Cook tesekkurler çikolatalarla can evimizden vurdun yaaa
Birinciliğinizi tebrik ediyorum kızlar,
Ayrıca bireyselde birinci ve ikinci olanvorones ve @Sharrysharrylady yi de tebrik ediyorum. Bu çikolatalar da size
Menün gayet güzel olmuş ortim şu balla hurma da olmayaydı iydi ya oda nazar boncuğu olsun artikCuma menü bildirimi – 17.02.2017
KALKINCA :
Bir bardak limonlu ılık su
KAHVALTI :
Yarım peynirli – biberli lavaş
Bir dilim tam buğday ekmeği
İki lokma peynir
2 parça pastırma
2 lokma kavurma
Biraz tereyağı
1 tatlı kaşığı dolusu bal
ARA : türk kahvesi
ÖĞLE :
4-5 yk ıspanak kavurma
1 yk yoğurt
1 kase şehriye çorbası
1 haşlanmış yumurta
ARA : az sütlü nescafe
AKŞAM :
Yoğurt soslu yeşil salata
ARA : çay ve hurma olur
SU : 2 Lt., yatana kadar 2,5-3 olur
Aaa inanmiyorum yaa.
Ayrıca bireyselde birinci ve ikinci olanvorones ve @Sharrysharrylady yi de tebrik ediyorum. Bu çikolatalar da size
Canim ilk hedef 60 sonraki 58..58 kilo olunca korumaya gececemŞükur benim üst yani bel incedir. Bugün eski kaşe kabanimi denedim oldu dugmeler hiç sıkmadi. .Ayy çok eglencelı yaz gelsin mis gibi olalım senin hedef kaçtı . Benim 63 57 aralığı çok zor gidiodu ya. Allah yardım etsin bize
Amaaaan tanrimmmmm
Ayy ne güzel bişi. Bu ney aslında tam bilmiom. Bireysel de birinci kime neye göre peki. Aslan emziren mayis anneleriAaa inanmiyorum yaa.
Bireysel de derece mi aldimmmm
Ben şok...
Çok teşekkürler
Kiz verooo iki emzirrn anne, mayis annesi olarak derece aldik.
Huzurluyum mutluyumvorones
Senin meto audi motoru.Ayy ne güzel bişi. Bu ney aslında tam bilmiom. Bireysel de birinci kime neye göre peki. Aslan emziren mayis anneleri
Ayy ne güzel bişi. Bu ney aslında tam bilmiom. Bireysel de birinci kime neye göre peki. Aslan emziren mayis anneleri
Ayy teşekkürler çok sevindim.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 504. ETAP SONUC LİSTELERİ
10 - 17 ŞUBAT 2017
Bende tam bunu girecektim , @akrep33 kaptanım tebrik için gelmiş . Teşekkürler çok
TAKIM DERECELERİ
7. TAKIM.................. 0,877%
9. Takım ................. %0,676
4.TAKIM.................... 0,675%
BİREYSEL DERECELER
7.takımdan.....................vorones....................%2,62
7.takımdan ....................Sherrysherrylady.................%2,58
8.takımdan........................LargeGemini...................%2,19
Çikolatalar can evimizden vursa da :))
Sayende ablamm. Can kaptan. Senin gibi böyle ilgi alaka gösteren kaptan oldu mü ben listedeyken bi de senin yüzünü kara çıkarır miyim . İnşallah devami da gelir .
Teşekürler rakibem hadi bakak görek
Heeeee. Hımmm. Tamam o halde .. haftaYa gene ben gene ben gene benTatlım 11 takım içinde , tüm yarışmacılar içinde ... sen 1. , sheryy 2. oldunuzbu hafta en çok kilo veren sizsiniz yani
Aa öyle mı tebrikler ..demek mayis ta hedefleré kesin ulasmis olursAyy teşekkürler çok sevindim.
Ben.yine sok.
Bireyselde derece yapan 3 kiside 2016 mayis annesi
Iddia ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?