Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Davina değişik bir liste olmuş .

Öğlen kalabalık , kabarıkkk ... akşam peynir salata ..

Sonucu çok merak ettim .

Senin önceki listende çok iyiydi aslında ... ama işe giderken uyamamıştın .

Bu sefer uyacaksın eminim

Ben 1 hafta sonrasına sana da hedef koydum yukarıda ki listede , bildirimine göre dünkü ... Madem 93.4 çıktın ... O zaman haftaya gelsin 92

Ben ben ben tabiki ben

Ayy ruh Halini anlayabiliyorum. . Cikilata ben de istiorum allahtan eve sokmuyorum

ne güzel herkes işini gücünü bitirdi,yemeğini,sporunu yaptı,belki kendini dışarı attı geziyo
ben işyerindeyim,hafta sonu ev işlerim beni bekler,yemeğimde yok sporda yapmam lazım
yarın da güne davetliyim,hankisini ne ara yapsam acaba bikaç tane ben lazım
çayımı da aldım tek başıma kimseler yokken höpürdete höpürdete içeyim bari şurda

Çıkmadan şunu da yazayım ...6 haftacık geçecek 1 Nisan ...

Nisana kadar epey bir yol kattetmeliyiz ki ... baharın çoşkusu ile kilolar kesişmesin .

6 haftada pamukskr vorones kelebekolacam B Bebetomm @Daydream15 begum75 .... bu isimlerin hedef kilosuna ... Betulina 72 hedef kilosunu aşağıya çekmez ise onunda 72 hedef kilosuna ... ulaşmaması için hiç bir engel yok .

Hesap ortada ...6 haftada isterseniz başarabilirsiniz .

Sonra beraber 2 ay Hazirana kadar koruma ile bu kiloların üzerine eklenmeden , korumasını ve yerleşmesini sağlarız ...

Ve Haziran ... Ve yaz

Çok tatlisin ya

ben hedefi 23 nisana koyduydum ama sen baya öne çektin zalımsın kaptan...

Kizlaaaar ben sabah iyi başladım
Peynir azcik bi tatlı kaşığı bal
Kadirli'ye gittik dürüm cennetine
Bi dürüm aldım ve yedimneyse kocam koca iki lokma ısırdı herhalde yarısı gitmiştir ayranla yedim akşama ne yesem ya da yemesem kurtarır beni. İmdat kaptanim

Haşlanmış brokoli üstü yogurt

Ben olsam bu kadar erken yediğim için önce şükreder , canımı sıkmaz .. sonra da saat 6 gibi salatamı ve yoğurdumu yerdim .

Sebze (buharda ya da haşlanmış yeşil sebze) ile yoğurt ya da ...

Yürüyüşte iyi fikir

Ceza olarak 1.5 saat yurusem az mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…