Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ada kıymetini bil ... sana ve mortin kelebeğe ... en düşük hedefi verdim .

Tabii bu hedeflerle ortilik yarışı zor ama orda da @masumm ve Betulina Ya iş düşecek :)

Ben yesem de inanıom ablam eritip hakkından gelcem söz merak etme sen korksunlar bizden . Ben bireysel de gene 1. Olmak Bile istiom

Verooooo . Bireysel 1.liği için en az 61.5 görmen lazımmm .
@pamuk

Bu hafta beraberlik sağları biz ortam şimdi listeleri biraz biz salı Yalım

Woooow tubadan beklenen atak . Ortalığı sallamak için 83.9 gelmek zorunda en az ... rakibe verdim bu da sana tüyo

Tatlımm sucuk 2 dlm ekmek ayran

2 dlm ekmek sucukla bu hafta 500 gr dan fazla ver .... bende bişey bilmiyorum diye topik topik bağıracammm

Ausencia auben ortağım mı rakibim mı anlamadım ben açıklar mısınız

Cumartesi menü
Sabah
Peynir az bi tatlı kaşığı bal

Öğlen
Yarımdan az büyük Adana salatalık ayran da var. Et çok yaramıyor sindiremiyorum soda içtim

Aksam
Tirşik. bi tür ot corbasi

Filtre kahve
Spor daha yapmadım yapcam ama az midemin boşalmasını bekliyom
3 Lt su

İlerleyen vakitlerde yoğurt yicem

@auben fatmanin arkadaşıyım 17 yıllık
40 yaşlarda yım senle aynı gibi
Bi kızım var YGS hazırlanıyor öğretmenim ders saatlerim düzensiz iki yıl önce kilo verdim 67 ye kadar boyum 163
Bu Eylül'de bi hapa başladım hormonlar ilgili altı aydır regl olmuyorum sistim iştahımi açtı şimdi 77 kiloyum
Tam bu diyet uygulamıyor um Karatayla başladım kan grubu yaptım çok faydasını gördüm. Şimdi de sağlıklı beslenmeye yeni alıştığımız tatlı krizlerinden kurtulmaya çalışıyorum spor bi saate kadar rahat yapabiliyorum

saadet çok iddialı bu hafta ...vero kaç yaptı ise iki katını yapacağım dedi

değil mi littlecoffeedoc

sende de var bir hanım ağalık , itiraf et
Aynen öyle

Ay vero birinci mi olmuuşşş tebrik ederim çok vorones ama canım haftaya hem seni geçmek hem de birinci olmak farz oldu bana

Aynen bakalım %4.79 inş

Bugun menu
Ilik 2 bardak su

Sabah 10.00
Sebzeli yumurta
1 yk lor peynir
Maydanoz
Dere otu
1 kizarmis form ekmek.

Aksam 15.00
1 adet lahmacun
1 bardak ayran
Maydanoz

Ara
8 findik 8 kuru üzüm

2 lt su icildi..yesil cay icildi... Ausencia ve Ahu060812 90 dakika tempolu yürüyüş..50 dakika disarda 40 dakika evde yürüyüş yaptim...

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım selamlar herkese :) nasılsınız? Benim ruh halim dalgalı bazen melankoli yapmıyor değilim ama geçecek inşallah geçecek hiçbir acı baki değil. kitaplarım kahvem huzurum ve ben kalp kalp kalp şu anda ders çalışıyorum bi yandan da kahvemi yudumluyorum desem de inanmayın sizi dikizliyorum hehehe bugün okul olmayınca biraz yalnız hissettim sanırım. Okula gidince çok daha mutlu oluyorum vaktim güzel geçiyor ve arkadaşlarımla vakit geçirmek hoşuma gidiyor :) neyse son 1 gün şu an benim kadar okula gitmeyi dört gözle bekleyen bir öğrenci daha yoktur
Neyse boşverelim bunları diyet ne alemde diyet? Bu hafta 72 oluyormuşum Ausencia ablam öyle uygun görmüş emir büyük yerden yapacaz bi şekilde 1 martta spora başlıyorum kesin bunu da kaç kere söyledim bilmiyorum neyse laf olsun torba dolsun yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

Cumartesi menü bildirimi – 18.02.2017

KALKINCA :

Bir bardak limonlu ılık su

KAHVALTI :

Çeyrek peynirli – biberli lavaş

Bir lokma tam buğday ekmeği

Az tereyağı bal

İki lokma peynir

Kavurmalı pastırmalı yumurta

ARA : yok

ÖĞLE :

Sütlü nescafe

1 paket gong

ARA : 2 fincan yeşilçay, 1 fincan siyahçay, 5 fındık, 2 ceviz, 2 adet yulaflı bisküvi

AKŞAM :

Yoğurt soslu peynirli yeşil salata

ARA : yatmadan yoğurt yerim

SU : 1,5 lt ( dışarıda olduğum için fazla yüklenemedim )

Kabul etmeme imkanın yok muydu pamuk ?

Çalışan bir kadına hafta sonu iki gün üst üste misafir gelmesi
İşte ben onu beceremiyorum kaptanim
neyse işten çıktım alışveriş hazırlık gittiler temizlik şimdi oturdum yarın a da biraz hazırlık yapmış oldum arada ama çok yorgunum çok

Ay hayal i bile güzel basarmamak için sebep yok

Yalnız değilsin biz varız canım

Menü vereyim artık
Kahvaltı yarım haşlanmış yumurta
Yarısını kaptilar
3 yeşil zeytin
Peynir

Öğle akşam Bir misafir ler ile
3mercimek köftesi

Su 2 lt
2 fincan zencefil
1 fincan yeşil çay

Sade Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum

Ausencia

Hazirladigim ikramları yazayım kızlar bilin neler yemedim
Un helvası
Çikolata li kek
Peynirli börek
Sarma getirdi KV
Peynirli susamlı ekmek
Portakal li kurabiye
Mercimek köftesi

Bu arada soyliyim güler misiniz ağlar mısınız yukarı misafir geldi hazırlıklar yukarı çıkmak zorunda kaldı tövbe ya biri beni sınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…