huzurluyum mutluyum vorones

Canim ilk hedef 60 sonraki 58..58 kilo olunca korumaya gececem ) cook uzun yolum var yanee...

Birinciliğinizi tebrik ediyorum kızlar,
Ayrıca bireyselde birinci ve ikinci olan vorones ve @Sharrysharrylady yi de tebrik ediyorum. Bu çikolatalar da size
Amaaaan tanrimmmmmgece gece gelen bu cikilatalari yerimmm teşekkürler. Ay ne güzel sevdim ben bu işi . Gelecek hafta gene birinci olucam hadi inşallah

Aaa inanmiyorum yaa.
Bireysel de derece mi aldimmmm
Ben şok...
Çok teşekkürler
Kiz verooo iki emzirrn anne, mayis annesi olarak derece aldik.
Huzurluyum mutluyum vorones
Ayy ne güzel bişi. Bu ney aslında tam bilmiom. Bireysel de birinci kime neye göre peki. Aslan emziren mayis anneleri

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 504. ETAP SONUC LİSTELERİ
10 - 17 ŞUBAT 2017

TAKIM DERECELERİ

7. TAKIM.................. 0,877%

9. Takım ................. %0,676

4.TAKIM.................... 0,675%

BİREYSEL DERECELER

7.takımdan.....................vorones....................%2,62

7.takımdan ....................Sherrysherrylady.................%2,58

8.takımdan........................LargeGemini...................%2,19

Bende tam bunu girecektim , @akrep33 kaptanım tebrik için gelmiş . Teşekkürler çok Çikolatalar can evimizden vursa da :))

Merhabaa

Cuma:
Sabah
Yulaf kepegi krep içinde peynir ve kırmızı biber vardı
Kahve

Ogle:
Izgara tavuk
Haşlanmış Brüksel lahana
Biraz mor lahana ve havuç
Cacık

Ara 1 ayran

Aksam:
Sodali ayran
2 kepçe kadar mercimek çorbası

Aslında aç değildim ama çorbayı canım istedi

Spor : öğle arası 35 dk akşam 60 dk toplam : 95dk yürüyüş

Ausencia Ahu060812

Ayy ne güzel bişi. Bu ney aslında tam bilmiom. Bireysel de birinci kime neye göre peki. Aslan emziren mayis anneleri

Tatlım 11 takım içinde , tüm yarışmacılar içinde ... sen 1. , sheryy 2. oldunuz bu hafta en çok kilo veren sizsiniz yani

Ayy teşekkürler çok sevindim.
Ben.yine sok.
Bireyselde derece yapan 3 kiside 2016 mayis annesi

Sayende ablamm. Can kaptan. Senin gibi böyle ilgi alaka gösteren kaptan oldu mü ben listedeyken bi de senin yüzünü kara çıkarır miyim . İnşallah devami da gelir .
TaBi bu arada tüm 7. Takım harika bence herkes çok ilgili menülerime yazdıklarıma herkes çok iyi can can can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…