Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet simarmamaliyim .. yeniden geldim yeniden motive oldum ablam. HaftaYa 62 olmam sartttt

Yeni Umut Yeni Hedef

Bu sefer süreyi uzun tutmuyorum , hedefi de haftalık olarak ben belirliyorum . Herkesin kilosuna , verme oranına , geçmiş hafta performansına göre ...

Önümüzdeki Cuma 24 Martta hedefi tutturana gelsin ödülü .... Yalnız bu sefer ucundan kıyısından yakalama sayılmıyor ... O ilk elin günahı olmaz diye geçen hafta idi

1 hafta sonra kim yanda belirtilen hedefe ulaşabilecek

Betulina 75
T tuba52 84.5
@masumm 67.2
DelyDoly 85.5
Ahu060812 79.5
kelebekolacam 73.9
Sekercikiz 61
@fatmanurkaya 104.7
ada81 71.8
mimu88 73
@Dersaadet_ 72
@Sherrysherrylady 78.6
pamukskr 63.2
vorones 62
cydnz_1 78.8
A arselka 68
begum75 58
@Daydream15 74
MuMu85 79.4
ecemavi 75.5
B Bebetomm 62.4
D Dilekiyi 76
aeben 71.5
Davina 93

meşaz alınmıştır kaptanım
yanlız o 24 mart değil 24 şubat olcak sanırım

az önce dolapta koca 1 kutu çik gördüm,görmez olaydım aklıma düştü bir kere,içim içimi yiyo,durup durup aklıma geliyo ve canım acayip çik çekiyogörmeyeydim iyiydiartık çıkışa kadar beynimde dolanır bu benim

ama mesajı aldım o yüzden yememama canımda çok çekiyoama yememama can buama kaptan kızaruffff böyle işte şuan savaştayım

Son düzenleme:
Tarihte düzeltme :)))
Yeni Umut Yeni Hedef

Bu sefer süreyi uzun tutmuyorum , hedefi de haftalık olarak ben belirliyorum . Herkesin kilosuna , verme oranına , geçmiş hafta performansına göre ...

Önümüzdeki Cuma 24 Şubatta hedefi tutturana gelsin ödülü .... Yalnız bu sefer ucundan kıyısından yakalama sayılmıyor ... O ilk elin günahı olmaz diye geçen hafta idi

1 hafta sonra kim yanda belirtilen hedefe ulaşabilecek

Betulina 75
T tuba52 84.5
@masumm 67.2
DelyDoly 85.5
Ahu060812 79.5
kelebekolacam 73.9
Sekercikiz 61
@fatmanurkaya 104.7
ada81 71.8
mimu88 73
@Dersaadet_ 72
@Sherrysherrylady 78.6
pamukskr 63.2
vorones 62
cydnz_1 78.8
A arselka 68
begum75 58
@Daydream15 74
MuMu85 79.4
ecemavi 75.5
B Bebetomm 62.4
D Dilekiyi 76
aeben 71.5
Davina 93

Bu kadar tatlı çik can çekmesi görmediydim

Yeme boş verrr ...hayatta çikten daha güzel şeyler var

Düzeltme için sağol bu arada

İyi hafta sonları
Spordan önce bi uğrayim didim

Bende yapacağımmmmmmmmm , kıskandım aus mode

Zamanım yoktu anca gelebiliyorum
Anasayfa baktım geldim şimdi, bireysel de canlardan çıkmış

Evet orti morti diye bir yarışımız var , kızlar acayip hırslandı

Selam kızlar dün şeker kız kayinvalidem gelecek ortalığı toplayayım yazmış onun ki geldi mı bilmiyorum ama benimki geldi biraz önce yolcu ettim menümü yazayım
Sabah
Benim rutin yumurta acı sos 8 adet zeytin 1,5 dilimtb ekmek( yavaş yavaş bırakıyorum tiryakiler gibi) şekersiz çay peynir

Arada
Sütlü kahve

Öğlen
1kase tarhana

Akşam

1tabak kurufasulye salata ayran kendi kurduğum turşunun tadına baktım
Arada
Çay cevizli kekten 2 lokma

Oldu bil aus'um

Selaammmm
Diyetisyenimle görüşebildim bugün :)) en son 3 ay önce gitmişim 92ymiş o zaman şimdi 93,4. Çok kilo almamışım.
Benim evdeki tartı garip mi ne anlamadım 94-95 cıkıyorum hep ama bu hafta regl idim belki ondandır.
Güzel bir liste yazdı her şeyini konuştuk listenin. Heveslendim :)

Ece canım , neeee güzel kv ile Cmt sabahı

Öğle sadece tarhana çorbası az olmuş .
Akşam daha ağır ... tam tersi yer değiştirmeli .. ve çorba ile geçiştirilecek bir akşam da dahi ..salata özellikle peynirli ve cevizli tercih ...yanında olmalı .

2 lokmada olsa kek ...hem de akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…