Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnnnn

Keyifli pazarlarrrrr

@Sherrysherrylady canım kontrol bende olsun hep saçmalığı bende de var . Hatta eşime ama süpriz yapma ... bakalım benim planıma , benim tercihlerime uygun mu diyecek kadar kötüyüm bu konuda
Yusufta taşındığımızda 9 aylıkken ayrılmıştı odasına ... oda değil ama yatak aidiyeti önemli

pamukskr tatlımmmm hayırlı olsunnn hoş geldi yeğenin ... nasıl durumları iyi değil mii

T tuba52 tatlım ara yap tabii ki aç kalma ama galeta gereksiz ... yoğurt ve 3-4 kuru meyve ya da fındık çok daha faydalı

Ahu060812 tatlımmmm bi kaban muhabbeti de ben yaşadım dün görümcede :)
36 beden almış o da ... bunu bi giy bakayımmm olacak mı ? Giy giy ....
Olmayacak biliyorum . O da biliyor ...
Israr ısrar ...
Giymedim tabi ki ...

Eşin enişte kişisine de teessüf :)

Gunaydin guzeller..

Bugun cumaya kadar 5 gun portakal diyeti yapmaya basladim..portakal ve etimegimi yedim sabah..

Ausencia Ausum yememem gereken seylerdi aslinda cok degil ama bana cok geldi sanirim artik gözüm doyuyor..

Günaydınnn canım .

Eee o kıvama geldiysek süper ... Az kaçamak çok geliyorsa olmuştur o iş

Aminnnn . Çok geçmiş olsun kuzuya canım

Aynen evin bütün enerjisi bitiyor yavrular hasta iken .

Yarın ortilere ve bana kilo bildirim günü

O yüzden bu harika pazar gününü.... harika beslenerek , kaçamaksız geçirreceğinize eminimmmm .

Pzt nin eksisi kadar tüm haftayı motive edecek ne var ki :) onu kaybetmeyelim huu

Çok şükür iyiler kaptanim teşekkür ederim

mimu88 nerelerdesin kuzum ?

@Dersaadet_ 3.5 kilo verdiren sırrını paylaşmamak için mi menü yazmıyorsunnn

vorones dün kilomu sormuşsunnnn .... bu hafta beni geçme ihtimalin yüksek diyeyimmm
Ayy ne güzel demişsin. .Hem saadetim içinhem de benm icin .. vala bakam pazar kahvaltısı tehlikesi de geçti. Gelsin hareket dans

Aaa öyle ki çarşamba saniodum. ..Anam eksi olmasam üzülürüm

Valla ben kaç zamandır aramızda yatiriyorum. Ben beşiğe koyuyorm virt kalkio. Yalnız değilsin. Lakin kocani gönderme gi . Bosver yamuk yumuk yatiom ama olsun . Bi gün degil iki gün değil hep böyle gitmesin

Evet canim gece kalkıp yoğurt yemek fikri hoşuma gitti . Valla o gün resmen iligimi sömürdu sandım zor attım mutfağa kendimı. Benim ki dé çok emmio sanrimm 1 yasa kadar zor bunlar emmicek

EMegine sağlık kaptanım. Haklsin pattis hele kaşarlı hiç olmadı. Haftasonu rehaveti benimki daha cumaya çok var diedi simarikligjm. Isirmam bida cikilata yani 1 isirik belki 2 çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…