Anammmm keske burayi once okuyaydimmm 1 adet lahmacun yedim ama saat 15.00 da agzimi kapattim bugun ...belki biraz findik kuru uzum yerim ilerleyen saatlerde tuhhh yawww ..neyse parkta parkin etrafinda 50 dakika tempolu yürüyüş yapmistim...parkta oturan hatunlarda ellerinde cekirdek ve keklerle beni izlediler....bi ara yanlarindan gecerken diyet konustuklarini fark ettim kalori diyetimi yapsak diyorlardi)))
Ben yesem de inanıom ablam eritip hakkından gelcem sözmerak etme sen korksunlar bizden . Ben bireysel de gene 1. Olmak Bile istiom
Tatlımm sucuk 2 dlm ekmek ayran
Ay boynum tutuldu , hatta sirtim tutulduvok kötüyüm
Aynen öyle
saadet çok iddialı bu hafta ...vero kaç yaptı ise iki katını yapacağım dedi
değil milittlecoffeedoc
sende de var bir hanım ağalık , itiraf et
Ay vero birinci mi olmuuşşşAyyyyyy 1. Olmuşuzzzz ne güzel bi takımız biz yaaa ne mükemmeliz. 2 sabit bir artı ile yine sımsıkıyız hep birlikteyiz sizi seviyorum kızlarve kaptanım can kaptanım ablammm iyi ki varsın ay ağlıcam
Ayrıcavorones haftaya littlecoffeedoc seni paramparça edecekmiş
Tebrikler tatlımmmm başarı öykünü merakla bekliyorum
Aynen bakalım %4.79 inşİlk paragraf içinsafları sıklaştırdı yine kızlar :)
Ayrıcadan sonrası içinvorones haftaya da ben ben bennnn diyor , littlecoffeedoc kendi rekorumu kıracam diyor .... çok meraktayımmm
İşte ben onu beceremiyorum kaptanimKabul etmeme imkanın yok muydu pamuk ?
Çalışan bir kadına hafta sonu iki gün üst üste misafir gelmesi
Ay hayal i bile güzel basarmamak için sebep yokÇıkmadan şunu da yazayım ...6 haftacık geçecek 1 Nisan ...
Nisana kadar epey bir yol kattetmeliyiz ki ... baharın çoşkusu ile kilolar kesişmesin .
6 haftadapamukskr vorones @kelebekolacam @Bebetomm @Daydream15 @begum75 .... bu isimlerin hedef kilosuna ... Betulina 72 hedef kilosunu aşağıya çekmez ise onunda 72 hedef kilosuna ... ulaşmaması için hiç bir engel yok .
Hesap ortada ...6 haftada isterseniz başarabilirsiniz .
Sonra beraber 2 ay Hazirana kadar koruma ile bu kiloların üzerine eklenmeden , korumasını ve yerleşmesini sağlarız ...
Ve Haziran ... Ve yaz
Yalnız değilsin biz varız canımİşte geldim burdayım ben bu işte ustayımselamlar herkese :) nasılsınız? Benim ruh halim dalgalı bazen melankoli yapmıyor değilim ama geçecek inşallah geçecek hiçbir acı baki değil. kitaplarım kahvem huzurum ve ben kalp kalp kalp şu anda ders çalışıyorum bi yandan da kahvemi yudumluyorum desem de inanmayın sizi dikizliyorum hehehe bugün okul olmayınca biraz yalnız hissettim sanırım. Okula gidince çok daha mutlu oluyorum vaktim güzel geçiyor ve arkadaşlarımla vakit geçirmek hoşuma gidiyor :) neyse son 1 gün şu an benim kadar okula gitmeyi dört gözle bekleyen bir öğrenci daha yoktur
Neyse boşverelim bunları diyet ne alemde diyet? Bu hafta 72 oluyormuşumAusencia ablam öyle uygun görmüş emir büyük yerden yapacaz bi şekilde 1 martta spora başlıyorum kesin bunu da kaç kere söyledim bilmiyorum neyse laf olsun torba dolsun yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Kuzum ben nefret etmiyorum ama yoruldum ya haftaya da ablam doğum yapacak cumartesi 2 gün yanında kalacağım yorgunum dostlarım yorgunum benAyyy tam nefret llkk Tobe ya. Acaba içinizde benm kadar misafirler den nefret eden varmıdir
Afiyet olsun canımSalata.yanina.2 dilim etimek.yedim.
Hazirladigim ikramları yazayım kızlar bilin neler yemedim
Un helvası
Çikolata li kek
Peynirli börek
Sarma getirdi KV
Peynirli susamlı ekmek
Portakal li kurabiye
Mercimek köftesi
Bu arada soyliyim güler misiniz ağlar mısınız yukarı misafir geldi hazırlıklar yukarı çıkmak zorunda kaldı tövbe ya biri beni sınıyor
Sağol canım.Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?