Ben yesem de inanıom ablam eritip hakkından gelcem sözmerak etme sen korksunlar bizden . Ben bireysel de gene 1. Olmak Bile istiom
Ausencia auben ortağım mı rakibim mı anlamadım ben açıklar mısınız
Cumartesi menü
Sabah
Peynir az bi tatlı kaşığı bal
Öğlen
Yarımdan az büyük Adana salatalık ayran da var. Et çok yaramıyor sindiremiyorum soda içtim
Aksam
Tirşik. bi tür ot corbasi
Filtre kahve
Spor daha yapmadım yapcam ama az midemin boşalmasını bekliyom
3 Lt su
İlerleyen vakitlerde yoğurt yicem
@auben fatmanin arkadaşıyım 17 yıllık
40 yaşlarda yım senle aynı gibi
Bi kızım var YGS hazırlanıyor öğretmenim ders saatlerim düzensiz iki yıl önce kilo verdim 67 ye kadar boyum 163
Bu Eylül'de bi hapa başladım hormonlar ilgili altı aydır regl olmuyorum sistim iştahımi açtı şimdi 77 kiloyum
Tam bu diyet uygulamıyor um Karatayla başladım kan grubu yaptım çok faydasını gördüm. Şimdi de sağlıklı beslenmeye yeni alıştığımız tatlı krizlerinden kurtulmaya çalışıyorum spor bi saate kadar rahat yapabiliyorum
Bugun menu
Ilik 2 bardak su
Sabah 10.00
Sebzeli yumurta
1 yk lor peynir
Maydanoz
Dere otu
1 kizarmis form ekmek.
Aksam 15.00
1 adet lahmacun
1 bardak ayran
Maydanoz
Ara
8 findik 8 kuru üzüm
2 lt su icildi..yesil cay icildi...Ausencia ve @Ahu060812 90 dakika tempolu yürüyüş..50 dakika disarda 40 dakika evde yürüyüş yaptim...
Kolay gelsin simiden ablanin dà allah yardimcisi olsun.Kuzum ben nefret etmiyorum ama yoruldum ya haftaya da ablam doğum yapacak cumartesi 2 gün yanında kalacağım yorgunum dostlarım yorgunum ben
Siz bana inanınca ben de kendime inaniyirm. Ama var ya muthis baskı hissediom üstümde. Su haftasonu geceydi iyiydi yoksam sabit im anammmm artıyim neyim derim de kafamı kirarAblacım emziriyosun meto iyi aktif bi hayatın var dikkat edince neler yapabildiğini kendinede hepimizede gösterdin
Veee yine göstereceksin canım bu haftada ha gayret
Vaaav rakip lerimizden bi atışma
Sevindim canım yürüdüğüne
Bizde boş durmuycazzzz
Canım rakipsiniz galiba
Afiyet olsun canım bugün bende lahmacun yedim
Ayy ne güzel zaman ayirip yapabiliosun ay ben yapsam yiğilir kalırım yahuVeee vakit lesli abla ile buluşma vakti
Mecbur canım kaptan korkusu da varSağol canım.
Iraden için de.tebrikler
Ayyy bende oyle düşündüm bu hafta biraz spor az yapacam cook yuklendim keñdime suan iyiyim uzandim..eger agrim artarsa mr isteyecem bu sefer tesekkurler drum...ada81 fıtık röntgende pak belli olmaz anca kemik dejenere olduysa görülür.
Genelde emar yapılır.
Ama bu belirtiler onu sinyal veriyor gibi.
Herşeyi ortası karar.cok yüklenme kendine
Teşekkür ederim iyi ki varsınız sayenizde atlatıyorum yaşadıklarımı en büyük destekçim 7. Takım, iyi ki bu takıma geldim burada olmaktan çok mutluyumYalnız değilsin biz varız canım
Çok geçmiş olsunKizlar ben yürüyüs bandini sık kullanmaya başlayınca belimdem kalcama yayilan bir agri hissediyorum ..birakinca belli bir sure geciyor..
Bel fitigindan suphelwnmistim geçtiğimiz kasim ayinda beyin ceraha gittim once ayaklarimi kontrol etti indirdi bastirdi falan bisey yok ama icin rahat etsin rontgen cekelim dedi ..rontgen cekildi ama bisey cikmadi agrilarim spor yaptikca daha cok artıyor...mr cektirmedi acaba fitik rontgende gorulebilirmiydi ?? Ayyy doktorum bi sanada sorayim helekelebekolacam yoksa gidip mr mi isteyeyim...suan yine agriyor uzandim koltuga..
Ahhh ahh gel ağlayalımada81 sana sarılıp aglayasim var.niye bizde 1er 2 şer veremiyoruz
Insallah canim özellikle yuruyus bandini kullaninca agrim artiuor insallah fitik degildir....cook tesekkurler minik doktorum :))Çok geçmiş olsuninşallah fıtık değildir dinlen çok yorma kendini ablacım
Davina değişik bir liste olmuş .
Öğlen kalabalık , kabarıkkk ... akşam peynir salata ..
Sonucu çok merak ettim .
Senin önceki listende çok iyiydi aslında ... ama işe giderken uyamamıştın .
Bu sefer uyacaksın eminim
Ben 1 hafta sonrasına sana da hedef koydum yukarıda ki listede , bildirimine göre dünkü ... Madem 93.4 çıktın ... O zaman haftaya gelsin 92
Dua edeceğim senin için ablacımInsallah canim özellikle yuruyus bandini kullaninca agrim artiuor insallah fitik degildir....cook tesekkurler minik doktorum :))
Diyetisyen tartıları daha profesyonel oluyor genelde, bizim evdekiler o kadar hassas pro değiller o yüzden bi fark yaşaman doğal bende de fark oluyordu. Bu arada 80 lere az kaldıİnşallah inşaallaahh :) oradaki tartıyla benim tartım uyuşmuyor ya eve geldim tartıldım 94ün üstü çıktı. Bir bit yeniği var ama bakalım:)
80li rakam görmek istiyorum ben artık!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?