Ooof çok kötüymüşCanım 1.5 aydır bizde evlenecek ama 6 ay sonra falan hiç orası olmuyor gitme konusunda
@aeben e özür dilerim adını yanlış yazmışım pazartesi bekliyorum@Ausencia auben ortağım mı rakibim mı anlamadım ben açıklar mısınız
Cumartesi menü
Sabah
Peynir az bi tatlı kaşığı bal
Öğlen
Yarımdan az büyük Adana salatalık ayran da var. Et çok yaramıyor sindiremiyorum soda içtim
Aksam
Tirşik. bi tür ot corbasi
Filtre kahve
Spor daha yapmadım yapcam ama az midemin boşalmasını bekliyom
3 Lt su
İlerleyen vakitlerde yoğurt yicem
@auben fatmanin arkadaşıyım 17 yıllık
40 yaşlarda yım senle aynı gibi
Bi kızım var YGS hazırlanıyor öğretmenim ders saatlerim düzensiz iki yıl önce kilo verdim 67 ye kadar boyum 163
Bu Eylül'de bi hapa başladım hormonlar ilgili altı aydır regl olmuyorum sistim iştahımi açtı şimdi 77 kiloyum
Tam bu diyet uygulamıyor um Karatayla başladım kan grubu yaptım çok faydasını gördüm. Şimdi de sağlıklı beslenmeye yeni alıştığımız tatlı krizlerinden kurtulmaya çalışıyorum spor bi saate kadar rahat yapabiliyorum
aeben e özür dilerim adını yanlış yazmışım pazartesi bekliyorum
@aeben e@Ausencia auben ortağım mı rakibim mı anlamadım ben açıklar mısınız
Cumartesi menü
Sabah
Peynir az bi tatlı kaşığı bal
Öğlen
Yarımdan az büyük Adana salatalık ayran da var. Et çok yaramıyor sindiremiyorum soda içtim
Aksam
Tirşik. bi tür ot corbasi
Filtre kahve
Spor daha yapmadım yapcam ama az midemin boşalmasını bekliyom
3 Lt su
İlerleyen vakitlerde yoğurt yicem
@auben fatmanin arkadaşıyım 17 yıllık
40 yaşlarda yım senle aynı gibi
Bi kızım var YGS hazırlanıyor öğretmenim ders saatlerim düzensiz iki yıl önce kilo verdim 67 ye kadar boyum 163
Bu Eylül'de bi hapa başladım hormonlar ilgili altı aydır regl olmuyorum sistim iştahımi açtı şimdi 77 kiloyum
Tam bu diyet uygulamıyor um Karatayla başladım kan grubu yaptım çok faydasını gördüm. Şimdi de sağlıklı beslenmeye yeni alıştığımız tatlı krizlerinden kurtulmaya çalışıyorum spor bi saate kadar rahat yapabiliyorum
Kızlar niye kırmızı olmuyo
Hergün konuşuyoruz ama sonuç aynıAyyy esinle konus boyle olmaz ki hadi bir hafta tamamda 1.5 ay ne yanii
Menün böyle olursa bence bu hafta çok fark olucakMenü yazmamisim
Yazayım hemen
Kahvaltı
2 yumurta
2 biber
1 dlm peynir
Ara
1 kase yoğurt
Aksam
Tavuk avuç içi kadar
2 kanat
1 küçük bardak ayran
3 süs biberi
2 lt su
900 ml detoks suyu( Yeşilçay,tarçın,zencefil ,limon)
Kahve 4 olmustur
Igyyyy. . Canım ya allah yardimcin olsunBenim ev resmen otele döndü giden gelen misafiri haddi hesabı yok kafayı yiyecem en sonunda evde görümcemler oğlu bi tanıdığın oğlu geleceksin yatılı resmen kafayı yiyecem ev resmen panayır yerine döndü cinneti tepeye çıkıyor resmen
Kız menüler in güZEL. Hem detoks neyin yaponn olur olur merak etme@Ausencia benim cuma hedefimi 67.2 naptın gi nasıl vercem ben okaaa
Kaynimin kızı da bizde kalıyor canım seni çok iyi anlıyorum 5 aydırCanım anne de orası olmuyor adam sadece kesesi düşünüyor gerisini düşünen yok
Amin canımIgyyyy. . Canım ya allah yardimcin olsun
Canım ya biz çok iyiyiz ya da onlar çok zekiKaynimin kızı da bizde kalıyor canım seni çok iyi anlıyorum 5 aydır
61.5
Ada kıymetini bil ... sana ve mortin kelebeğe ... en düşük hedefi verdim .
Tabii bu hedeflerle ortilik yarışı zor ama orda daNare83 ve @Betulina Ya iş düşecek :)
Verooooo . Bireysel 1.liği için en az 61.5 görmen lazımmm .
Woooow tubadan beklenen atak . Ortalığı sallamak için 83.9 gelmek zorunda en az ... rakibe verdim bu da sana tüyo
2 dlm ekmek sucukla bu hafta 500 gr dan fazla ver .... bende bişey bilmiyorum diye topik topik bağıracammm
Kaptanim sen kac kilosun simdı .
Kızzz sen gecemennn beniiii. Bosuna mileete de anlatmaaa. De bakem hedefin kaç . Cuma kaçtın kaç olucan . Hem var mı strateji n . Neymiş biz de bilekAynen öyle
Ay vero birinci mi olmuuşşştebrik ederim çok vorones ama canım haftaya hem seni geçmek hem de birinci olmak farz oldu bana
Aynen bakalım %4.79 inş
Açım ben aç eşim ve oğlumu doyurdum busaatten sonra yenmez diye yemedim ama sabah güzel bir kahvaltı hayali ile yaşıyorum
Neyseki sen erken uyuyorsun. .Hadi uyumaya calis..Dün gece saat 4 te açlıktan sütüm etkilenmesin die kalktım 3 kasik yoğurt yedim yattimAçım ben aç eşim ve oğlumu doyurdum busaatten sonra yenmez diye yemedim ama sabah güzel bir kahvaltı hayali ile yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?