Gunaydin guzeller..
Bugun cumaya kadar 5 gun portakal diyeti yapmaya basladim..portakal ve etimegimi yedim sabah..
Ausencia Ausum yememem gereken seylerdi aslinda cok degil ama bana cok geldi sanirim artik gözüm doyuyor..
Günaydın arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar.. taşınma telaşında kuzum hasta oldu soğuk aldı sanırım. Burnu şelale gibi öksürüp duruyor ve hiç olmadığı üzere halsiz.. Rabbim çocuklarımızı kötülüklerden hastalıklardan korusun yoksa evin hiç neşesi yok
Çok şükür iyiler kaptanim teşekkür ederimGünaydınnnnn
Keyifli pazarlarrrrr
@Sherrysherrylady canım kontrol bende olsun hep saçmalığı bende de var . Hatta eşime ama süpriz yapma ... bakalım benim planıma , benim tercihlerime uygun mu diyecek kadar kötüyüm bu konuda
Yusufta taşındığımızda 9 aylıkken ayrılmıştı odasına ... oda değil ama yatak aidiyeti önemli
pamukskr tatlımmmm hayırlı olsunnn hoş geldi yeğenin ... nasıl durumları iyi değil mii
T tuba52 tatlım ara yap tabii ki aç kalma ama galeta gereksiz ... yoğurt ve 3-4 kuru meyve ya da fındık çok daha faydalı
Ahu060812 tatlımmmm bi kaban muhabbeti de ben yaşadım dün görümcede :)
36 beden almış o da ... bunu bi giy bakayımmm olacak mı ? Giy giy ....
Olmayacak biliyorum . O da biliyor ...
Israr ısrar ...
Giymedim tabi ki ...
Eşin enişte kişisine de teessüf :)
Çok şükür iyiler kaptanim teşekkür ederim
Geçmiş olsun canımBen hastalandı grip oldum çok kötü boğazım ağrıyor emziriyorum diye ilaç da kullanamıyorum
Hayırlı olsun canım Ablana da geçmiş olsun darısı başına inşallahAusencia kaptanim misafir iptal kızımız geldi hastanedeyim çok şükür Rabbim e ablamda toparlar inşallah hemen çok canı yanıyor
Geçmiş olsun canımBen hastalandı grip oldum çok kötü boğazım ağrıyor emziriyorum diye ilaç da kullanamıyorum
Ayy ne güzel demişsin. .Hem saadetim içinmimu88 nerelerdesin kuzum ?
@Dersaadet_ 3.5 kilo verdirensırrını paylaşmamak için mi menü yazmıyorsunnn
vorones dün kilomu sormuşsunnnn .... bu hafta beni geçme ihtimalin yüksek diyeyimmm
Aaa öyle ki çarşamba saniodum. ..Anam eksi olmasam üzülürümYarın ortilere ve bana kilo bildirim günü
O yüzden bu harika pazar gününü.... harika beslenerek , kaçamaksız geçirreceğinize eminimmmm .
Pzt nin eksisi kadar tüm haftayı motive edecek ne var ki :) onu kaybetmeyelim huu
Valla ben kaç zamandır aramızda yatiriyorum. Ben beşiğe koyuyorm virt kalkio. Yalnız değilsin. Lakin kocani gönderme gi . Bosver yamuk yumuk yatiom ama olsun . Bi gün degil iki gün değil hep böyle gitmesinEce besiginden sogudu.
Hatay dan geleli 1 gece zor yatirdim yataginda.
Uykuları zaten boluk pörçük.
Baba yastigini alip,gönüllü tuttu salonun yolunu...
2 gecedir beraber yatiyoruz Eceyle.
Aslında çok hoşuma gidiyor, mutlu oluyorum onunla uyanınca.
Ama yatağından ıyice soğuyor, zavallı esim kanepede iki büklüm...
Herşey kitaplardaki gibi olmaz, bebek bu makine değil, her çocuk ozeldir. Boşver kitapları diyor.
Bu söylediğinde çoğu zaman haklı çıktı, kitaba göre çocuk yetistirilmiyormus.
Oysa hamileligimde ne çok okumustum.
Nafile!
Bakalım ne olacak.
Evet canim gece kalkıp yoğurt yemek fikri hoşuma gitti . Valla o gün resmen iligimi sömürdu sandım zor attım mutfağa kendimı. Benim ki dé çok emmio sanrimm 1 yasa kadar zor bunlar emmicekAksama 2 etimek ekledim verocum.
Gece 1.yada 2 kere emiyor.
