Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yoook ben hala 57 deyim 55 değil ama 56 da anlaşırız
57 mi o cepte kaptanım,benim gözüm daha aşağılarda
ayy sen 56 de yeterki bana uyar kaptanım geçen tartılırken eşim kaç olmuşsun dedi 58,4 gelmiştim ya, artık nasıl bi kafadaysam 54,8 dedim,nasıl yani diyoo adamda şaşırdıdedim allah söyletti heralde ondan sebep 55 dediydim ama 56 da bana uyar yani,hiiiççç itiraz etmem

Anammmm keske burayi once okuyaydimmm 1 adet lahmacun yedim ama saat 15.00 da agzimi kapattim bugun ...belki biraz findik kuru uzum yerim ilerleyen saatlerde tuhhh yawww ..neyse parkta parkin etrafinda 50 dakika tempolu yürüyüş yapmistim...parkta oturan hatunlarda ellerinde cekirdek ve keklerle beni izlediler....bi ara yanlarindan gecerken diyet konustuklarini fark ettim kalori diyetimi yapsak diyorlardi )))

Haşlanmış brokoli üstü yogurt
deneyeyim sebze sever olarak
Et bana şişkinlik yapiyo

sağol kaptanim dikkatli davrancam
Ne kötü ya diyet yaptığımda evden çıkmamak gerekiyo

ada ada şuanda içim içime sığmıyor,hızlı çekim eve gidip yemekleri yapıp,işleri bitirip,spor yapasımı getirtiyosun
Bende daha mutfak ve oturma odasını temizlemeden bir tanıdık aradı evdeysen sana geliyorum diye apar topar ortalığı toparladim temizlik yarına kaldı biraz oturduk aklımdaki kisiri yaptım 5 kaşık kısır bir koca tabak marul roka tere lahana yedim misafir gitti çamaşırlarla uğraşıyorum bir saat sonra da spora gidicem artık spor dönüşü salata yoğurt yer günü kapatirim canım

ortim seninde gününü bölmüşler ama olsun arada kahve içmelik misafirler iyidir
yemek işi beni çok sıkıyo,hergün ne yapsam derdine düşüyorum,çocuk olmasa eşimle herşey yenirde çocuk olunca insan herşeyden gıda alsın istiyo
ohh negüzel salata yapmışsın öyle, ben tere yiyemiyorum acı geliyo ama rokayı severim,bide içine pancar turşusu
akşama ne yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…