Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyiyim çok şükür sen nasılsın :) taşındık biz artık Sirkeci-ayrılık çeşmesi gidiyorum :))

Ooo bu bir meydan okuma cuma 74 hedefim 71 senin hedef kaç bakim
İyiyim bende canım bunalımlı takılmacalar :))
Bende yolu değiştirdim sabahları ayrılık çeşmesinden sirkeci :)

Aksam saat kaçta yedin. Çok hafiifff. .peki gece ece kalkınca falan hele emince miden sırtına yapisio gibj olmuo mu benim oluo ben aksam daha çok yedim o yüzden sanirm
Aksama 2 etimek ekledim verocum.
Gece 1.yada 2 kere emiyor.
Gündüz çok çok az.
Bende akşamüstü sagip.veriyorum.
Benim kızın burnu.tikali.oldukca emesi.gelmedi.
Zor.geliyor emmek,.yemek yemegi tercih.ediyor sanirim.
Sutum kesilmesin diye sagiyorum bende,

Aciktigim zamanda 1 dilim elma yada birkaç kaşık yogurt yiyorum, gece bile kalkip yo gurt yedigim çoktur

Ece besiginden sogudu.
Hatay dan geleli 1 gece zor yatirdim yataginda.
Uykuları zaten boluk pörçük.
Baba yastigini alip,gönüllü tuttu salonun yolunu...
2 gecedir beraber yatiyoruz Eceyle.
Aslında çok hoşuma gidiyor, mutlu oluyorum onunla uyanınca.
Ama yatağından ıyice soğuyor, zavallı esim kanepede iki büklüm...
Herşey kitaplardaki gibi olmaz, bebek bu makine değil, her çocuk ozeldir. Boşver kitapları diyor.
Bu söylediğinde çoğu zaman haklı çıktı, kitaba göre çocuk yetistirilmiyormus.
Oysa hamileligimde ne çok okumustum.
Nafile!
Bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
bugün gerçekten can sıkıcı bi gündü.
Gece rahat uyuyamadim .sabah kahvaltiydi evdi az uzanayim dedim baktım adam çoktan sızmış kanepeye.cocuklar ses yapmasın diye uğraş didin.
Gerildim.ben gerilince saolsun benim esimde damarima basar.sen çocukları uyutta da ben spor yapayım dedim. Bi tmm demez.bi naz bi niyaz bi trip.
Bıraktım 1.5 mil de.sinirlendim.ya bi kere de sen yap ben ilgilenirim demiyor.
Ay ben erken mi regl olacam yine acaba acayip gerginim.

Vira bismillah .. Orhun kitabesi oldu yine alıntılar :))

Canım aeben ile rakipsiniz . Verdiğiniz yüzde üzerinden kazanan belli olacak .

Sabahı çok az buldum , peynir ve bal ... Yeşil çay tüketmedin mi ? Ekmek sabah etimekte olsa bir dlm olmalı ve yeşillik .

Aynen öyle

Ay vero birinci mi olmuuşşş tebrik ederim çok vorones ama canım haftaya hem seni geçmek hem de birinci olmak farz oldu bana

Aynen bakalım %4.79 inş

Karar ver yavrum , 3 kilo mu verecen ? 4.79 bu olacan ? 72 yi mi bulacan ? veroyu mu geçecen
Bu arada yarı melankolite olsa iyi toparladın burdan dönüş yok artık , yanındayız biz .

Menü yazmadın

Afiyet olsun canım . 3 ten sonra aç kalman pek iyi olmamış ... fındık üzüm belki biraz oynatmıştır ama metanın hızlanması için çalışması lazım .

Suyu yarından itibaren eski düzene çevirirsin canım .
Menü de güzel .
Pzt tartı bildirimi var , portakaldan sonra eski düzene dönünce ne olacak bakalım ?

Çok az olmuş pamuğum , yemediklerini de okudum ... Onları yemediğin için hiç pişmanlık duyma bence . Eminim çok güzel olmuşlardır ayrı .Bu arada üzüldüm valla ....en azından yarına ikramın kalırdı hepsi yukarı gitmiş .

Siz bana inanınca ben de kendime inaniyirm. Ama var ya muthis baskı hissediom üstümde. Su haftasonu geceydi iyiydi yoksam sabit im anammmm artıyim neyim derim de kafamı kirar Ausencia

Hmmm içindeki sesle mücadele et daktırım .
Ne yaparsan yap olmuyor dediklerini yapmasan 80 olmuştun , onu da diyor mu o ses ?

Ekmek, yumurta, kapuska, ayran iki bardak,kurabiye,diyet bisküvi .. bir günde fazla şişiren şeyler bir arada .
Daha salata yoğurt tek çeşit yemek git ... diyet bisküvileri de tırtıklayıp durma :))

Vero biraz olmamış ... Patatesten vazgeç ....yok yere alıyorsun o nişaştaları patatesten .
Çik mikte ısırma .
Hedef büyük unutma .

