Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aksam saat kaçta yedin. Çok hafiifff. .peki gece ece kalkınca falan hele emince miden sırtına yapisio gibj olmuo mu benim oluo ben aksam daha çok yedim o yüzden sanirm

Ah benim marmaray yoldaşım nasılsın :))
İyiyim çok şükür sen nasılsın :) taşındık biz artık Sirkeci-ayrılık çeşmesi gidiyorum :))

Kızzz sen gecemennn beniiii. Bosuna mileete de anlatmaaa. De bakem hedefin kaç . Cuma kaçtın kaç olucan . Hem var mı strateji n . Neymiş biz de bilek
Ooo bu bir meydan okuma cuma 74 hedefim 71 senin hedef kaç bakim

Neyseki sen erken uyuyorsun. .Hadi uyumaya calis..Dün gece saat 4 te açlıktan sütüm etkilenmesin die kalktım 3 kasik yoğurt yedim yattim
Evet aslında erken yatıyor um ama oğlum a söz vermiştim cumartesi geç yatarız diye oturmaya çalışıyor um
Ayrıca canım sen emzirdigin için metabolizma bukadar hızlı çalışıyor süt üretiyor Sun ben hamile iken 35 kg almıştım ve çok kolay vermiş 56 ya dusmustum oğlum un doğum gününde

İyiyim çok şükür sen nasılsın :) taşındık biz artık Sirkeci-ayrılık çeşmesi gidiyorum :))

Ooo bu bir meydan okuma cuma 74 hedefim 71 senin hedef kaç bakim
Meydan okumayi sen başlattınn valaakızz yavasssss 3 kilo mu vercen. Annam sen pek dişli çıktın . Ben 63.2 çıktım hedef 61.5

YA emzirmekle kilo verseydim şu son 2 ay verirdim hep 68 66 arası oldm . Çakılı kaldı. Aç Kalmak sartmis

Amanin akşam à bak.. yok kiii. Afiyet olsun vala . Basariliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…