Slm abla inan bi önceki mesajda görmemiştim galeta yorumunu yoksa yemedi o saatlerde kızım yoğun emdiği için çok acıkıyodum ondan yazmıştı diyetisyen başka bişeyle değişirimKedibochi canım çok küçük daha prenses ... ama sen yine de odasında başında dur , kafanı yanına koy .. çokta beraber yatmaya alıştırma .
kelebekolacam bencillik kokusu alıyorum eşinde , doğru mu bilemem .O uyusun o dinlensin ...
Neyse salla gitsin , Rabbim sana güç kuvvet versin hepsi ile baş edersin .
Günaydın ortim ödül yapacaktım ben bugün kahvaltı da oda kısmet olmadı hastane deyim ablam doğum yaptıGünaydın kızlar nasılsınız
Zor durum doktorum ne önerir acabaBen hastalandı grip oldum çok kötü boğazım ağrıyor emziriyorum diye ilaç da kullanamıyorum
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyüt sünAusencia kaptanim misafir iptal kızımız geldi hastanedeyim çok şükür Rabbim e ablamda toparlar inşallah hemen çok canı yanıyor
Gözünüz aydın canım inşallah kolay bir doğum olmuşturGünaydın ortim ödül yapacaktım ben bugün kahvaltı da oda kısmet olmadı hastane deyim ablam doğum yaptı
Çok geçmiş olsun.tuzlu suyla gargara yap canım.parasetamol içeren ağrı kesicileride icebilirsinBen hastalandı grip oldum çok kötü boğazım ağrıyor emziriyorum diye ilaç da kullanamıyorum
Süpersin canım çatla sı n kıska anlarHeyyy ben geldiiimmmm ne yaptım geldim gece gece heee bilin bakalım
Leslieee zumbaaa platesss
Bugün neler oldu kvde
benim şişman görümce boyu 1.50 kilosu 75 olan hala benden zayıf olduğunu sanıyo benim evde hamileyken aldığım 44 beden kaşe paltom vardı onu gösterdim bakııın ben neyin içine girdim dedim görümcede bide ben giyim dedi büyük görümcem yok sana olmadı dedi dar geldi dedi oda hııh dedi ordan eltimde yok yok Ahu daha zayıf senden dedi bende kabul et artık kabul et dedim ektim de güzel olmuşsun devam et dedi bayadır görüşmüyordukbozuldu görümce
ohh oh şuyundan da ohh ohh buyundanda
Oda bileyler yapıyormuş 2 kilo vermiş baktı Ahu arayı kapatıyor tırstı
Bende gelince hırstan spora verdim kendimi
Sağol canım tşk ederim tuzlu suyu deniyeyim kızıma geçmesinden çok korkuyorumÇok geçmiş olsun.tuzlu suyla gargara yap canım.parasetamol içeren ağrı kesicileride icebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?