İnşallah inşaallaahh :) oradaki tartıyla benim tartım uyuşmuyor ya eve geldim tartıldım 94ün üstü çıktı. Bir bit yeniği var ama bakalım:)
80li rakam görmek istiyorum ben artık!!!

Sen diyetisyeni baz al ... düzenli gideceksen tabii her hafta ...
Olur güzelim olur yeter ki listesi için hazırlık yap , o listeye uy

Aradaki galetayı kaldır tuba , dünde aynısıı yazdım . Gereksiz bir ara , zaten sabah öğle ekmeğin var .

Bu arada diğer meseleyi de okudum . Çok saçma .... Bence eşinle konuş ve rahatsız olduğunu söyle . Ne münasebetle keyfi olarak sizde kalır 1.5 ay .

Kahvaltı nerde ? O yaptığın kahvaltı değil begümüm . Nohut yanında 1.5 dlm de çok fazla .

Gayet güzel olmuş .Bir de diyorsun ki nasıl gelecek o hedef ? Böyle gelecek işte . Zaten 600 ü artı :)))

Umarım başlamışsındır leslie ye .

Burada işi gücü , evi çoluğu çocuğu ...gezmesi .. çok yoğun arkadaşlar var betül .

Sen sürekli bahane üretiyorsun . Diyet yapacağını kafana koysan bir , takımda olduğunu unutmasan ...

Diyet yaptığında kilo verebildiğini de gördük

Sabah güzel olmuş , öğle de öyle . Bulguru öğlen tüketmek iyi .
O iki çatal kek te erir herhalde :))

Iyi aksamlar bacilar..

Menum

Sabah: yogurt.etimek

Ara: elma

Ogle: 1 kase tarhana corbasi .Etimek

Aksam : yegenlerim geldi ablama..orada bir tabaga az az yaptiklarindan aldim ama cok oldu biraz..

Ne kadar çok oldu day

Günü çoooooooook hafif geçirmişsin gerçi ..

61.5 uyyyyy çokmuss. Neden olmasinnn

Kahvaltı çok iyi ... hele tere maydanoz roka ... Bence herkes tüketmeli takımda . Akşamla kısırı da iyi telafi etmişsin

Kaptanım beni hesaba katmamıştır

Senin hesabı çözebilsem katacağım da daha çözemedim ki :))

Ben kaptanı özledim. Ausencia

görümce muhabbetindeydim tatlım ancak gelebildim

Ya iki kere sormuşsun ama yazmadı değil mi ?

@fatmanurkaya lahmacun yedin mi ? Meraktayız bak . Menü yazmadın .

Son düzenleme:
Kedibochi canım çok küçük daha prenses ... ama sen yine de odasında başında dur , kafanı yanına koy .. çokta beraber yatmaya alıştırma .

kelebekolacam bencillik kokusu alıyorum eşinde , doğru mu bilemem .O uyusun o dinlensin ...

Neyse salla gitsin , Rabbim sana güç kuvvet versin hepsi ile baş edersin .

Daha benim bi de fıstık vardı. Bi ara.biseyler yapıp şöyle 1 kilo verip moral bulmam lazım.boyle olmayacağı kesin de.

Beni çok güçlü goruyor da ondan.

Ausum Ecenin henüz kendine ait bir odası yok.
Henüz ayirmadik.
Hem küçük dedik hem evimiz musait degil.
Yaza tasinacagiz, o zaman Ecenin oda ihtiyaci dikkate alinacak.
Oluruna biraktim
Hele şu diş çıksın, burun tümüyle acilsin,.hal çareye bakılır.
Bende biraz kontrol manyakligi var, yeni farkına vardığım, onu asmaliyim sanki.
Herseybenim uygun gördüğüm gibi gitmeli.
Tipik koç kadini işte, etrafı da
geriyorum, Kendimi de..

Güçlüsün zaten de ... işin kolayını bulmuş o.

Büyük konuşmayayım diyorum ama ben kendi babamla dahi 5-6 gün sonra papaz oluyorum ... rahat edemiyorum ..kaldı ki daha uzak biri ...
Allah uzun omurversin.
Bende annemle rahat edemiyorum pek.
Onun evi onun düzeni.

kelebekolacam doktorum fazla güçlü olma.
Ya da ol esine belli etme.
Birak sıkışan kavanozun kapağını, bıçak ile havasını aldirip açma, çağir o açsın.
Vayy.bee.
Ne.erkekmisim.desin.

Gerçi sen ilk dönem herseyi sirtlanarak enisteyi.birazda zorunluluktan rahata alistirmisisn.
Degismesi.zor.gibi.
Allah kolaylık versin canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…