Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yoruldum geldim
Azcik uyuya kalmışım iyi olmuş , kalktım 3 mil lesile yaptım, çocuklara kek burger yaptım, yıkadım çamaşır attım makinaya , bı kahve aldım geldim eee ne var ne yok

Slm Ausencia abla diğer arkadaşlar
Sabah Aç karnına
2 kayısı
5 badem
9 gibi
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurt
3 dilim peynir
4 zeytin
Yeşillik
Öğlen
Pırasa yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt
Ara
1 galeta
Ayran
Akşam.
1 kepçe sebze çorbası
4 yemek kaşığı kabak sote
Yoğurt
Salata
Ara
Yoğurt

Kuzum ben nefret etmiyorum ama yoruldum ya haftaya da ablam doğum yapacak cumartesi 2 gün yanında kalacağım yorgunum dostlarım yorgunum ben
yorgunum dostlarım yorgunum artık, dolu dolu haftalara dargınım artık canım seni ben çok iyi anlıyorum. Bak bugünden gelecek haftasonunu biliyorum. Haftaiçi iş, iki akşam dernek toplantısı, gelecek haftasonu abim ziyaret edilecek Çatalca da neredeyse 3 saat gidiş 3 saat gelişlik yol. Oy anam oyyyyyy

Allah yardımcımız olsun canım elbet bizde dinleniriz

Ausencia
canım inşallah senin ümitlerin gerçek olur.. Ben son iki aydır kendimi motive etmekte çok ama çok zorlanıyorum. Tartı yarın evde olcak inş. Bundan sonra evde tartılacağım, sık sık tartılıp kendimi kontrol edeceğim inş.
Şimdi şu lesli ablayı bir deneyeeğim, sonucu size yazarım

ah menünün güzelliğine bak. MAŞALLAH Banucum

İyi akşamlar arkadaşlar menümü vereyim malum taşınma telaşı ve düzensizliğinden 2 gündür çok iyi gidemedim ama yarından itibaren ki Ausencia ablamın cuma hedefini gördükten sonra daha sıkı sarılmam lazım
Sabah omlet peynir zeytin 2 ceviz bal3 badem

Öğlen -akşam taze fasulye yoğurt 4 kaşık bulgur pilavı

ARA sodalı Yeşilçay kürü ve hışgeldine gelip kek getiren komşudan 2 Çatal kek
Spor 350 ip atlama 250 bel hareketi
Su 2 litre

Tuba seni görmek çok guzel sürekli burdasın , amaa o nasıl misafir ya;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…