ANALİZ SONUÇLARI
Ocak - Şubat 2017 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
BİRİNCİ
@medusa38 => 38,91% => 5. Takım -mezun-
İKİNCİ
@berilceee => 18,53% => 9. Takım -izinli-
ÜÇÜNCÜ
Ausencia => 18% => 7. Takım -mezun-
Genel Analiz listesine girmişim :)
Sağol canım teşekkürler.Günaydın günaydın günaydın
Derecelere doymayan her hafta yüzdesi gözetlenen en sevdiğim en sevgili takımım
Kedibochi ve vorones tebrik ederim sizi harikasınız haftaya daha dikkatli olan bu haftanın enleri diğer haftanın sonları olmasın genelde öyle oluyo rehavete kapılmadan istikrarla devam edin inşalllah
Benimde oğlan sınavda ben kapıda arabada bekliyorum herkes karı koca yada baba gelmiş bizde ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmm
Kaderim buuu böyle yazılmış yazımmm
Geçmiş olsun.diyemedim doktorum.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.soyle bi geçmiş yaptım.
Babamizda saolsun işten çıkıp hali sahada almış soluğu.sonra gelip yattı.
Kahvaltimizi yaptık.
1 gün bile olsa sizden ayrı olunca sudan çıkmış balık gibi oldum özledim kizlarrrrr
Ahahah ayni ben.
Vayy tebrik ederimmm.Genel Analiz listesine girmişim :)
Günaydın
Tamam bacım
Yanlız şuan yoldayım memlekete doğru eşim iş için gidiyordu bende sılayırahim yapayım dedim . Günü birlik
Netim kısıtlı o yüzden bugun giremem .bildireyim
@Dilekiyi merhaba canım öğretmendin dimi fatmanın arkadaşı . Hafta sonu pek gelemem ama pazarteaiden itibaran sıkı burda olacam.
Menülerini ve izlediğin yolu bana yazarsan sevimirim canım
He bu arada bu hafta gurup neymiş gösterelim şu cadılara
Aus bacı sen dünki menümü begenme tartı begendi bile
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.soyle bi geçmiş yaptım.
Kahvaltimizi yaptık.
1 gün bile olsa sizden ayrı olunca sudan çıkmış balık gibi oldum özledim kizlarrrrr
@Ahu060812 canım bilsem sınavımı
Kaçınçı sınıf bende bi öğrenciye hazırlanırken yardımcı oluyorum 3.sınıf bizim öğrenci çok zor bi sınav
3.sınıf mart 12demi ne olacak bilgin varmı canım
canım geçen hafta bende çok yoğundum bende seninle ilgilenemedim.
karşımızda sıkı bir morti var ben onu yenmek istiyorum.
tut elimdenvorones ve @fatmanurkaya bu ikiliyi ezelim.
Beterin beterii varr birtanemm benden 300 gittii içimdeki deliii bir uyansaa artık diyorummm
dereceli bir kaptanımız vartebrik ederim
eee öğrencileride onun izin den gider o vakit
Günaydın
Tamam bacım
Yanlız şuan yoldayım memlekete doğru eşim iş için gidiyordu bende sılayırahim yapayım dedim . Günü birlik
Netim kısıtlı o yüzden bugun giremem .bildireyim
@Dilekiyi merhaba canım öğretmendin dimi fatmanın arkadaşı . Hafta sonu pek gelemem ama pazarteaiden itibaran sıkı burda olacam.
Menülerini ve izlediğin yolu bana yazarsan sevimirim canım
He bu arada bu hafta gurup neymiş gösterelim şu cadılara
Aus bacı sen dünki menümü begenme tartı begendi bile
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.soyle bi geçmiş yaptım.
Kahvaltimizi yaptık.
@Ahu060812 canım bilsem sınavımı
Kaçınçı sınıf bende bi öğrenciye hazırlanırken yardımcı oluyorum 3.sınıf bizim öğrenci çok zor bi sınav
3.sınıf mart 12demi ne olacak bilgin varmı canım
canım geçen hafta bende çok yoğundum bende seninle ilgilenemedim.
Beterin beterii varr birtanemm benden 300 gittii içimdeki deliii bir uyansaa artık diyorummm
dereceli bir kaptanımız vartebrik ederim
eee öğrencileride onun izin den gider o vakit
Temizlik arası baktım ne var ne yok diye meraklı ben,kelebekolacam bizde seni özledik cnm , yerim belli oluyor
Ben baktımkaçtım kalan yerden devam Temizlige
Biz dé seni çokk ozledikkkkHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.soyle bi geçmiş yaptım.
Kahvaltimizi yaptık.
Ablaammm canm ablam benim canım ortikommm. .. omercikler serefine yeni haftada bizim olcek . Mortiler duymasinInsallah her şey yoluna girerde seni daha sık görürüz
Bizde seni özledik canım
Uleeeee ne ezcemissssiinnn . . Hele o ouleé kolay değil.. cignarr geçeriz sizi. Bu hafta da tam gaz devammmm @fatmanurkaya ablamla. Azmettik bu hafta da 2. 1 . Liği alcezcanım geçen hafta bende çok yoğundum bende seninle ilgilenemedim.
Karatay candirrDün dr arkadaşın yeni olan bebeğini görmeye gittim.bana alkali diyetinden bahsetti.bi noktayı sizinle paylaşmak istedim
Büyüme hormonu gece salgılanıyor .ve akşam yediğimiz karbonhidrat buna engel oluyor.bu çocuklar için olduğu kadar büyükler içinde önemli çünkü bu hormon hücre yenilenmesi sağlıyor.
Birde d vitamini ve omega aç yada tok değil yağlı bi ögunle kullanım o 5 kata kadar artıyor.
Yani bol zeytinyağlı salata yenik en bi için de almak en doğrusu.
Ayrıca bizim hücre zarimiz yağ ağırlıklidir yağ dan fakir diyet de zar zarar görüp katılasiyor ve transport zarar görüyor böylece insülin direnci gelişiyor.yani karatay vari bu beslenme lazım sanırım.
Ayy ben dé temizlik yapmaliyim ortikommm ..amma hiccc halimmm yok ömerim gece virt Virt kalkıp yatmio. Ben hemen uyuyamiom. Uykusuzluk carpiyo beniGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Benim içinde günlerden temizlik hepimize kolay gelsin
Ay sen bursa da misin ne güzell. SeverimmmHava Bursa'da güzel ve valla güneşi görünce panik oluyorum yaz geldi diye
Bilmiyorumm ki canımmm
Ablaammm canm ablam benim canım ortikommm. .. omercikler serefine yeni haftada bizim olcek . Mortiler duymasin100 gr daha verikim sabah ama ben napdim yüz buldum .
Patatessss yedimmmevde iki çuval niğde pattisi var. Napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?