salatalığın mevsimi değil zaten almamakla iyi etmişsinTemizlik bitti bı market yapıp geldim
Salatalık 9 TL almadım valla , cecil peynir aldım kendime çok severim
Şimdi tavuk ayran yemeğimi yiycem
Ben yesem de inanıom ablam eritip hakkından gelcem sözvorones kankim pattisleri den uzak dur kilo vwrince yersin canım yakmak şartıyla 2.derecemizi almalıyız bu maçı 3 0 bitirmeliyiz
Ayyy ablammm ben de bugun lahmacun düşündüm de . Tek bi tane yemek şartı ile o da doymam dayanamam fazla yerim die. Vazgectim. Nolur sen de .erken ve en fazla 1 buçuk ye . OlmamiAlintılar gene gitti
Temizlik bitti çok şükür yemek bugün fırndan lahmacun bende yemeyi düşünüyorum diyetisyen im ye demişti
Arada abim geldi gitti geçmiş okundu
Herkes iyiymiş çok şükür bu gün bwnde kesinlikle lesli yapmalıyım inşallah dinleneyim oğluşla film keyfi herkese kolay geksin
Kızlar ya birbirimizi de gördükten sonra daha bi özel grup olduk
Ben de temizlik bitti dé Market kaldı .araba olmayınca nasıl gitcez bilmiom neyse yemekten sonra spor niyetine gidem . Peynir ve yesilik bitti benimmm deTemizlik bitti bı market yapıp geldim
Salatalık 9 TL almadım valla , cecil peynir aldım kendime çok severim
Şimdi tavuk ayran yemeğimi yiycem
Bana uyar inşallah ablam 6 hafta 6 kiloÇıkmadan şunu da yazayım ...6 haftacık geçecek 1 Nisan ...
Nisana kadar epey bir yol kattetmeliyiz ki ... baharın çoşkusu ile kilolar kesişmesin .
6 haftada @pamukskrvorones kelebekolacam @Bebetomm @Daydream15 begum75 .... bu isimlerin hedef kilosuna ... @Betulina 72 hedef kilosunu aşağıya çekmez ise onunda 72 hedef kilosuna ... ulaşmaması için hiç bir engel yok .
Hesap ortada ...6 haftada isterseniz başarabilirsiniz .
Sonra beraber 2 ay Hazirana kadar koruma ile bu kiloların üzerine eklenmeden , korumasını ve yerleşmesini sağlarız ...
Ve Haziran ... Ve yaz
Tatlımm sucuk 2 dlm ekmek ayranDelyyy öğlen ne yedinnn
Kız klavyenin azizliğine uğramış Ankara da ama burda yazdığını klavye Bursa ya çevirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?