Maalesef biz çok iyiyiz ama bazen iyi mi yapıyoruz yoksa kötü mü diye merak ediyorumCanım ya biz çok iyiyiz ya da onlar çok zeki
Aksam saat kaçta yedin. Çok hafiifff. .peki gece ece kalkınca falan hele emince miden sırtına yapisio gibj olmuo mu benim oluoCumartesi menü bildirimi – 18.02.2017
KALKINCA :
Bir bardak limonlu ılık su
KAHVALTI :
Çeyrek peynirli – biberli lavaş
Bir lokma tam buğday ekmeği
Az tereyağı bal
İki lokma peynir
Kavurmalı pastırmalı yumurta
ARA : yok
ÖĞLE :
Sütlü nescafe
1 paket gong
ARA : 2 fincan yeşilçay, 1 fincan siyahçay, 5 fındık, 2 ceviz, 2 adet yulaflı bisküvi
AKŞAM :
Yoğurt soslu peynirli yeşil salata
ARA : yatmadan yoğurt yerim
SU : 1,5 lt ( dışarıda olduğum için fazla yüklenemedim )
İyiyim çok şükür sen nasılsın :) taşındık biz artık Sirkeci-ayrılık çeşmesi gidiyorum :))Ah benim marmaray yoldaşım nasılsın :))
Ooo bu bir meydan okumaKızzz sen gecemennn beniiii. Bosuna mileete de anlatmaaa. De bakem hedefin kaç . Cuma kaçtın kaç olucan . Hem var mı strateji n . Neymiş biz de bilek
Evet aslında erken yatıyor um ama oğlum a söz vermiştim cumartesi geç yatarız diye oturmaya çalışıyor umNeyseki sen erken uyuyorsun. .Hadi uyumaya calis..Dün gece saat 4 te açlıktan sütüm etkilenmesin die kalktım 3 kasik yoğurt yedim yattim
Meydan okumayi sen başlattınn valaaİyiyim çok şükür sen nasılsın :) taşındık biz artık Sirkeci-ayrılık çeşmesi gidiyorum :))
Ooo bu bir meydan okumacuma 74 hedefim 71 senin hedef kaç bakim
YA emzirmekle kilo verseydim şu son 2 ay verirdim hep 68 66 arası oldm . Çakılı kaldı. Aç Kalmak sartmisEvet aslında erken yatıyor um ama oğlum a söz vermiştim cumartesi geç yatarız diye oturmaya çalışıyor um
Ayrıca canım sen emzirdigin için metabolizma bukadar hızlı çalışıyor süt üretiyor Sun ben hamile iken 35 kg almıştım ve çok kolay vermiş 56 ya dusmustum oğlum un doğum gününde
Amanin akşam à bak.. yok kiii. Afiyet olsun vala . Basariliiii
Kuzum emziriyorsun diye çok yemen şart değil bende dikkat etmiştim tabiki ama bizlere göre daha rahat verirsin demek istedimYA emzirmekle kilo verseydim şu son 2 ay verirdim hep 68 66 arası oldm . Çakılı kaldı. Aç Kalmak sartmis
Sagol canim Öğle kısır yediğim için akşam böyle oldu ama çocuklara mantı yaptım içim gitti resmenAmanin akşam à bak.. yok kiii. Afiyet olsun vala . Basariliiii
Hedefi büyük tutmak lazım gaza getirirseniz böyle olurMeydan okumayi sen başlattınn valaakızz yavasssss 3 kilo mu vercen. Annam sen pek dişli çıktın . Ben 63.2 çıktım hedef 61.5
Hı olabilr canimKuzum emziriyorsun diye çok yemen şart değil bende dikkat etmiştim tabiki ama bizlere göre daha rahat verirsin demek istedim
Elinden geleni ardına koyma baciHedefi büyük tutmak lazım gaza getirirseniz böyle olurdur hesaplayayım yüzdeleri bakem seni geçebiliyom mu
Aman amann büyük pişmanlik olurdu iyi ki yememissinSagol canim Öğle kısır yediğim için akşam böyle oldu ama çocuklara mantı yaptım içim gitti resmen
Kaptanım beni hesaba katmamıştırElinden geleni ardına koyma bacibana kaptanim dedi 61.5 olurSam bireysel de gene birinci olur musummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?