Sakin ol canım yapacak birşey yok malesef gelmişler bir kereBenim ev resmen otele döndü giden gelen misafiri haddi hesabı yok kafayı yiyecem en sonunda evde görümcemler oğlu bi tanıdığın oğlu geleceksin yatılı resmen kafayı yiyecem ev resmen panayır yerine döndü cinneti tepeye çıkıyor resmen
Canım sabah öğle ekmek ara galeta bence sadece Sabah ekmek yeSlmAusencia abla diğer arkadaşlar
Sabah Aç karnına
2 kayısı
5 badem
9 gibi
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurt
3 dilim peynir
4 zeytin
Yeşillik
Öğlen
Pırasa yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt
Ara
1 galeta
Ayran
Akşam.
1 kepçe sebze çorbası
4 yemek kaşığı kabak sote
Yoğurt
Salata
Ara
Yoğurt
Diyetisyen tartıları daha profesyonel oluyor genelde, bizim evdekiler o kadar hassas pro değiller o yüzden bi fark yaşaman doğal bende de fark oluyordu. Bu arada 80 lere az kaldı
Geçmiş olsun bitanemAhhh ahh gel ağlayalımdoktorum masumla kaptanim beni lahanadan da kopardilar 2.5 gundur wc yok.....tabii onlar meta hizlansin diye onerdiler...simdi fitil attim ki hastalik nuksetmesin yarin gidip lahanami alacam hahaha )) bana iyi geliyor lahana bagirsaklarima...
Ben de anlamadım adam polis olmuş ama bizden gitmiyor 1.5 aydır bizde eşimin uzaktan bir tanıdığını oğlu kursa gelecek o ihale de bana kaldı çıldıran cam Banu inanTuba seni görmek çok guzel sürekli burdasın , amaa o nasıl misafir ya;(
Ben de anlamadım adam polis olmuş ama bizden gitmiyor 1.5 aydır bizde eşimin uzaktan bir tanıdığını oğlu kursa gelecek o ihale de bana kaldı çıldıran cam Banu inan
Sağol canimGeçmiş olsun bitanem
Canım 1.5 aydır bizde evlenecek ama 6 ay sonra falan hiç orası olmuyor gitme konusundaAaa sürekli mı kalıyor e ne zamana kadar kalacak yahu
Gorumcenin oglu mu 1.5 aydir sizde yanlis mi anladim ben...Canım 1.5 aydır bizde evlenecek ama 6 ay sonra falan hiç orası olmuyor gitme konusunda
Canım 1.5 aydır bizde evlenecek ama 6 ay sonra falan hiç orası olmuyor gitme konusunda
Canım anne de orası olmuyor adam sadece kesesi düşünüyor gerisini düşünen yokAnnesi diyecek onu ya olurmu öyle şey
Arada bı gelir tamamda sürekli sürekli edin konuşsun bence
Evet canım o yetmezmiş gibi bi tanıdığı oğluma kurs için gelecek valla bunları boğazım varGorumcenin oglu mu 1.5 aydir sizde yanlis mi anladim ben...
Ayyy esinle konus boyle olmaz ki hadi bir hafta tamamda 1.5 ay ne yaniiEvet canım o yetmezmiş gibi bi tanıdığı oğluma kurs için gelecek valla bunları boğazım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?