Gündüz çok çok az.
Bende akşamüstü sagip.veriyorum.
Benim kızın burnu.tikali.oldukca emesi.gelmedi.
Zor.geliyor emmek,.yemek yemegi tercih.ediyor sanirim.
Sutum kesilmesin diye sagiyorum bende,
Aciktigim zamanda 1 dilim elma yada birkaç kaşık yogurt yiyorum, gece bile kalkip yo gurt yedigim çoktur
EMegine sağlık kaptanım. Haklsin pattis hele kaşarlı hiç olmadı. Haftasonu rehaveti benimki daha cumaya çok var diedi simarikligjm. Isirmam bida cikilata yani 1 isirik belki 2 çokVira bismillah .. Orhun kitabesi oldu yine alıntılar :))
Canım @aeben ile rakipsiniz . Verdiğiniz yüzde üzerinden kazanan belli olacak .
Sabahı çok az buldum , peynir ve bal ... Yeşil çay tüketmedin mi ? Ekmek sabah etimekte olsa bir dlm olmalı ve yeşillik .
Karar ver yavrum , 3 kilo mu verecen ? 4.79 bu olacan ? 72 yi mi bulacan ? veroyu mu geçecen
Bu arada yarı melankolite olsa iyi toparladın burdan dönüş yok artık , yanındayız biz .
Menü yazmadın
Afiyet olsun canım . 3 ten sonra aç kalman pek iyi olmamış ... fındık üzüm belki biraz oynatmıştır ama metanın hızlanması için çalışması lazım .
Suyu yarından itibaren eski düzene çevirirsin canım .
Menü de güzel .
Pzt tartı bildirimi var , portakaldan sonra eski düzene dönünce ne olacak bakalım ?
Çok az olmuş pamuğum , yemediklerini de okudum ... Onları yemediğin için hiç pişmanlık duyma bence . Eminim çok güzel olmuşlardır ayrı .Bu arada üzüldüm valla ....en azından yarına ikramın kalırdı hepsi yukarı gitmiş .
Hmmm içindeki sesle mücadele et daktırım .
Ne yaparsan yap olmuyor dediklerini yapmasan 80 olmuştun , onu da diyor mu o ses ?
Ekmek, yumurta, kapuska, ayran iki bardak,kurabiye,diyet bisküvi .. bir günde fazla şişiren şeyler bir arada .
Daha salata yoğurt tek çeşit yemek git ... diyet bisküvileri de tırtıklayıp durma :))
Vero biraz olmamış ... Patatesten vazgeç ....yok yere alıyorsun o nişaştaları patatesten .
Çik mikte ısırma .
Hedef büyük unutma .
Sen diyetisyeni baz al ... düzenli gideceksen tabii her hafta ...
Olur güzelim olur yeter ki listesi için hazırlık yap , o listeye uy
Aradaki galetayı kaldır tuba , dünde aynısıı yazdım . Gereksiz bir ara , zaten sabah öğle ekmeğin var .
Bu arada diğer meseleyi de okudum . Çok saçma .... Bence eşinle konuş ve rahatsız olduğunu söyle . Ne münasebetle keyfi olarak sizde kalır 1.5 ay .
Kahvaltı nerde ? O yaptığın kahvaltı değil begümüm . Nohut yanında 1.5 dlm de çok fazla .
Gayet güzel olmuş .Bir de diyorsun ki nasıl gelecek o hedef ? Böyle gelecek işte . Zaten 600 ü artı :)))
Umarım başlamışsındır leslie ye .
Burada işi gücü , evi çoluğu çocuğu ...gezmesi .. çok yoğun arkadaşlar var betül .
Sen sürekli bahane üretiyorsun . Diyet yapacağını kafana koysan bir , takımda olduğunu unutmasan ...
Diyet yaptığında kilo verebildiğini de gördük
Sabah güzel olmuş , öğle de öyle . Bulguru öğlen tüketmek iyi .
O iki çatal kek te erir herhalde :))
Ne kadar çok oldu day
Günü çoooooooook hafif geçirmişsin gerçi ..
Kahvaltı çok iyi ... hele tere maydanoz roka ... Bence herkes tüketmeli takımda . Akşamla kısırı da iyi telafi etmişsin
Senin hesabı çözebilsem katacağım da daha çözemedim ki :))
görümce muhabbetindeydim tatlım ancak gelebildim
Ya iki kere sormuşsun ama yazmadı değil mi ?
@fatmanurkaya lahmacun yedin mi ? Meraktayız bak . Menü yazmadın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?