Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben yesem de inanıom ablam eritip hakkından gelcem söz merak etme sen korksunlar bizden . Ben bireysel de gene 1. Olmak Bile istiom

Ablacım emziriyosun meto iyi aktif bi hayatın var dikkat edince neler yapabildiğini kendinede hepimizede gösterdin
Veee yine göstereceksin canım bu haftada ha gayret

Antepia27 ve vorones sırf sizi yenmek için inatla bugün bayağı yürüdüm bu hafta sıra bizim boşuna sevinmeyin

Vaaav rakip lerimizden bi atışma
Sevindim canım yürüdüğüne
Bizde boş durmuycazzzz

Canım rakipsiniz galiba

Afiyet olsun canım bugün bende lahmacun yedim

Siz bana inanınca ben de kendime inaniyirm. Ama var ya muthis baskı hissediom üstümde. Su haftasonu geceydi iyiydi yoksam sabit im anammmm artıyim neyim derim de kafamı kirar Ausencia

ada81 fıtık röntgende pak belli olmaz anca kemik dejenere olduysa görülür.
Genelde emar yapılır.
Ama bu belirtiler onu sinyal veriyor gibi.
Herşeyi ortası karar.cok yüklenme kendine

ada81 fıtık röntgende pak belli olmaz anca kemik dejenere olduysa görülür.
Genelde emar yapılır.
Ama bu belirtiler onu sinyal veriyor gibi.
Herşeyi ortası karar.cok yüklenme kendine
Ayyy bende oyle düşündüm bu hafta biraz spor az yapacam cook yuklendim keñdime suan iyiyim uzandim..eger agrim artarsa mr isteyecem bu sefer tesekkurler drum...

Menü 1 dilim ekmek
Biraz acı biber sosu 1 tatlik.
1 dilim peynir
1 dilim sucuk 1.5 yumurta

Ara 2 diyet bisküvi
Yarım elma

Öğle 2 kepçe kapuska 2 bardak ayran

Akşam 1 yemek kaşığı cigersote 3yk salata aç değildim dökülmesini diye yedim
1 minik elmalı kurabiye tambugday unundan kendim yaptım
1 diyet bisküvi

Spor için nefsimle cebellesiyorum.uff içimdeki hain ne yaparsan yap olmuyo işte diyo ya diyo

Menü yazem.
Sabah = öğle
Patatesli yumurta kaşarlı miktar dà 3 yemek kaşığı flandir
2 dilim kaşar peynir 3 zeytin
Minik yufka ekmek
Aksam
1 koca tabak etli kuru fasulye
1 kaşık bulgur pilavı
Yogurt
Salatà
Çay 1 incir 2 kayisi kurusu 2 isirik çikolatalı gofret
3 lt den fazla su spor 30 dk yürüyüş

Çok geçmiş olsun inşallah fıtık değildir dinlen çok yorma kendini ablacım

ada81 sana sarılıp aglayasim var.niye bizde 1er 2 şer veremiyoruz
Ahhh ahh gel ağlayalım doktorum masumla kaptanim beni lahanadan da kopardilar 2.5 gundur wc yok.....tabii onlar meta hizlansin diye onerdiler...simdi fitil attim ki hastalik nuksetmesin yarin gidip lahanami alacam hahaha )) bana iyi geliyor lahana bagirsaklarima...

İnşallah inşaallaahh :) oradaki tartıyla benim tartım uyuşmuyor ya eve geldim tartıldım 94ün üstü çıktı. Bir bit yeniği var ama bakalım:)
80li rakam görmek istiyorum ben artık!!!

İnşallah inşaallaahh :) oradaki tartıyla benim tartım uyuşmuyor ya eve geldim tartıldım 94ün üstü çıktı. Bir bit yeniği var ama bakalım:)
80li rakam görmek istiyorum ben artık!!!
Diyetisyen tartıları daha profesyonel oluyor genelde, bizim evdekiler o kadar hassas pro değiller o yüzden bi fark yaşaman doğal bende de fark oluyordu. Bu arada 80 lere az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…