57 miYoook ben hala 57 deyim55 değil ama 56 da anlaşırız
Anammmm keske burayi once okuyaydimmm 1 adet lahmacun yedim ama saat 15.00 da agzimi kapattim bugun ...belki biraz findik kuru uzum yerim ilerleyen saatlerde tuhhh yawww ..neyse parkta parkin etrafinda 50 dakika tempolu yürüyüş yapmistim...parkta oturan hatunlarda ellerinde cekirdek ve keklerle beni izlediler....bi ara yanlarindan gecerken diyet konustuklarini fark ettim kalori diyetimi yapsak diyorlardiBu sefer süreyi uzun tutmuyorum , hedefi de haftalık olarak ben belirliyorum . Herkesin kilosuna , verme oranına , geçmiş hafta performansına göre ...Yeni Umut Yeni Hedef
Önümüzdeki Cuma 24 Martta hedefi tutturana gelsin ödülü .... Yalnız bu sefer ucundan kıyısından yakalama sayılmıyor ... O ilk elin günahı olmaz diye geçen hafta idi
1 hafta sonra kim yanda belirtilen hedefe ulaşabilecek
@Betulina 75
@tuba52 84.5
@masumm 67.2
@DelyDoly 85.5
@Ahu060812 79.5
kelebekolacam 73.9
@Sekercikiz 61
@fatmanurkaya 104.7
ada81 71.8
@mimu88 73
@Dersaadet_ 72
@Sherrysherrylady 78.6
@pamukskr 63.2
@vorones 62
@cydnz_1 78.8
A arselka 68
begum75 58
@Daydream15 74
@MuMu85 79.4
@ecemavi 75.5
@Bebetomm 62.4
D Dilekiyi 76
@aeben 71.5
@Davina 93
Ben de Kacirdim adacım telafi gerek bana da yollar gözüktüSimdi bu lahmacunu ben evde bi arti ceza spor daha yaparak eritmezmiyim hadi ben kacarrr evi toplayip spor yapacam)
Simdi bu lahmacunu ben evde bi arti ceza spor daha yaparak eritmezmiyim hadi ben kacarrr evi toplayip spor yapacam)
deneyeyim sebze sever olarakHaşlanmış brokoli üstü yogurt
sağol kaptanim dikkatli davrancamBen olsam bu kadar erken yediğim için önce şükreder , canımı sıkmaz .. sonra da saat 6 gibi salatamı ve yoğurdumu yerdim
Sebze (buharda ya da haşlanmış yeşil sebze) ile yoğurt ya da ...
Yürüyüşte iyi fikir
KOada ada şuanda içim içime sığmıyor,hızlı çekim eve gidipyemekleri yapıp ,işleri bitirip ,spor yapasımı getirtiyosun
Bende daha mutfak ve oturma odasını temizlemeden bir tanıdık aradı evdeysen sana geliyorum diye apar topar ortalığı toparladim temizlik yarına kaldı biraz oturduk aklımdaki kisiri yaptım 5 kaşık kısır bir koca tabak marul roka tere lahana yedim misafir gitti çamaşırlarla uğraşıyorum bir saat sonra da spora gidicem artık spor dönüşü salata yoğurt yer günü kapatirim canımada ada şuanda içim içime sığmıyor,hızlı çekim eve gidipyemekleri yapıp ,işleri bitirip ,spor yapasımı getirtiyosun
Telefon beni de delirtiyor reklamdan sayfa görünmüyor zatenpardon telle giriyom zorlandim biraz
Bende daha mutfak ve oturma odasını temizlemeden bir tanıdık aradı evdeysen sana geliyorum diye apar topar ortalığı toparladim temizlik yarına kaldı biraz oturduk aklımdaki kisiri yaptım 5 kaşık kısır bir koca tabak marul roka tere lahana yedim misafir gitti çamaşırlarla uğraşıyorum bir saat sonra da spora gidicem artık spor dönüşü salata yoğurt yer günü kapatirim canım
yemedim yemedim
Cabuk cabuk kizzz ucunda ödül varmis haydi ben evi toplamam bitecek zaten yarin dip kose yapacam bugun cok ugrasmayip sporaBen de Kacirdim adacım telafi gerek bana da yollar gözüktü
Haydii sporaada ada şuanda içim içime sığmıyor,hızlı çekim eve gidipyemekleri yapıp ,işleri bitirip ,spor yapasımı getirtiyosun
kesinlikle doktorum,böylesi daha çok bağladı bizi birbirimize,ben burda yazarken kime yazıyosam onun resmi aklıma geliyoKızlar ya birbirimizi de gördükten sonra daha bi özel grup olduk
Benim ehli keyf kanepenin birinde yatıyor sürekli uffff tembellik geliyor bana da sanki bütün gece atesli bebeyle o ugrasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?