Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alintılar gene gitti
Temizlik bitti çok şükür yemek bugün fırndan lahmacun bende yemeyi düşünüyorum diyetisyen im ye demişti
Arada abim geldi gitti geçmiş okundu
Herkes iyiymiş çok şükür bu gün bwnde kesinlikle lesli yapmalıyım inşallah dinleneyim oğluşla film keyfi herkese kolay geksin

vorones kankim pattisleri den uzak dur kilo vwrince yersin canım yakmak şartıyla 2.derecemizi almalıyız bu maçı 3 0 bitirmeliyiz
Ben yesem de inanıom ablam eritip hakkından gelcem söz merak etme sen korksunlar bizden . Ben bireysel de gene 1. Olmak Bile istiom

Ayyy ablammm ben de bugun lahmacun düşündüm de . Tek bi tane yemek şartı ile o da doymam dayanamam fazla yerim die. Vazgectim. Nolur sen de .erken ve en fazla 1 buçuk ye . Olmami

Kızlar ya birbirimizi de gördükten sonra daha bi özel grup olduk
Temizlik bitti bı market yapıp geldim
Salatalık 9 TL almadım valla , cecil peynir aldım kendime çok severim
Şimdi tavuk ayran yemeğimi yiycem
Ben de temizlik bitti dé Market kaldı .araba olmayınca nasıl gitcez bilmiom neyse yemekten sonra spor niyetine gidem . Peynir ve yesilik bitti benimmm de

Bana uyar inşallah ablam 6 hafta 6 kilo ayy dile kolay ne zor .

Kizlar ben yürüyüs bandini sık kullanmaya başlayınca belimdem kalcama yayilan bir agri hissediyorum ..birakinca belli bir sure geciyor..

Bel fitigindan suphelwnmistim geçtiğimiz kasim ayinda beyin ceraha gittim once ayaklarimi kontrol etti indirdi bastirdi falan bisey yok ama icin rahat etsin rontgen cekelim dedi ..rontgen cekildi ama bisey cikmadi agrilarim spor yaptikca daha cok artıyor...mr cektirmedi acaba fitik rontgende gorulebilirmiydi ?? Ayyy doktorum bi sanada sorayim hele kelebekolacam yoksa gidip mr mi isteyeyim...suan yine agriyor uzandim koltuga..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…