Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heyyy ben geldiiimmmm ne yaptım geldim gece gece heee bilin bakalım

Leslieee zumbaaa platesss

Bugün neler oldu kvde
benim şişman görümce boyu 1.50 kilosu 75 olan hala benden zayıf olduğunu sanıyo benim evde hamileyken aldığım 44 beden kaşe paltom vardı onu gösterdim bakııın ben neyin içine girdim dedim görümcede bide ben giyim dedi büyük görümcem yok sana olmadı dedi dar geldi dedi oda hııh dedi ordan eltimde yok yok Ahu daha zayıf senden dedi bende kabul et artık kabul et dedim ektim de güzel olmuşsun devam et dedi bayadır görüşmüyorduk bozuldu görümce
ohh oh şuyundan da ohh ohh buyundanda

Oda bileyler yapıyormuş 2 kilo vermiş baktı Ahu arayı kapatıyor tırstı
Bende gelince hırstan spora verdim kendimi

Ayy çookk açım çook eşimede dedim açım diye oda ekmek YOk mu sanki evde gitde ye dedi bende neee ekmek mi yeyim dedim oda hee dedi ya bi git dedim ben 60 olacam sen ekmek ye diyon dedim oda bak millet ölüyo aç kalacam zayıflayacam diye dedi kahkaha attım onlar ameliyatla zayıflayanlar ben sağlıklı olacam sen niye tırsıyon benim zayıflamamdan dedim

töbee yaa

yine doldurmuş eve tatlıları bu adam

Rabbim dış mihrakların tahriklerinden sana sığınırım yarabbi

Slm abla inan bi önceki mesajda görmemiştim galeta yorumunu yoksa yemedi o saatlerde kızım yoğun emdiği için çok acıkıyodum ondan yazmıştı diyetisyen başka bişeyle değişirim

Herkese günaydın.
Ahu060812 çıtır olacaksın citiirrrrr.catlasinlar çatır çuturrrrrr
pamukskr Darısı başına. Ablandi sanırım bizden selam ilet ablanı op bebeği kokla
Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin olsun inşaallah ben istiyorum da kısmet

Süpersin canım çatla sı n kıska anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…