Ben ben ben tabiki benBu sefer süreyi uzun tutmuyorum , hedefi de haftalık olarak ben belirliyorum . Herkesin kilosuna , verme oranına , geçmiş hafta performansına göre ...Yeni Umut Yeni Hedef
Önümüzdeki Cuma 24 Martta hedefi tutturana gelsin ödülü .... Yalnız bu sefer ucundan kıyısından yakalama sayılmıyor ... O ilk elin günahı olmaz diye geçen hafta idi
1 hafta sonra kim yanda belirtilen hedefe ulaşabilecek
Betulina 75
@tuba52 84.5
@masumm 67.2
@DelyDoly 85.5
Ahu060812 79.5
kelebekolacam 73.9
@Sekercikiz 61
@fatmanurkaya 104.7
@ada81 71.8
@mimu88 73
@Dersaadet_ 72
@Sherrysherrylady 78.6
pamukskr 63.2
vorones 62
@cydnz_1 78.8
@arselka 68
begum75 58
@Daydream15 74
@MuMu85 79.4
@ecemavi 75.5
B Bebetomm 62.4
D Dilekiyi 76
@aeben 71.5
Davina 93
Ayy ruh Halini anlayabiliyorum. . Cikilata ben de istiorum allahtan eve sokmuyorummeşaz alınmıştır kaptanım
yanlız o 24 mart değil 24 şubat olcak sanırım
az önce dolapta koca 1 kutu çik gördüm,görmez olaydımaklıma düştü bir kere,içim içimi yiyo,durup durup aklıma geliyo ve canım acayip çik çekiyo görmeyeydim iyiydi artık çıkışa kadar beynimde dolanır bu benim
ama mesajı aldım o yüzden yememama canımda çok çekiyo ama yemem ama can bu ama kaptan kızar uffff böyle işte şuan savaştayım
hala yemedim,ama çay alırken şeytan bi dürttüAyy ruh Halini anlayabiliyorum. . Cikilata ben de istiorum allahtan eve sokmuyorum
Çok tatlisin yane güzel herkes işini gücünü bitirdi,yemeğini,sporunu yaptı,belki kendini dışarı attı geziyo
ben işyerindeyim,hafta sonu ev işlerim beni bekler,yemeğimde yoksporda yapmam lazım
yarın da güne davetliyim,hankisini ne ara yapsam acababikaç tane ben lazım
çayımı da aldım tek başıma kimseler yokken höpürdete höpürdete içeyim bari şurda
ben hedefi 23 nisana koyduydum ama sen baya öne çektinÇıkmadan şunu da yazayım ...6 haftacık geçecek 1 Nisan ...
Nisana kadar epey bir yol kattetmeliyiz ki ... baharın çoşkusu ile kilolar kesişmesin .
6 haftadapamukskr vorones kelebekolacam B Bebetomm @Daydream15 begum75 .... bu isimlerin hedef kilosuna ... Betulina 72 hedef kilosunu aşağıya çekmez ise onunda 72 hedef kilosuna ... ulaşmaması için hiç bir engel yok .
Hesap ortada ...6 haftada isterseniz başarabilirsiniz .
Sonra beraber 2 ay Hazirana kadar koruma ile bu kiloların üzerine eklenmeden , korumasını ve yerleşmesini sağlarız ...
Ve Haziran ... Ve yaz
diloo canım sıkılıyoÇok tatlisin ya
ben hedefi 23 nisana koyduydum ama sen baya öne çektinzalımsın kaptan...
Begüm patlatsan bi 4 gunluk.bitirsen bu işi olmaz mi1.4 kilo için 6 hafta zalimlik miiihafta başına 250 bile düşmüyor yahu .
kaptanım hedefi 55 yaptım ya,onu baz aldıydım1.4 kilo için 6 hafta zalimlik miiihafta başına 250 bile düşmüyor yahu .
Haşlanmış brokoli üstü yogurtKizlaaaar ben sabah iyi başladım
Peynir azcik bi tatlı kaşığı bal
Kadirli'ye gittik dürüm cennetine
Bi dürüm aldım ve yedimneyse kocam koca iki lokma ısırdı herhalde yarısı gitmiştir ayranla yedim akşama ne yesem ya da yemesem kurtarır beni. İmdat kaptanim
kaptanım hedefi 55 yaptım ya,onu baz aldıydım
3,4 kilom var,haftada 400 gram versem ortalama 8-9 hafta yapar,3 aşağı 5 yukarı yuvarlayınca 23 nisan dedim ben
Benim hedef tarihi 4 nisan 69 .esimin doğum günü
Begüm patlatsan bi 4 gunluk.bitirsen bu işi olmaz mi
Kizlaaaar ben sabah iyi başladım
Peynir azcik bi tatlı kaşığı bal
Kadirli'ye gittik dürüm cennetine
Bi dürüm aldım ve yedimneyse kocam koca iki lokma ısırdı herhalde yarısı gitmiştir ayranla yedim akşama ne yesem ya da yemesem kurtarır beni. İmdat kaptanim
Ceza olarak 1.5 saat yurusem az mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?